Susturuculu ses tok susturucusuz deli sesi çıkıyor ben burdayım diyor zaten ;) Bugun satıldı zaten .
Susturuculu ses tok susturucusuz deli sesi çıkıyor ben burdayım diyor zaten ;) Bugun satıldı zaten .
Arkadaşlar motosiklet fuarından haberi olan varsa tarihlerini yazabilir mi ? Edirne'de yaşıyorum ve bu sene kaçırmak istemiyorum fuarları
herkeze öncelikle merhaba. kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 hafta önce bnde R25 aldım ve aranıza katılıp bilgi alış verişinde bulunmak isterim. kısaca kendimden bahsetmek gerekirse ismim umut yas 28 aslen izmirliyim ancak 3 senedir manısada ikamet etmekteyim iş dolayısı için.daha öncede 2013 sıfır r125 kullandım 30.000 km kadar. kademeli olarak cc yukseltiyorum. şimdiden herkeze cok tşk ederim.
Merhaba arkadaşlar bende bir r25 sürücüsü olarak aranıza yeni katıldım. kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun arkadaşlar, fuar 25-28 şubat tarihinde
izmirde yamaha fuarı falan düzenlenecek mi bilginiz var mı
Beyler bayadır paylaşım yapmıyordum, sağa sola gidiyorum ama nedense pek resim çekmedim.
Bu arada motoruna uzun yol için soft çanta takmayı düşünen varsa ben böyle bir çılgınlık yaptım ve taktım. 5 dk da takılıp sabitleniyor, gayet pratik. 5dk da sökülüyor, ek aparat vs takmak da gerekmiyor, şehir içi söküp çantasız kullanıyorum.
Nasıl durduğuna dair akşam vakti çektiğim bir resmi de paylaşayım ki takmayı düşünen olursa örnek olur.
Kimine göre çok çirkin durmuş olabilir ancak işlevselliği iyi. Haftasonları dağa, yaylaya çıkıp mangal yakmak isteyen ve "ızgarayı,ekmeği, köfteleri nereye koyacam ben şimdi?" diyenler için birebir
Keyifli kazasız sürüşler dilerim
Kaça aldın nerden aldin denge problemi oluyor mu
Bursadaki bir motosiklet mağazasından pazarlıkla 110 tl gibi kelepir bir fiyata aldım. İyi sabitleyince sorun çıkarmıyor. Çanta takılıyken çok yüksek hızlara çıkmadım. 110km ye çıkmışımdır en fazla. Ne düz yolda nede virajlarda bir denge problemiyle karşılaşmadım.
İşin sırrı çantayı çok iyi, oynamayacak şekilde motorun arkasına sabitlemek ve eşyaları ağırlıklarına göre iki tarafa dengeli yüklemek. Ayrıca malzemeleri çanta içinde sağa sola oynamayacak şekilde yüklemek de önemli. Birde tabii kararında yük yüklemek lazım.
Çanta var diye kavun karpuz yüklemeyi hiçkimseye tavsiye etmiyorum
Hocam benim aldıklarım TEX marka. Çokda arayıp tarayıp almadım aslında, iş görsün ve ucuz olsun dedim, şansıma tam aradığım gibi çıktı bu çantalar
Özellikle soft çantaları öneririm, çünkü cırtla ara mesafeyi bikere güzelce ayarlayıp sele altından da geçirdimmi 5dk da çanta hazır. Birde alt taraftan lastikle bağlantı kanca kısımlarından gerdiriyorum iç kısmından mis gibi oluyor. Bağlaması sökmesi hepi topu 5 - 6 dk.
Kolay sökülüp takıldığından şehir içi çantasız geziyorum zaten bende, tavsiye ederim hocam
Yeni alan arkadaslara hosgeldiniz diyorum herkese keyifli forumlar dilerim sorularınız olursa cevaplamak icin buradayız hep birlikte,
969'da soktum ben bakıma bu arada varsın erken değişsin yağı sıkıntı olmaz artık..
Motoru iyi ki almışım diyorum alan herkeste ağız tadiyla binmeyi nasip etsin piyasanin en iyisine binmek herkese nasip olmuyor olmayanlar kafalarinda soru işareti olanlar gömülün affetmeyin
Selam beyler size bir sorum olacak belki basina gelmis bir arkadasimiz olabilir benm motor 6500 de son 1000 km dir ön taraftan hiriltili ses geliyordu heryerini kontrol ettim fakat sebebini bulamadim servisteki eleman her motorun sesi farklidir diyip gecistirdi ben zorlayinca bakti benzin deposunun plastigini sokup yapistirma bant yapti sanki kesilmis gibi oldu derken tekrar o ses cikti (3. Viteste 55km hiz civarinda max hirilti)ve halen devam etmekte sizce ne yapmaliyim bu soruna ilk bakimimda servise motul yagini alarak gitmistm servis elemani sikinti edince bu defa yamalube koydu ve cok kotu gercekten o yag acaba onunla baglantisi olabilme ihtimali varmi sizce. Birde dun aksam gezintiye cikayim dedim her zamanki gibi birde baktim yollar kapkaranlik meger far yanmiyor uzunlari yakarak gezintimi kesip geri dondum ve bakmaya firsatim olmadi sizce farmi patlamistir sabah sapasaglam yaniyordu. Tekrar servise goturmeyi dusunuyorm ins buyuk biseyi yoktur cvplayacak arkadaslara tskler kazasiz belasiz surusler
Hocam bağlantı yerlerini bi kontrol edin tekrar kendiniz far patlamasini eski cbfmde cok yasamistim hatta gına gelmişti ama honda ureticisi dahi aciklama yaptı yapılacak birsey yok degistirin surekli acik kaldığı icin oluyor dedi bmw kullanicisi ile konusmustum gelen elektrik akimina baktır ama genellikle bmw olmasina rağmen buda cok yapıyor led fark oluncaya dej sıkıntı ama onlarda surekli kullanima dayanir mi şüpheli diye latife etmistik
Bugun goturdum servise ( israrlarim sonucu baktirdim isim var yarin gel diyip gecistiriyorlar milleti 2 dklik biseye bakmaya zamanlari yok herneyse)eleman disarda bi sokup bakti yanmadi servis bolumune indirdi ampulu sokup baktimi degistimi bilmiyorm artik cikista 15 tl para aldilar titresimede sonra bakariz diyip yolladilar.fatura vs bisey vermediler ya da ampul patlatsa alayim dedim ses cikmadi ustelemedim fiyat uygunmu
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)