Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ekim 2015, 21:01
Ardatt adlı üyeden alıntı
Oguzyamann katlanır plakalığı taktırdım herhangi bi işlem istemiyo motora direk uyumlu yanlız bizdeki sinyaller o plakalıga uymuyo o yüzden alırken dikkat et bazıları ona uyumlu sinyalle satıyo ondan alırsın yada ledli sinyaller var 20-25 tlye tercih sana kalmış.he bide şunu söligim ben bugün taktırdım ama yarın geri çıkartıcam eski plakalığı taktırıcam çünkü kış ayı kullanılcak bişiy deil arkadan acayip su sıçratıyo(artçı koltuğuna) adamlar o kadar uzun plakalığı boşuna yapmamış bugün onu anladım.ekipmanınız tam yolunuz açık olsun selamlar..
Cok tesekkurler ben kisin zaten kapatiyorum motoru kullanmiyorum o zaman bende sinyalli sekilde siparisini vereyim tekrardan tesekkurler
Reklamlar
-
23 Ekim 2015, 21:41
Arkadaşlar yağ lambası bazen 5-6 saniye sonra sönüyor bu durumla karşılaşan var mı?
-
24 Ekim 2015, 00:32
Ardatt adlı üyeden alıntı
Oguzyamann katlanır plakalığı taktırdım herhangi bi işlem istemiyo motora direk uyumlu yanlız bizdeki sinyaller o plakalıga uymuyo o yüzden alırken dikkat et bazıları ona uyumlu sinyalle satıyo ondan alırsın yada ledli sinyaller var 20-25 tlye tercih sana kalmış.he bide şunu söligim ben bugün taktırdım ama yarın geri çıkartıcam eski plakalığı taktırıcam çünkü kış ayı kullanılcak bişiy deil arkadan acayip su sıçratıyo(artçı koltuğuna) adamlar o kadar uzun plakalığı boşuna yapmamış bugün onu anladım.ekipmanınız tam yolunuz açık olsun selamlar..
arda resim atsaydın keşke inceleme şansımız olurdu..
-
24 Ekim 2015, 00:38
Nvzt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yağ lambası bazen 5-6 saniye sonra sönüyor bu durumla karşılaşan var mı?
Hani 2-3sn desen tamam da 5-6 sn baya uzun bir süre. Bence bir servise uğra derim hocam.
-
24 Ekim 2015, 01:09
Nvzt adlı üyeden alıntı
Kardeşim hemen evham yapıp servise kadar yorulma derim. Motosiklet ayaklıkla beklediğinden yağ sol tarafa yığılır bu nedenledir ki gösterge anlık olarak yanılabilir. Sen yine bir motoru düz konuma getirip bi 5-6 sn bekledikten sonra çalıştır yine yağ ışığı geç sönerse haklı olabilirsin. Bu olay benzin göstergesi içinde geçerli (yaşanılmıştır)
iyi sürüşler.
-
24 Ekim 2015, 10:53
[QUOTE=Fiery_boy;3751599]arda resim atsaydın keşke inceleme şansımız olurdu..[/QUOTE
Buraya resim atma olayını hala çözmüş deilim nasıl atıldığını yani
-
24 Ekim 2015, 15:16
[QUOTE=Ardatt;3751743]
Fiery_boy adlı üyeden alıntı
arda resim atsaydın keşke inceleme şansımız olurdu..[/QUOTE
Buraya resim atma olayını hala çözmüş deilim nasıl atıldığını yani
fotografı pc ne atıyorsn oradan googleye hızliresim yazıp siteyi acıp fotonu yüklüyorsun yükledikten sonra önüne linkler gelcek üstlerinde yazar ne oldugu forumlar olanı kopyalayıp burada üstte foto atman için bi simge var ınsert ımage yazıyo ona tıklıyorsun linki yapıştırıp ok diyorsun ve cevapla tuşuna basarak paylaşıyorsun :D
[IMG][/IMG]
-
26 Ekim 2015, 09:54
Fiery_boy adlı üyeden alıntı
Kardeşim hemen evham yapıp servise kadar yorulma derim. Motosiklet ayaklıkla beklediğinden yağ sol tarafa yığılır bu nedenledir ki gösterge anlık olarak yanılabilir. Sen yine bir motoru düz konuma getirip bi 5-6 sn bekledikten sonra çalıştır yine yağ ışığı geç sönerse haklı olabilirsin. Bu olay benzin göstergesi içinde geçerli (yaşanılmıştır)
iyi sürüşler.
