Merhaba Arkadaşlar umarım bu yorumumu bılgı birisi yanıtlar ;
R25 yarış mavisi (bluerace) kaporasını bıraktım 5-10 güne binicem artık plaka ve kredi cıkmasını beklıyorum. Motosikletime rodaj bittikten sonra yarış dişlisi koyması düşünüyorum bunu nerede bulabılırım bir kaç kişi kullanıyor fakat söylemiyor hızlanmada ve topspeed de faydası varmış ve egzoz olarak full sistem olmaz ise fayda - zarari nedir ?
kardeşim yarış dişlisi dediğin dalga arka dişliyi büyütür veya küçültürsün. bunu bisiklet dişlisi olarakta görebilirsin daha hızlı hızlanmak istiyor isen arka dişliyi büyütürsün. top speede faydası olsun dersen küçültürsün. ama bu tarz işlemlerin motoru yordugunu da unutmamak lazım egsoz olayına gelirsek güç olarak 250cc bir motosiklette pek bir fark yaratacağını düşünüyorsan yanılırsın. 1 hp ye yakın bir güç elde edersin anca onu da full sistem bir egsozla. sence bu kadar güç için 1300-1500 lira egsoz parası vermeğe değer mi tabi bütçen güzelse birazcık cebin kalınsa zevk meselesi birazcıkta
alın kullanın işte ne dişlisi mis gibi motor, lastik alın siyah cam alın takoz alın eğitim alın parayı bunlara harcayın
Gerek aile büyüklerimi, gerek forumdaki büyüklerimi dinleyip r25 yerine r125 ile başlamaya karar verdim
Arkadaşlar ben bu egzoz işine kadar veremedim. 2000 liraya kadar çıkarım diyorum ama sesini beğendiğim bir tek egzoz bulamadım. Hepsi teneke sesi. İstediğim orjinalindeki gibi 11000 drn sonra yirtinsin yeter. O tatlılık diğerlerinde yok gibi. Var mi tavsiyesi olan yardımcı olabilecek.size zahmet
Arkadaşlar uzun zamandır bkledigim aksesuarlarm gelmişti montajını yaptım. daha sonra da motorun zincir temizligini yaptım yıkadım ve parlattım buyrun fotolar
biraz turkuaz a benzemiş renk telefondan kaynaklı daha koyu normalde.
[IMG][/IMG]
temizlik başlasın
[IMG][/IMG]
zincir temizleme işlemimiz devam ediyor
[IMG][/IMG]
baya yoruldum ama mutlu son
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
bunuda profil fotosu yapim diyom
[IMG][/IMG]
Aksesuarlar ve stickerlar çok güzel olmuş, normalde sevmem motosiklette veya araçta sticker olayını.
Ayrıca arka tekeri streç ile kaplamak çok mantıklı. Ben karton kullanıyordum ona rağmen lastik yanağına gaz - zincir yağı geliyor iki saatte onu temizlemeye çalışıyorum.
Kazasız belasız sürüşler.
1.86 boy 75 kilo sizce uygun bi motosikletmi yoksa kelebek misalimi ?
egzoz yok tüpü söktüm sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
lastige geldiginden deyil lastige her türlü bulastırıyorum ben sıkıntı olmuyor o konuda arka fren balatalarına geliyor geldimide fren tutmuyo bi 3-4 saat o yagı atması 1 gün sürsen anca jant şeritlerine ve balataya gelmesn die yapıyorum kısacası ama ugrastırıyor baya
orjinal hali diğer egzozlardan çok daha güzel emin olabilirsiniz asla 1000-2000 lirayı egzoza vermeyin
Gençler selam. m4 exhaust kullanan var mı? Daha doğrusu forumda tiger ve akrapovic haric egzoz kullanan var mı r25 ne?
Birde arkadaşım bayiden direk akrapovicli r25 aldı. 8-9 bin devir aralıgında sürdüğünde 5,5-6 litre yakıyor sizce normal mi? egzozdan dolayı mı bu kadar fazla yakıyor?
bence senin kaşıntın düşük devirlerde ses çıkartmıyor olması aynı sorun bendede var ama yüksek devirlerde 4 silindir sesi veriyor alet tiger tasan chopper gibi pırpırpır ötecek o dahamı güzel :D
Haber doğruysa güzelim tasarımın içine etmişler.
http://indianautosblog.com/2015/12/yamaha-r25-abs-updated-graphics-for-2016-indonesia-208556
3 yeni renk var ve sanırım tasarımda değişmiş.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)