Bayiler fuarda kirmizi bu sene gelecek dedi hatta ismini yazdiranlar oldu
valla kırmızısı gelirse düşünmeden alırım
Beyaz kırmızı güzel gelirse etrafta bol bol görürüz.
Hocam içindekinden farklı bir yağ markası yada modeli koyduğun taktirde servisler yağ filtresini de değiştirmek istiyorlar. Çünkü yağ filtresinin de içinde belli bir miktar yağ bulunuyor. Normalde 2litre yağ alan motor yağ filtresi değişirse daha fazla yağ alıyor. Yağ filtresinin de içine yağ doluyor. Ancak 100ML yada şu kadar ML diyecek kadar bilgim yok.
Bu arada bir çok arkadaş motorlara zam gelmesini istiyor gibi konuşuyor(Genelleme yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın) ancak motorları alırken çektikleri zorlukları yada yedek parçaya da gelen zamları unutuyorlar gibi. Herkes malının kıymetlenmesini ister ancak bu bizi bu konuda bencil olmaya itmese daha güzel olur.
Arkadaslar merhaba,
Ben biraz farklı birşey sorucam. Katlanır plakayla yakalanmanın cezası nedir bilen varmı?
Vd40 ın nerelerde kullanmalıyız bilgi verebilecek olan varmı?
Buyur arkadaşım, hazır uygulamalı anlatılan videosu var AEA dan. izlemende fayda var
Video açılmazsa link: https://www.youtube.com/watch?v=O6Iss-FsMSE
Dipnot: Aman diyeyim kesinlikle sıkılmayacak yer fren tertibatıdır (disklerden ve balatalardan uzak tut).
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
R25 için mart ayında gelecek parti için isim yazdırdım.
Şimdi ben köy okulunda öğretmenim.Buraya yeni tayin oldum.Okul 40 km uzaklıkta.Yolun 30 km'lik kısmı şehirler arası yoldan gidiliyor.6 km soğuk asfalt geri kalan 4 km bildiğimiz köy yolu,bol kırıklı eski asfalt.Ve bir tane çok dik ve virajlı rampa var.R25 bu yola gider mi? Sıkıntı yaşayacağım yerler nereler olur?İlk motorum değil.Rampada çok tekere kaldırdım motoru.Tırsmam ondan.
Teşekkürler
Öğretmenim biliyorsunuz ki R25 üstünde IRC lastiklerle geliyor, bunları hem yol hemde arazi kullanımına uygun bir lastikle değiştirseniz R25 için rampa ve viraj sıkıntı olmayacaktır. Lastik konusunda ne yazık ki net bir bilgi veremiyorum.
Rosso arayan arkadaşlar içinde dip not bırakayım. Fuarda ZENN motordan 210 Euro=690 TL ye Rosso2 lastiklerimi satın aldım. Fuar sebebiyle biraz daha uygun fiyata ürünü bıraktılar, üstüne ücretsiz değişimini gerçekleştirecekler(Bugün). Lastik arayışında olan arkadaşların buradan da bir fiyat alıp kıyaslama yapmalarını tavsiye ederim(Lastik üretim tarihi 2015).
Ayrıca MotoLastik (izmir) için de birden fazla kişiden ürünleri kendileri direk yurt dışından getirdikleri için Türkiye Pirelli tarafından herhangi bir Garantisi olmadığı bilgisini aldım. Lastikler aynı lastik, fiyatlar daha uygun ama bu aldığım duyumdan da haberiniz olsun. Tekeriniz düz bassın.
Çok teşekkürler.Peki bu rosso 2 ler uygun olur mu?Git gel günde 80 km yol yapacağım.
Zaten nick ve profil fotoğrafını o manada koymuştum, espirin için teşekkürler
Hep bir racing sevdam vardır gittim küba superlight aldım tepesinde beni görmen lazımdı, hatta owlcruiserin ağva gezi videosunda varım çok komik
Racing tarzına alışmak, hem de gezme sevdasıyla r25 düşünüyorum ama ne olur ne biter bilemiyorum
Alırken zorlandım kabul, 13500den alanların motorlarina 17bin fiyat çektiği zamanları unutmayın, 16 17bine geldi motor bana.
motorum tertemiz daha 2binde bitane civata sokmemisim ustunden alan adama kaskını sigortasini vericem demişim, 13bin 12bin teklif edenler var, bencillik değil bu, ben de cok motor araştırdım cebimde o kadar para yokken ama kimsenin de asabını bozmadım ederini bildikleri halde ki ben kredi flnda kullandım düşünün artık olay hangi boyutlara geldi, zamdan sonra bi fiyat zamdan önce bi fiyat demedim, kasa herzaman kazanır unutmayın toplum bilinclendigi sürece kimse fazla ödemek zorunda kalmaz. Firmada satilmayan motoruna isterse 20bin çeksin satılmadiktan sonra fiyat hicbir ise yaramaz.
Bende ister olsun ister olmasın ama ama toplum bilinçlenmedigi sürece zam herzaman iyidir
Hocam ben hala ircler ile kullanıyorum, ilk motorum cbf de duro diye bi marka vardi ise yaramaz sok at dediler hic degistirmeden 27bin km yol yaptım kazasiz belasız, seninde motoru arka ayak basamagina kadar yatiracagini veya pistlere girip yarisacagini düşünmüyorum, IRC isindiktan sonra güzel bir lastik e malum önümüzde yaz. Yinede karar senin
Benim kullandığım guzergahlarda geneldr takütuk tukutuk yollar bi sıkıntı yasamadim ama ben öyle yollarda 20 30 40 bandında seyrediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Canını sıktıgına degmez hocam git bi kaportaciya 20 lira ya alır ya almaz, nerdeydi bu diye ararsın.
Ama işinin ehli bir usta şart
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)