Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Şubat 2016, 22:17
YZFR25R6 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar r25min yağını değiştireceğim castrol power 1 mi yoksa magnatecmi kullanayım.
Bence motul koy dostum daha önce tartışıldı bayağı yağ konusu
Reklamlar
-
02 Şubat 2016, 22:25
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Bence motul koy dostum daha önce tartışıldı bayağı yağ konusu
Motulun hangi serisi iyidir diğer yağlara oranla fark olurmu ben hep castrol kullanıyorum o yüzden sordum cevebın için teşekkür ederim.
-
02 Şubat 2016, 22:36
Motulun hangi serisi iyidir diğer yağlara oranla fark olurmu ben hep castrol kullanıyorum o yüzden sordum cevebın için teşekkür ederim.
Rica ederim.Motul koyunca vites geçişleri daha iyi olduğunu söylediler arkadaşlar.Castrol ve yamalube koyunca vitesler daha kemikli geçiyor aynısı ybr125 içinde geçerli ben ybr için 5100 kullanıyorum r25 için 7100 ya da 300v kullanmanı tavsiye ederim.Havalar soğuk olduğu için 10-40 viskoziteyi tercih edebilirsin bir sonraki bakımda havalarda ısınırsa 15-50 kullanabilirsin.
-
02 Şubat 2016, 23:07
-
02 Şubat 2016, 23:08
çok sağol.
Önemli değil ne demek amaç bu.Kazasız belasız.
-
03 Şubat 2016, 12:46
merhaba arkadaşlar 1 kış boyu yatan r25 için çıkarttıgımda yapılması gereken bakımlar sızce nedir ?
-
03 Şubat 2016, 14:01
Fren hidroliğine bak lastikleri kontrol et eğer yağ çökmüş özelliği gitmişse onu değiş fazla kurcalanacak bişey yok aküyede bakarsın tabi
BEN GAMSIZ SIGIR MİSALİ KASABIN BIÇAĞINI YALARIM
-
03 Şubat 2016, 20:26
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar uzun süredir kafamı kurcalayan birkaç soru var. Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
Malum yaz geldi ve bende bir motorla ege turu yapma hevesi başladı. Ancak bu turu kamp yaparak daha eğlenceli hale getirmeyi planlıyorum.
İşte bu noktada benim sorun başlıyor. Kamp malzemelerini (Çadır, uyku tulumu, mat ve daha nice ıvır zıvır malzemeyi motoruma nasıl yükleyebileceğimi kara kara düşünüp duruyorum.
Hatta sırf bu iş için R25 uyumlu topcase demiri araştırdım. evet evet yanlış duymadınız R25e topcase takmayı düşünüyorum
Hatta 2 de heybe çanta takıp arkaya küçük bir vfr800 gibi sport touring yapma planım var. (kafamda deli sorular )
Topcase demiri bizim ülkede yok henüz. Yurtdışında yapmışlar ancak fiyatı tuzlu geldi açıkçası, sadece demir gümrük vs ile 750 TL ye mal olacak.
ürün şu :
http://www.excitemotorsports.com.au/...uggage-carrier
Sonra dedim ki motora 2 heybe çanta taksam arkaya, oda yeterli olabilir dedim. Ancak bizim motorda kuyruk çok ince, heybe çantaları nasıl sabitleyeceğimi bilemedim.
Şöyle de bir çalışma yaptım kabaca, heybe çantayla nasıl durur diye:
http://i.hizliresim.com/OZRN0A.jpg
Gelelim aklımdaki sorulara:
1) Topcase demirini bizim ülkede uygun fiyata yapabilecek biryer veya usta var mıdır? Varsa neresidir?
2) Daha önce R25e heybe çanta takmayı deneyen oldu mu hiç? Heybe çantalar için nasıl bir sabitleme önerirsiniz ?
3) Başka ne gibi bir çözüm önerirsiniz? Git sat motoru inazuma veya fazer al, bu motorla olmaz o işler mi dersiniz?
4) Kıy paraya, al yurtdışından topcase demirini, çalışır ödersin zamanla mı dersiniz?
Açıkçası motosikletimden çok memnunum. Sürekli uzun yol da yapmadığımdan motorumu şimdilik değiştirmek istemiyorum. Ne dersiniz dostlar, var mıdır benim derdimin çaresi?
Dostum 5 6 sayfa ileriye okudum ama başlıkla ilgili gelişme göremedim.benzer bir turu bu yaz ben planlıyorum.ne yaptın ne ettin çanta işini?
-
04 Şubat 2016, 02:01
R25e boyu 175in üstü binmesin abi ufacık kalıyo motor:D görüyorum bi kaçtane de o nedir öyle ya:D
-
04 Şubat 2016, 11:27
peacemaker_ adlı üyeden alıntı
Dostum 5 6 sayfa ileriye okudum ama başlıkla ilgili gelişme göremedim.benzer bir turu bu yaz ben planlıyorum.ne yaptın ne ettin çanta işini?
