Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Ekim 2015, 05:32
Merhaba arkadaşlar geçenlerde şu illet irc'lerden kurtulmak adına gidip sadece arka tekere Michelin pilot street aldım. Şu anda kullanıyorum fakat bir pişmanlıktır aldı beni keşke rosso 2 alsaydım diye düşünmeye başladım.. her videoda forumda yüceltilmiş performansı bi hayli güven verici lastik deniyor. Ön lastiğim halen irc. şimdi ben diyorum ki öne de michelin pilot mu alayım yoksa rosso 2 ye mi döneyim ? ve ek olarak motorumun 1000 km bakımına az bişey kaldı istanbul anadolu yakası için ekonomik bir servis yavsiye edebilecek olursa sevinirim...
Reklamlar
-
21 Ekim 2015, 07:43
Dün akşam itibari ile R25im ile vedalaştım. İlana koyduktan 24 saat içinde satıldı. 1100 görüntülenme ve onlarca favori eklemesi ile bugüne kadar en hızlı sattığım araç idi.
Kullanmaya devam edenlere kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
21 Ekim 2015, 08:11
Ne kadara sattınız bu kadar çabuk satıldığına göre uygun bir fiyat yazdınız herhalde.
-
21 Ekim 2015, 09:04
Ardatt adlı üyeden alıntı
110 liraya satıyorum kırmızı.ciddi düşünen varsa whatsaptan foto atabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
110 lira
110 Çok hocam. Sıfırları o para
Hayırlı satışlar size.
-
21 Ekim 2015, 17:28
Merhaba,
2 Hafta önce mavi renk bir R25 satın alarak aranıza katıldım. Çalıntı ile ilgili konuya denk geldim.
Daha önceki motosikletlerime de kasko yaptırmıştım.
Emsal olması açısından eğer aranızda kasko yaptırmak isteyen varsa bilgilendirmek istedim.
Anadolu Sigorta'dan herhangi bir muafiyet içermeyen kaskoyu 1.265 TL ücretle yaptırdım.
Sonraki yıllarda %30-%40 hasarsızlık indirimi olacak.
-
21 Ekim 2015, 20:07
mrt20 adlı üyeden alıntı
110 Çok hocam. Sıfırları o para
Hayırlı satışlar size.
Ben 150-160 arası bişiye aldığımdan 110 dedim iki kere kullandım sadece isteğine göre bulursun umarım..
-
21 Ekim 2015, 22:03
Fiery_boy adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar geçenlerde şu illet irc'lerden kurtulmak adına gidip sadece arka tekere Michelin pilot street aldım. Şu anda kullanıyorum fakat bir pişmanlıktır aldı beni keşke rosso 2 alsaydım diye düşünmeye başladım.. her videoda forumda yüceltilmiş performansı bi hayli güven verici lastik deniyor. Ön lastiğim halen irc. şimdi ben diyorum ki öne de michelin pilot mu alayım yoksa rosso 2 ye mi döneyim ? ve ek olarak motorumun 1000 km bakımına az bişey kaldı istanbul anadolu yakası için ekonomik bir servis yavsiye edebilecek olursa sevinirim...
ön ve arkanın aynı marka ve model olması daha iyi olur. En azından iki lastiğin ısınma süreleri ve yol tutuş kabiliyetleri aynı olur.
Acilen ön lastiğinizi de michelin pilot ile değiştirin derim. Lastikden istediğiniz verimi alamazsanız 10bin km sonra rosso II lere geçersiniz, düşünüp üzülmeye değmez.
Ayrıca michelin de çok harika lastikdir, limitleri yüksektir, pilot streetden memnun olmayan pek duymadım (pistlerde yarışacaksanız ozaman başka)
Keyifli sürüşler...
-
22 Ekim 2015, 09:34
ikisini de kullandım dostum çok bir fark göremedim ben michelininki de en az pirellininki kadar iyi bir lastik. en kısa zamanda ön lastiği de al bence.
-
22 Ekim 2015, 09:41
Ardatt adlı üyeden alıntı
Ben 150-160 arası bişiye aldığımdan 110 dedim iki kere kullandım sadece isteğine göre bulursun umarım..
İnşallah hocam.
-
22 Ekim 2015, 11:14
Beklentilerini yüksek tutarsan Rosso da seni tatmin etmeyecektir.
-
22 Ekim 2015, 19:54
http://www.motosikletaksesuarlari.co...PGUaAnwq8P8HAQ arkadaşlar bu ürünü alan kullanan varmidir ? R 25 e de takilabilirmi bilgisi olan var mi ?
-
22 Ekim 2015, 20:47
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Dün akşam itibari ile R25im ile vedalaştım. İlana koyduktan 24 saat içinde satıldı. 1100 görüntülenme ve onlarca favori eklemesi ile bugüne kadar en hızlı sattığım araç idi.
Kullanmaya devam edenlere kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kaça verdin hocam?
-
22 Ekim 2015, 21:01
oguzyamann adlı üyeden alıntı
Yarın taktırıcam yazarım nasıl olduğunu
-
23 Ekim 2015, 01:50
SuleymanE adlı üyeden alıntı
ön ve arkanın aynı marka ve model olması daha iyi olur. En azından iki lastiğin ısınma süreleri ve yol tutuş kabiliyetleri aynı olur.
Acilen ön lastiğinizi de michelin pilot ile değiştirin derim. Lastikden istediğiniz verimi alamazsanız 10bin km sonra rosso II lere geçersiniz, düşünüp üzülmeye değmez.
