Teşekkür ederim.Bide Türkiye de kırmızı rengi yok 2016 da gelir mi?Bilginiz var mı?
Teşekkür ederim.Bide Türkiye de kırmızı rengi yok 2016 da gelir mi?Bilginiz var mı?
Bugun tam 260 km yol yaptim ve 3.8 yakit ortalamasını buldum mutluyum arkadaslar
Arkadaşlar r25 siparişimi verdim bikaç güne geleceğini ümitediyorum. bi sorum olacak kask buldum sahibinden de 248 tl diyo şekli güzel nfc güvenlik sistemi var diyo sharp 5 diyo MT marka herşey güzel ama fiyatı bana biraz ucuz gibi geldi kalitesiz çıkmasından korkuyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ilan numarası : 220588709
başka kask önerileriniz varsa çok yardımcı olur bana şimdiden teşekkürler
Bende 2 gun önce aldim sharp 5 yildiz oldugunu ve nfc sistemini duyunca yapistim kaska buğulanmayan cam falan hosuma gitti deneyip aldim yamaha bayiden bana 260 tl ye geldi bugunde 260 km o kaskla yol yaptim gayet iyi guvende hissettiriyor tavsiye ederim yazlik ceket ve eldiven onerisinde bulunursaniz sevinirim
madem yamaha da fiyat bu, ama motor yok,
madem honda da fiyat bu, tat yok,
bende sizin piyasa derdinizle ugrasmaktan vazgecip ninja300 30yıl special almaya karar verdim, hemide abs li versiyonu motoru istiyorum deyip bayiye söylüyorsun en gec 1.5 hafta içerisinde makina elinde. Hemide 300lük hemide 40 beygir yamaha da beklenenden fazla motor satıldıgı için hiçbir bayii şu gün gelecek diyemiyor, tahminimce ocak 2016dan öncede gelmez onların fiyatları da 17bin bandında oynar
r25'in bakım aralıkları nedir?
1, 4 bin, 7 bin şeklinde mi gidiyor?
Geçen haftalarda açılan buji yanması erimesi konusundan sonra evham Yaptım ve iridyum buji taktırdım.
Bugün motoru alacaktım ama hem motoru hem arabayı aynı anda süremeyeceğim servise emanet ettim. Sağ olsunlar garaja bırakacaklar. Test sonrası motorun çalışması bile değişmiş.
Kullanan varsa yorum yapabilir mi bu bujilerin Performansı hakkında
İridyum buji psikolojik olarak bir performans verir ama tehlikelidir. Bende bir tamircinin önerisiyle 1000rr'a iridyum buji takmıştım, daha sonra servisin bilgi vermesiyle orjinal bujileri geri taktırdım.
Buji kablolarını, buji başlığını değiştirmediğiniz sürece iridyumlar performansta vermez.
Bir alıntı yapayım anlamayan arkadaşlar için;
"İridyum bujiler yüksek ateşleme sağladıkları için yanma odalarındaki benzin-hava karışımının daha yüksek güçle patlamasını sağlayıp performans artışına yardımcı olurlar. Ancak iridyum bujinin normal bujiye yani içinde bakır yada bakır özlü nikel - krom çubuk elektrot olan bujiye göre daha yüksek ateşleme yapabilmesi için yüksek amperli voltaja ihtiyacı vardır. Çünkü bujiler tek başlarına elektrik üretmezler onlara bu elektrik akımını motorlarımızda bulunan ateşleme bobinleri sağlar. İşte burada küçük bir sorun baş gösteriyor iridyum buji kullanımında bakıra göre daha yüksek bir özgül kütleye sahip olan iridyumun ( civaya yakın ) ateşlemeyi sağlıklı yapabilmesi için daha yüksek amperli voltaja ihtiyacı vardır. Yani eğer iridyum buji kullanacaksak ateşleme bobinlerimizide ona göre değiştirmemiz lazımdır. Aksi takdirde normal ateşleme bobini iridyum bujiye gerçek randımanla ateşleme yaptıramayacağından performans kaybına sebep olabilir."
Ducati 1198SP _ RedLove
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık olarak 7.000km dir r25 kullanıyorum.Motor siyah renkte jantlarda siyah ancak jantlarda nokta nokta boya atması yaşıyorum ve bu gün geçtikce artıyor.Ön janttada olmaya başladı.İlk başlarda taş felan geliyordur diye düşündüm ama taş gelecek bir yolda gitmiyorum.En son fren hidroliğinden şüphelendim ondanda eksilme yok.Başına böyle bir şey gelen var mı?
selamlar arkadaşlar ne zamandır girmiyorum foruma motorumu kpss ye hazırlancağım için üzülerek satıyorum.Almayı düşünen elini çabuk tutsun şuan sıfırı 15.250 oldu plakasız ve yılbaşıdan sonra vergi zammı yicek seneye yaz başı en az 15.500(plakasız) bu alet altımda olduğu sürece sınav falan kazanamam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uzulerek-satiyorum-225766704/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFil ter=false
Aranizda eylul ayi icin bayilerden bilgi alan var mi gelip gelmeyecegine dair?
3-4 gün önce Yamahanın genel merkezine mail atmistim ertesi gün mailime cwp geldi eylül ayı icerisinde bayilere dağıtım yapılacağını söylemsler ins. Doğrudur bende sabırsızlikla bekliyorm.
Duzeltme: Yanlis mesaji alinti yapmisim, konu janttaki boya atmasiyla alakali
Benim motordada var ama on tekerde yok arka tekerde, boya kalitesinden kaynakli olsa gerek, tas gelmesinden oluyor diye tahmin ediyorum, 3-4 tane vardi mat siyah rutus yaptim uzerlerine.
Bende bir deneyeyim abes durmaz inşallah.
Bnde 30 Ağustos ta mail attım eylülde dağıtılacak dendi.fakat yetkili bayi ayda 2adet geliyor 30 kişi bekleyen var dedi nasıl alcam bnde bilmiyorum
mugla-aydın-izmir civarında uygun fiyatta ve kazasız satılık r25 var mıdır ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)