birde artık bir ek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=Z7YEwnmsAEk
r3 videodaki ama honda misali aynı renkler gelir mi bilmiyorum.
mavinin boya şekli ve siyah motorun artık gri olması..
birde artık bir ek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=Z7YEwnmsAEk
r3 videodaki ama honda misali aynı renkler gelir mi bilmiyorum.
mavinin boya şekli ve siyah motorun artık gri olması..
Renk konusu olunca herkes için değişiyor.Bana göre kırmızı beyaz renk avrupada ki versiyonu değil ve ben yamaha'ya yakıştıramadım.Siyah renge gri renk güzel bir alternatif olacak. Benim tercihim mavi'den yana oldu ve kaporayla birlikte siparişi verdim 2016 R25 ilk partiyi bekleyenlerdenim
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
r25'e katalizör iptali yapan var mı aranızda? merak ettim bayağı performans artışı,ses vs ne oluyor.
1 adet ankara baydara geldi. özellikle sordum. merkezi aradılar. evet dediler 2016 model. siyah.
ankara baydar
Dostum bende yarın inşallah alıyorum r25 2016 RB, motorları artık tır üstünde almaya başladık yalnız benimki bi gelmek bilmedi hatta komik şeyler de oldu yarın paylaşırım, kardeşler yamahadan alıcam gelirse inşallah, bir fotoğraf koyabilirmisin senin 2016 dan, sticker lar nasıl değişti mavide ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Dostum bende yarın inşallah alıyorum r25 2016 RB, motorları artık tır üstünde almaya başladık yalnız benimki bi gelmek bilmedi hatta komik şeyler de oldu yarın paylaşırım, kardeşler yamahadan alıcam gelirse inşallah, bir fotoğraf koyabilirmisin senin 2016 dan, sticker lar nasıl değişti mavide ?
Herkese iyi akşamlar.1000 km bakımında motul 300v 15w50 koymayı düşünüyorum sizce uygun olur mu genelde herkes 5100 10w40 serisini tercih ediyor ama ?? 15w50 koymamın sebebi yaz ayları olduğu için.bide 5100 yarı sentetikmis 300v tam sentetik .
İyi Forumlar Arkadaşlar,
Geçen bir araç yüzünden egzozun bir kısmını kaldırıma sürttüm ve çizik oluştu. Bunu ne ile kapatabilirim, var mıdır daha önce başına gelen?
S.A ARKADAŞLAR 5000 BAKIMINDA SİZCE EKSTRA YAPMAM GEREKEN BİŞEY VAR MI BİRDE LASİK EBATINI BÜYÜTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NE GİBİ AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI OLUR SİZCE?
Cevabın için tesekkürler.peki 7100 15w50 mı kullanıyım 10w40 mı ?
kim dedi, nerden çıktı, ilk parti ne zaman geldi yada gelecek ki
Bizde biraz önce konuştuk bi kac bayii ile zam yolda yine yığılma oldu denildi ve biz bunu daha 2015in son aylarinda konuşmuştuk alacak olan kardeslerimize yardimci olmak için de pek tii ye almamislardi bizi, ama yinede zam gelmesi hoş değil alacak olanlara kolaylık versin allah😂
Şimdi anlamadım 300v mi kullanıyım diğer arkadaş pist için normal kullanım için değil diyor 7100 serisi kullan diyor yaz olduğu için 15w50 kullanıcam ama hangi seriyi kullansam karar veremedim.bi yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)