Ayrıca michelin de çok harika lastikdir, limitleri yüksektir, pilot streetden memnun olmayan pek duymadım (pistlerde yarışacaksanız ozaman başka)
Keyifli sürüşler...
teşekkürler süleyman.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
Arkdaşlar 1000 km bakımı için r25 e yamaha servisi tavsiye edebilecek var mı? İstanbul Anadolu.
-
23 Ekim 2015, 02:19
Moderatör
Ne büyük hata yaptığını bir bilsen, michelin mi rosso mu diye dövünmezdin emin ol.. Öncelikle yanlış bilinen bazı arkadaşların da belirttiği konuya bir iki ekleme yapma gereği hissettim;
Arka lastiğinizi değiştirip ön lastiğinizi değiştirmiyor olmanız nasıl bir düşünce sisteminin ürünüdür? Neyi hedefleyerek böyle bir iş yaptınız bunu merak ettim..
Gelelim eklemeye. Genel olarak motosikletin virajlarda tutunmasını %60-70 arka tekerlek sağlar, cünkü doğru viraj alıyorsanız,ağırlık arka tekerleğe aktarılır, fakat bu arada nedense bir çok kişi, ön lastiğin viraja girmediğini ve tutunmaya ihtiyacı olmadığına inanırcasına bu konuyu göz ardı ediyor. Arkadaşım, ön tekerleğinin de asfalta aynı arka tekerleğin gibi tutunmaya ihtiyacı vardır. Siz ön lastiği naylon, arka lastiği kauçuk takıp, nasıl bir sürüş stabilitesi sağlayacaksınız?
Diğer taraftan ön ve arka lastiğin desenleri aynı olmalıdır.. Abi ben taktım motor gidiyor ama ? Motor gider ama nasıl? Bir kere stabilitesi her daim bozulur, cünkü desen birbirinden farklı, yere temas birbirinden farklı, tutuş birbirinden farklı, e gidiş te birbirinden farklı, kısaca herşey farklı yani.. Neden bir takım lastik taktığımızda balans yapmadan takmıyoruz ? Çünkü ağırlığın eşit oranda dağıtılması gerekir ki, lastik dönerken oryantasyonunu (Oryantasyon nedir?) kaybetmesin, yani yalpalamasın.. Sadece bunu düşünerek bile birbirinden farklı iki model, desen kullanmamanız gerektiğinin kararını verebiliyor olmanız gerekir, aksi takdirde başınız epey bir belaya girmeye her daim hazır olacaktır.. Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur. Biran önce gidip ön lastiğinizi de aynı marka / model ile değiştirin.
-
23 Ekim 2015, 04:02
beyler bugün motorumda şanzımanda sıkıntı oldu ve yolda kaldım durduk yere debriyajı boşa çıktı motorun park ederken aracı tam Allah'tan ve gitti debriyajı bi arkadaş sayesinde sağolsun arkadan itmesiyle servise kadar götürdük motoru boşta rulmanı kırılmış garanti ile hallettik ama bende halloldum bugün ) ülkede benden başka böyle bi sorun yaşayan oldu mu daha önce çok merak ediyorum. Yamaha Aktun motorda yaptırdım motoru Kıbrıs Lefkoşa'da çok iyi ve yardımsever insanlardı bunu da sıkıntısız atlattım sağolsunlar.
-
23 Ekim 2015, 08:55
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
beyler bugün motorumda şanzımanda sıkıntı oldu ve yolda kaldım durduk yere debriyajı boşa çıktı motorun park ederken aracı tam Allah'tan ve gitti debriyajı bi arkadaş sayesinde sağolsun arkadan itmesiyle servise kadar götürdük motoru boşta rulmanı kırılmış garanti ile hallettik ama bende halloldum bugün
) ülkede benden başka böyle bi sorun yaşayan oldu mu daha önce çok merak ediyorum. Yamaha Aktun motorda yaptırdım motoru Kıbrıs Lefkoşa'da çok iyi ve yardımsever insanlardı bunu da sıkıntısız atlattım sağolsunlar.
Geçmiş olsun kardeşim :(
-
23 Ekim 2015, 15:20
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
beyler bugün motorumda şanzımanda sıkıntı oldu ve yolda kaldım durduk yere debriyajı boşa çıktı motorun park ederken aracı tam Allah'tan ve gitti debriyajı bi arkadaş sayesinde sağolsun arkadan itmesiyle servise kadar götürdük motoru boşta rulmanı kırılmış garanti ile hallettik ama bende halloldum bugün
) ülkede benden başka böyle bi sorun yaşayan oldu mu daha önce çok merak ediyorum. Yamaha Aktun motorda yaptırdım motoru Kıbrıs Lefkoşa'da çok iyi ve yardımsever insanlardı bunu da sıkıntısız atlattım sağolsunlar.
Geçmiş olsun hocam.
-
23 Ekim 2015, 20:34
Oguzyamann katlanır plakalığı taktırdım herhangi bi işlem istemiyo motora direk uyumlu yanlız bizdeki sinyaller o plakalıga uymuyo o yüzden alırken dikkat et bazıları ona uyumlu sinyalle satıyo ondan alırsın yada ledli sinyaller var 20-25 tlye tercih sana kalmış.he bide şunu söligim ben bugün taktırdım ama yarın geri çıkartıcam eski plakalığı taktırıcam çünkü kış ayı kullanılcak bişiy deil arkadan acayip su sıçratıyo(artçı koltuğuna) adamlar o kadar uzun plakalığı boşuna yapmamış bugün onu anladım.ekipmanınız tam yolunuz açık olsun selamlar..
-
23 Ekim 2015, 20:38
Şaka maka r25'in parça kalitesi baya bir yerlerde bende düşünüyorum ama dur bakalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)