Ahmetcan merhaba şu jant şeridini hiçbir yerde bulamıyorum, yardımcı olabilir misin?
şu fuar bi geçsin de mavi öncamı sökücem birazda siyahla takılayım siyahını sipariş ettim maviyide satıcam maksat degişiklik olsun ön cam degişicek - manet takılacak - rizoma elcik takılacak - radyatör koruma takılacak - arka stop a çakar uygulaması yapılacak devre modülünü aldım yolda geliyo :D - arka fren balatası bitti getirtdim o degişecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
35 dolara aldım türkiyede normal kısa manetleri 120 tl civarında satılıyor bunları 250 den aşa vermezler hem katlanır hem uzanır
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
msj attm özeldn.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
bendede 5 bin devirde ön taraftan göstergenin altındaki yamaha amblemli plastikten ses geliyor elimle dokunuyorum ses gidiyor sadece 5 bin devirde büyük bi ihtimalle düzgün takamadık. park lambasını degiştirirken sökmüştük orayı ondan sonra gelmeye başladı.
Motoru alalı 1 hafta oldu tüm işlemleri hallettim fakat bayii kullanma kılavuzunu vermiyo elimde yok diyo bu normal bişey mi sanki 5 liraya mal satıyo gibi davranıyo ulan 15 bin liralık mal satıyosun elinde 3-5 tane hiç mi olmaz...bana kıllık yapıyo gibi geldi ama rodaj bitince alırsın ayakları yapıyo ilgide 0 sattım bittiye getiriyo ... Son sorum da illa satın aldığım yerde mi bakım yaptırabiliyorum yoksa atlasam izmire ya da aydına gitsem orda yaptırabilirmiyim bakımları..
Simdiden tesekkurler biraz uzun oldu
Tekeriniz düz bassın
Motorun hayırlı uğurlu olsun, rodajda dikkatli kullan, rodajını kitapçıkta belirtildiği gibi yapmaya gayret et.
Ülke sınırları içerisindeki istediğin yetkili servise bakım yaptırabilirsin. Hiçbir sorun olmaz. Garantisi de devam eder.
Yeter ki yamaha yetkili servisi olsun.
Kullanım kitapçığını vermeyerek de ayıp etmişler.
Daha önce de paylaşmıştım, aşağıdaki linkten kitapçığın orjinalini bilgisayarına indirip okuyabilirsin :
R25 Kullanıcı El Kitabı Download Linki Tıkla
Bayilere bu konuda cok kiziyorum, 15bin az oara değil, otomobil olarak neredeyse focusa esdeger, piyasa bakimindan nasıl bayiye arac almaya gidince ilgi özen oluyor aynı şekilde motosiklet magazalarinda bu ilgiyi goremiyoruz, oldu bittiye getirip hadi tamam sattik bizim is bitti al kullana dönüyor is. Buda can sıkıcı ileride param olursa bide 1000lik vs alcam hatta önce almıcam koycam parayı cantaya itin gotune sokcm sonra da almicam gitcem baska bayiye aynisi yapcam ne zaman sikilirsam artık o zaman o bayiden alırım :D
ARKADAŞLAR BUNU BULDUM AMA İYİMİ SİZCE
http://urun.n11.com/modifiye-urunler...g&gclsrc=aw.ds
http://urun.n11.com/modifiye-urunler...tail_crosssell
@flamer kardeşim motoru aldığın bayiinin ismini ver birazcık ifşa edince kendine gelir bayii emin ol
ellerine ulaşmamış olabilir ben de motoru aldktan 1 hafta sonra almstm. istedigin yere bakıma götürebilirsin ben manisada oturuyorum yamaha bayisindeki herkez tanıdık oluyor bnm servis sıkıntım olmuyor bu yüzden ama 13 binde bakıma ta manisadan aydına gittim. bizim manisadaki servis ustası serhat abinin arkadası süleyman abi ilgilidir. utku yamaha bayi servis ustası süleyman tuncer - 1000 bakımına oraya git istersen hem yol yapmış olursun
Kuşadası yetginler...manisaya ugrarım o zaman cevaplar için sağolun
Selamlar arkadaşlar, sıfır km almaya niyetim var da sigorta fiyatları ne oldu en son? Bir de kasko fiyatları ne kadar ortalama? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler
Flamer bende kusadasindayim ben bütün bakimlari izmirde yaptirdim ama nazilliye gidebilirsin orda ilgi alaka cok tavsiye ederim ayrica görüşelim bi ara ozelden yaz bana
Beyler , benzin göstergesi yanıp sönmeye başlayınca kaç km. gidiyor normal kullanımda?
Motorum 3 gündür fan açmaya başladı. İlk açılışı gece 12'de soğuk havada açınca biraz şüphelendim. Bugün 10-15 km şehir içinde hafif dur kalklarla gittikten sonra indiğimde yan taraflara dokunamıyordum sıcaktan. Yağ göstergenin yuvarlak camına parmağımı koyamadım sıcaktan. Bi servise göstereyim dedim, yağ su ıvır zıvır herhangi bir eksilme yok.
Yalancı baharda bu kadar ısınıyorsa yazın nolur bu alet merak ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (1 üye ve 6 misafir)