Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Kasım 2015, 17:39
Redline ısıgını ayarlarken anlık yakma ekranı bozuldu diyelim 3 litre yazcaksa 21 litre falan yazıyor nasıl düzeltirim
Reklamlar
-
09 Kasım 2015, 23:18
R25 için iridyum buji nerden sipariş verebilirim?
-
09 Kasım 2015, 23:41
ziya6 adlı üyeden alıntı
Redline ısıgını ayarlarken anlık yakma ekranı bozuldu diyelim 3 litre yazcaksa 21 litre falan yazıyor nasıl düzeltirim
birkaç kere select'e(sol attaki tuş) basarsan tekrar istediğin şeyi görebilirsin.
-
09 Kasım 2015, 23:41
ziya6 adlı üyeden alıntı
21 lt yazan yerde select e basılı tut
-
10 Kasım 2015, 11:46
Nvzt adlı üyeden alıntı
Kardeşim mrb.
Farın tam arkasında kadran tarafından baktığında sol üstte ve sağ altta 2 tane civata var sol üstteki yıldız tornavidayla çevriliyor sağ alttaki için ise 10 anahtar kullanman lazım sol üstteki civara farın aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor sağ attaki ise farın dışa içe hareket etmesini sağlıyor
Cevabınız banaydı sanıyorum. Bi akşam deniyeyim bunu ben. Çok teşekkürler
-
10 Kasım 2015, 17:54
mrt20 adlı üyeden alıntı
Cevabınız banaydı sanıyorum. Bi akşam deniyeyim bunu ben. Çok teşekkürler
Aynen kardeşim senin için yazdım ama alıntı yapmayı unuttum kusura bakma
-
10 Kasım 2015, 18:00
PysLre adlı üyeden alıntı
servise git söyle durumu enjeksiyona pompalama ayarlarına baksınlar.
Teşekkür ederim yarın servise götüreceğim
-
10 Kasım 2015, 18:15
Gaza geldim reklamcıda motorun üstüne adımı yazdırdım iyi duruyor mu sizce yoksa çıkarsam mı?
-
10 Kasım 2015, 19:04
Nvzt adlı üyeden alıntı
Aynen kardeşim senin için yazdım ama alıntı yapmayı unuttum kusura bakma
Kısa saplı tornavida bulayım deneyeceğim hemen.
Birde benim fren ve debriyaj kolunda sararmalar var. Nasıl geçirebilirim.
Yoksa spor manetleremi yönelsem.
-
10 Kasım 2015, 19:32
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
Okadar da abes durmamış. Türk bayrağı da yakışmış. Hem olası bir kaza anında kan grubunu falan belirttiği için gayet faydalı.
Yinede gözüne çok iğreti geldiyse daha ufağını yaptırıp kaskına da yapıştırabilirsin ama bence sorun yok, şimdiki halide iyi
-
10 Kasım 2015, 19:45
Öncelikle Selamun Aleyküm bende geçen hafta dayanamayıpta aldığım r25imin kullanım kılavuzunu almayı unuttum ve Çankırıda yaşıyorum bilgi almak istiyorum ama ankaraya şuan gidemediğim için sizden yardım istiyorum abilerim şuanda aranızda en küçük belkide ben olabilirim yaşım 18 eğer size karşı bi yanlışım olursa ki acemiliğimdendir şimdiden özür dilerim
-
10 Kasım 2015, 20:28
Oğultürk adlı üyeden alıntı
Öncelikle Selamun Aleyküm bende geçen hafta dayanamayıpta aldığım r25imin kullanım kılavuzunu almayı unuttum ve Çankırıda yaşıyorum bilgi almak istiyorum ama ankaraya şuan gidemediğim için sizden yardım istiyorum abilerim şuanda aranızda en küçük belkide ben olabilirim yaşım 18 eğer size karşı bi yanlışım olursa ki acemiliğimdendir şimdiden özür dilerim
Güzel kardeşim kullanma kılavuzunu şu linkten indirebilirsin, senin için upload ettim: R25 Kullanıcı El Kitabı Download Linki Tıkla
Dosya pdf formatında. Adobe Reader isimli ücretisiz programla açıp okuyabilirsin. Kitapçığa mutlaka baştan sona bir göz at güzel bilgiler içeriyor.