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim servise gitmeden önce dediğiniz şekilde motoru düz konumda 5-6 saniye beklettikten sonra çalıştırayım eğer durum değişmezse o zaman servis yolu görünür işte
-
26 Ekim 2015, 11:52
R25 için Immobilizer sistemi kurmuş bir arkadaş, gözüme çarptı paylaşayım dedim. Belki birinizin ilgisini çeker.
-
26 Ekim 2015, 17:07
Arkadaşlar,
Sonunda mavi R25 ile aranıza katılmış bulunuyorum. motoru sanırım pazartesi ancak teslim edebileceklermiş. bu seçim ve 29 ekim yüzünden.
15250 + 400TL masraf ile sıfır almış bulunmaktayım. 2.el ne kadar baksamda 500-600 tl yüzünden 2.el almak istemedim
-
26 Ekim 2015, 17:25
Hayirli olsun .Ben kısmetse fuardan sonra kararımı vericem. Keske arasaydin fiyatlari şişiyorlar ciddi alıcı oldugunu soyleseydin gercek satici fiyati cekerdi .
-
26 Ekim 2015, 17:49
snglserdar adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun .Ben kısmetse fuardan sonra kararımı vericem. Keske arasaydin fiyatlari şişiyorlar ciddi alıcı oldugunu soyleseydin gercek satici fiyati cekerdi .
hocam 4-5 bayi ile konuştuk hiç biri indirmedi fiyatı. ama aldığım bayi hatrı sayılır 3-4 şey yaptı :D
-
26 Ekim 2015, 17:52
Yok bayiler yapmaz zaten ben 2. El icin demistim.
-
26 Ekim 2015, 18:52
snglserdar adlı üyeden alıntı
Yok bayiler yapmaz zaten ben 2. El icin demistim.
hocam 2.el pek yanaşamadım. bir kaç kişi ile konuştum ilanda motor tertemiz yanına gidince yatması var tarzı olaylar oldu.
temiz olsa bu makine tr'de ki en hızlı r25 iyi açıldı diyenler oldu :D
-
26 Ekim 2015, 19:13
Lightning adlı üyeden alıntı
hocam 2.el pek yanaşamadım. bir kaç kişi ile konuştum ilanda motor tertemiz yanına gidince yatması var tarzı olaylar oldu.
temiz olsa bu makine tr'de ki en hızlı r25 iyi açıldı diyenler oldu :D
Baktın şişirme var kactın 😂 neyse iyisini yapmissin kendin acarsin tertemiz .
-
26 Ekim 2015, 20:21
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bende düşünüyorum yakında r25 nasip olursa cbr 125 ile arasında kaldım 2016 modelleri bekliyorum
-
27 Ekim 2015, 01:43
yamaha r25 kullanıcıları... 1000 km bakımı için İstanbul Anadolu tarafından tavsiye edebileceğiniz servis olursa sevinirim. ilgisiyle alakasıyla iyi izlenim bırkan fiyatıda makul olan bir servis varsa söyleyiniz..
-
27 Ekim 2015, 10:57
arkadaşlar günaydın küçük bir kaza sonucu r25imi yatırdım sol maşa yamulmuş diyorlar daha doğrusu durumu bugün belli olacak maşa fiyatları nedir bilgisi olan varmı bir de düzeltme imkanı ne kadar sağlıklıdır.
-
27 Ekim 2015, 10:58
10bin bakımına giren varmı?
Varsa neler değişti ne kadar tuttu öğrenebilirmiyim?
-
27 Ekim 2015, 20:08
Kardeşim için tertemiz,rosso lastikli,koruma takozlu,2 bin kmde bir R25 aldık bugün şişirilmiş fiyatlardan gına gelmişti,uygun bulduk sonunda. Cbr 125ten sonra gidişi,virajı inanılmaz güzel geldi,ama vites geçişleri çok sert cbra göre,bir tek o kısmını beğenemedim. Birazda içiyor hayvan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)