Ahh ah bu endonezyalılar yok mu insanın içini kıpır kıpır yapıyorlar,insan hayallere dalıııııpp gidiyor.
Ahh ah bu endonezyalılar yok mu insanın içini kıpır kıpır yapıyorlar,insan hayallere dalıııııpp gidiyor.
benimde 7.6 lt yakıyor elinin ayarı yoktur arkadaşın benim gibi en düşükde 4.5 yaktı ama çok sıkıldım m4 lerde süper bu arada radarımda onlarda var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
kesinlikle ona katılıyorum 11000 den sonra uzayınca sesi yok mu çok tatlı bişii ya
7.6 mı yakıyor. r25 alırsam m4 exhaust kafamda var direk fakat şu fazla yakma işi hep korkutuyor :D
ama 4.5 da yakıyor hepsi senin sağ elinle sol ayağının ayarında
nasıl bir tempoda sürdünüz de o kadar yaktı hocam? yani sürekli 12-13 bin devir mi
redline sesi duymadan vites atamıyorum huyum kurusun. ben kendi manyaklığımdan yapıyorum ama motor sürmeyi bilmeyen arkadaşlar nerede vites atması gerektiğini bilmiyor sonra çok yakıyor diyorlar. motorun hakkını vermek dediğimiz şeyi yapıyorum biraz ve de yollarımız otoban gibi 150 160 kmortalamayla sürüyorum sonuç bu oluyor.
not: sürücü 140 kilo bununda etkisi var
Ben 55 kiloyum 6.vites 60 70 km sabit uzun yolda 100 km de 2.5L yakıt tüketimi
En yakışıklısı ve en karizmatiği bu çünkü.şahsi fikrim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Bugün itibari ile ben de R25 sahibiyim.başlığı takipteyim; )
Artık yavaş yavaş hazırlanıyoruz, pantolonumuzda alındı
Arkadaslar hepimiz bir motorcu olarak uzerimize düşeni yapmamiz gerektiğine inanıyorum sizden de destek bekliyorum.
https://www.change.org/p/motosikletl...edium=copylink
Çaldılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
sesi cok merek ediyorsan sökmen 5 dk nı alır :D genelde herkez aynı şeyi söylüyor deneyen geri takmıyor tüpü benm mtr 6 aylk 4 aydır tüp yok üstünde kış geldi artık takıyım diyomda hala diyom yani video bir çok kez cektim kask kamerası ile telefon ile orjinalde cıkan sesi aynı şekilde kaydetmiyor
Arkadaşkar alışveriş felan yapıcam torbaları nasıl talıyabılırım herhangi bir sıkıntı olmadan bu motorla önerisi olan varmı
Tekrar merhabalar arkadaşlar. İlk R25 e karar kılmıştım sonrasında ilk motor için büyük gelebilir diye R125 e yöneldim fakat, gerek izlediğim videolar, testler gerekse bayiiden aldığım bilgiler ve ikisi arasındaki küçük bir fiyattan dolayı ( yaklaşık 1000-1500 tl ) tekrar R25 e karar kıldım bu sefer kesinleşti. Ekipmanlar arasında sadece montum eksik, onunda modeli markası herşeyi belli, alıcam montumuda hein gericke olucak mont.
Arkadaşlar motorum 600km ye geldi zincire hiç bakmadım artık bi bakım zamanı geldi motul c4 siparişi verdim fakat padok standı yani arka sehpam yok fiyatlarıda tuzlu 300 tl den başlıyor sanırım varmıdır önerebilceginiz uygun biseyler
Arkadaslar kredi cekip sıfır araç aldım,
Ama sanırım işler o kadar da yolunda gitmedi, çünkü aldigim arac ötvden muaf bi araç ve 5 yıl satamıyorum, cok isteyip almıştım motorumu ama vazgecmek zorunda olmam beni üzüyor açıkcası, ilana koymadan önce sizlerle güzel vakit geçirdim ilk önce sizlere bi akıl danisayim hemde almak isteyen olursa burdan birisine nasip olsun diye düşündüm, fiyat konusunda birsey soylemek istemiyorum zaten buradan bunu okuyan herkes motor hakkında genel bilgilerini biliyor piyasayı da biliyor, ben motorum hakkında cömertce birkac bilgi paylaşayım kimsenin aklinda soru isareti kalmasin,
Daha 2000km olmadi ama 2000bin diyelim yalan olmasin,
Elektronik aksam kış ayında zarar görmesin diye hiçbirşekilde motoru yıkama yapmadim kiriyle duruyor aldigim günden beri, 1 kere uzun yol denilir mi bilmiyorum ama 180km yol yaptım, daha önceden de motor kullanıcısı olduğum icin motorun şekline semaline güvenip akrabosi gosterisi yapmaya kalkmadim sakin bir kullaniciyim, yolunu bulursam limitler dahilinde gaz açarım, herseyiyle orijinal yatmasi kalkması yok çok şükür kimsenin de olmasın insallah,
Yalanı sevmem motor temiz deyip gelip görünce ters bi yeri olursa, g*t bas sallamam yol paranizi karsilar yemeginizi yedirir yolcu ederim, (bunlardan kastım düşme tespit edilirse degisen parça, sökülmus(takilmis) boyanan parca yatma kalkma tespit edilirse) benim soyleyecklerim bu kadar arkadaşlar, fiyat konusunda ozel mesaj gönderebilirsiniz, zaten olmazsa da burdan malum siteye koyucam ama gönül ister ki kıymetini bilene gitsin
Böyle durumlarda İhtiyacını karşılayacak bi sırt çantası taşımanı tavsiye ederim.çok fazla poşetin olduğu zamanlarda da en azından gidona takıcağın poşet sayısı azalır.alışık deilsen sırt çantasına bi zaman sonra alışıyosun kötüde durmuyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
120- 150tlyede var iyi araştır.google a motosiklet arka sehpa yaz çıkar
atormentado ızmırdesın sanırım bende ızmırdeyım 1 hafta once aldım arka sehpayı oyle dusundugun kadar pahalı bısey degıl kahramanlara gıt orda burak 21 var ben ordan aldım ıstersen gıt sende bı arastır ben bı kac yere sordum 150 lıra dedıler bıde motora takcagın takoz gıbı ufak seyler var onlarada 25 dedıler sonra burak 21 e gıttım orda arka sehpayı 100 lıraya o ufak takozları da 20 lıraya aldım 120 lıra tuttu yanı anlıycan oyle ucuk rakamlar degıl
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)