Motorun rodajdayken zorlama, hız denemeleri yapma, ilk 1000 km boyunca 7bin devri pek aşmamaya çalış.
Yeni motorun da hayırlı olsun bu arada.
-
10 Kasım 2015, 21:15
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim kullanma kılavuzunu şu linkten indirebilirsin, senin için upload ettim:
R25 Kullanıcı El Kitabı Download Linki Tıkla
Dosya pdf formatında.
Adobe Reader isimli ücretisiz programla açıp okuyabilirsin. Kitapçığa mutlaka baştan sona bir göz at güzel bilgiler içeriyor.
Motorun rodajdayken zorlama, hız denemeleri yapma, ilk 1000 km boyunca 7bin devri pek aşmamaya çalış.
Yeni motorun da hayırlı olsun bu arada.
SuleymanE Ağabeyim yardımların için çok teşekkür ederim 😄
-
11 Kasım 2015, 00:40
mrt20 adlı üyeden alıntı
Kısa saplı tornavida bulayım deneyeceğim hemen.
Birde benim fren ve debriyaj kolunda sararmalar var. Nasıl geçirebilirim.
Yoksa spor manetleremi yönelsem.
Kendi üzerinde gelen tornavidayla yapabilirsin o sığıyor oraya ve farı düşürmek için tornavidayi sola doğru çevir. Sararmalar konusuna gelirsek o konuda benim bir bilgim yok malesef
-
11 Kasım 2015, 01:29
Selam arkadaşlar,
benim makine 300km oldu sayılır. tüketim 4.3 LT olarak gözüküyor. çok memnunum hem lastiklerden hemde motorun kendisinden. stok egzoz sesi çok hoş :D özellikle avm otoparkında fena şekilde yankılanıyor, bir ara dedim ulan delindi mi bu meret :D
şu video'da yeni başlayan arkadaşlarımızın Rodaj evresinde yardımcısı olur,
tekeriniz düz bassın.
-
11 Kasım 2015, 11:15
Arkadaşlar bu aynaları nasıl uzatabiliriz? O kadar ayarladım uğraştım ettim yok arkadaş omuzumdan başka birşey göremiyorum. 4-5 cm uzasa tam olacak.
-
11 Kasım 2015, 11:41
stanly adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu aynaları nasıl uzatabiliriz? O kadar ayarladım uğraştım ettim yok arkadaş omuzumdan başka birşey göremiyorum. 4-5 cm uzasa tam olacak.
Kardeşim ecnebiler şöyle bir parça koyup aynayı uzatıyorlar, aynısı deneyebilirsin ancak fiyat biraz uçuk ne yazık ki.
http://www.ebay.com/itm/Mirror-Exten...BVzLTo&vxp=mtr
-
11 Kasım 2015, 12:42
Nvzt adlı üyeden alıntı
Kendi üzerinde gelen tornavidayla yapabilirsin o sığıyor oraya ve farı düşürmek için tornavidayi sola doğru çevir. Sararmalar konusuna gelirsek o konuda benim bir bilgim yok malesef
Bir kere açmadım o bezi Ordan burdan tornavida arıyrum bende. Bakayım Ctesi
Sararma sadece bende var sanırım. Alet dışarda da durmuyor ama allah allah.
-
11 Kasım 2015, 13:57
orhngolf adlı üyeden alıntı
Merhaba. Ben söylediğiniz ayna uzatma aparatını kullanıyorum. Beklentiniz nedir bilmiyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Tabi ki gidona takılmış bir ayna kadar başarılı değil, sonuçta ne takarsanız takın orjinal aynanın açısı sebebiyle çok dışa çıkmıyor. Ancak orjinal aynaları kullanmak isteyenler için kullanışlı bir ürün.
-
11 Kasım 2015, 17:38
orhngolf adlı üyeden alıntı
3d yazıcımız olsaydı aynısını 3-5 liraya mâl ederdik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)