Soft çanta aldım arka kuyruğa kolayca takılıp çıkarılıyor. İşimi gördü. Gezi öncesi takıyorum gezi bitimi söküyorum, soft çanta en iyisi.
Hatta resimini yeniden paylaşayım benim motorun, aha şöyle duruyor soft çantalı:
-
04 Şubat 2016, 14:23
Soft çanta aldım arka kuyruğa kolayca takılıp çıkarılıyor. İşimi gördü. Gezi öncesi takıyorum gezi bitimi söküyorum, soft çanta en iyisi.
Hatta resimini yeniden paylaşayım benim motorun, aha şöyle duruyor soft çantalı:
http://i.hizliresim.com/YJ8ABk.jpg
Guzel durmuş.ama biraz küçük görünüyo.kaç litre 1 tanesi.bi de marka mode , verebilir misin ? Bi de artçı oturabiliyo mu çantalar takılı iken ?
-
04 Şubat 2016, 14:41
Artçı oturabilir, artçıya engel değil, cırtları sele altından geçirip taktığımdan arka sele üstü boş kalıyor.
Markası Tex, fotoğrafda gözüktüğü kadar ufak değil, baya eşya alabiliyor. Daha büyüğü bence sırıtır, çirkin durur diye düşünüyorum.
İnternetten değil dükkandan aldığım için modeli veya litresi hakkında net bilgim yok. Görüp deneyerek aldım, şimdilik memnunum.
-
04 Şubat 2016, 16:36
Artçı oturabilir, artçıya engel değil, cırtları sele altından geçirip taktığımdan arka sele üstü boş kalıyor.
Markası Tex, fotoğrafda gözüktüğü kadar ufak değil, baya eşya alabiliyor. Daha büyüğü bence sırıtır, çirkin durur diye düşünüyorum.
İnternetten değil dükkandan aldığım için modeli veya litresi hakkında net bilgim yok. Görüp deneyerek aldım, şimdilik memnunum.
Teşekkür ederim dostum.
-
04 Şubat 2016, 17:58
Selamun Aleyküm,
Bugün ben de 2015 Yamaha Yzf R25 sahibi oldum. Yarın devir teslim işlerini yapacağız.
Motor henüz 6.000km civarında. 5.000 bakımı yetkili servisinde yapılmış.
Motorla ilgili bana verebileceğiniz kritik bilgi varsa paylaşabilir misiniz? Dikkat etmem gereken bir husus, kronik bir sıkıntı vs.?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
04 Şubat 2016, 18:24
Aquarist adlı üyeden alıntı
Selamun Aleyküm,
Bugün ben de 2015 Yamaha Yzf R25 sahibi oldum. Yarın devir teslim işlerini yapacağız.
Motorla ilgili bana verebileceğiniz kritik bilgi varsa paylaşabilir misiniz? Dikkat etmem gereken bir husus, kronik bir sıkıntı vs.?
Lastikler IRC ise hemen gidip daha iyi bir set lastikle değiştiriyorsun. (pilot street, rosso II vs vs gibi...)
Sonra keyifle sürmeye ve virajlardan zevk almaya başlıyorsun
Maddi imkanım yok, değiştirmem mümkün değil dersen de şuanki gibi soğuk havalarda ve ıslak zeminlerde IRC ile aşırı dikkatli kullanmalısın. Maddi imkanın elverdiği an da değiştirmelisin. Motora da İyice alışmadan (huyunu suyunu öğrenmeden) çok gazlamamanı tavsiye ederim.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan...
-
04 Şubat 2016, 21:08
Selamun Aleyküm,
Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
-
05 Şubat 2016, 01:11
Selamun Aleyküm,
Hayırlı olsun kaça aldin?
Paylasta okuyan arkadaslara yardimci olalim fiyat pazar konusunda
-
05 Şubat 2016, 03:13
motosiklete 160/60 17 takan var mı acaba arkaya rosso 2? Performans olarak düşürüyor mu merak ediyorum, kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
-
05 Şubat 2016, 12:12
manqa82 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kaça aldin?
Paylasta okuyan arkadaslara yardimci olalim fiyat pazar konusunda
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Lastik konusunda acele etmeyeceğim. Bir müddet orjinallerle kontrollü bir şekilde devam ederim. Çok hz meraklısı değilim zaten. Arkada bırakacağımız çoluk çocuk var. O yüzden mümkün mertebe dikkatli kullanmayı düşünüyorum.
Bu motorun yakıt tüketiminin diğer markalara göre fazla olduğunu duydum. Düşük yakıt tüketimi için önerisi olan var mı?
Bu arada motor sanırım herşeyiyle 13.500 TL civarına gelecek bana. Devir vs. dahil.
-
05 Şubat 2016, 14:03
SİZCE BELL KASK MI YOKSA HJC Mİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)