Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Merhaba arkadaslar bu hafta sonu balıkkesir motofest e gitmek için Manisadan yola cıktık. baya güzel eglendik yollar 10 numaraydı. dönüşte ayvalık tarafından gelelim gezmiş oluruz dedik yollar ful virajlı ve yep yeni asvalt o kadar güzel di anlatamam :D kameramız olmadıgı için sadece kamp alanından fotolar atıcam bu hafta sonunuda bu sekilde degerlendirdik. km mize +600 daha eklendi :D .
Cuma aksamı kamp alanına vardık
[IMG][/IMG]
Makineye anca bu kadar yükleyebildim :D
[IMG][/IMG]
cumartesi günü öglen AVM ye gittik ve biraz balıkkesiri turladık.
[IMG][/IMG]
evet evet itiraf ediyorum aksam DJ doğukan manço performansını sergilerken kafalarına kask takarak coşan çılgın gençler bizdik :D
( o anın fotoları malesef yok videolar bizde saklı :D )
[IMG][/IMG]
Bunlarda bizim ekibin makinaları
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Son olarak unutmadan Bizim motorlara uygun tank pedler cıkmış bilginize festival alanında satıştaydı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar bu motul serisinde en iyisi 300V anladığım kadarıyla en azından ürün açıklamalarını okuyunca bana 7100' den daha iyi gözüktü fakat şöyle bir durum var 300V' nin 2 versiyonu var chrono ve factory line "FL" diye biz hangi modeli alamalıyız? Chrono hali hazırda 2 litre geliyor ama FL 1 ve 4 litre var piyasada.
Motomaxde satilan 7100 alin hocam tek zaten factoryline sanirim. Motorumu bugun satip 600cc e gececegim artik
Beyler herkese selam.Bir süredir okuyorum 2 aydır r25 sahibiyim temizlik konusunda iyimdir :
Ya beyler siz sigortaları çok pahalıya yaptırıyosunuz ben 215 liraya yaptırdım tanıdık var hani zaten oda kıyak yaptı da 500 ler falan çok 23 yaşındayım 215 lira tuttu kazam yok 18 yaşımdan beri bu 6.cı aracım kazasız.Siz o sigortacıları değiştirin :D
Merhaba Arkadaşlar ,
Sabırla ilk aşamayı tamamladım , yavru kuş yuvaya girdi . Bugün motorumu 2. el olarak satın aldım . Kısmetse çarşamba GIS Akademi'ye gönderiyorum . Yaklaşık bir ay sürmesini planladığım eğitimlerimi tamamlayınca , yollara vuracağım artık.
[IMG][/IMG]
http://i.hizliresim.com/8bZRk7.jpg
1 aylik egitim biraz fazla ama olsun egitim candir. 125tl idi benim sigorta yasim 22. Sattim bugun bebegimi ama buralarda gene aktif olarak bilgi paylasirim
Fazla derken aslında haklısın, maalesef benim iş yoğunluğum Yüzünden bir aya dağıtabiliyorum.
Katlanır plakalık taktıran varsa aldığı yerin ismini linkini telefonunu ne olursa bana mesaj yada burdan paylaşabilir mi ?
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
geçtiğimiz hafta r25 imle toplamda 390 km git 390 km gel yol yaptım. kocaelinden edirnenin erikli beldesine. oralarda gezdiğimi saymıyorum. toplamda 1000 km oldu galiba.giderken istanbula kadar artçılı istanbuldan sonra tek başımaydım. dönüşte tamamen artçılı döndüm. sorularınız varsa cevaplayabilirim.
tekerlekleri değiştirmeyi düşünüyorum. michelin var aklımda. taktırmış olan kullanan var mı? ne kadara yaptırdınız ne kadar verdiniz takım için memnun musunuz michelinden?
Rosso 2 en iyisi ben haziranda taktirdim toplam 850 felan geliyor
bende 3000 kmde rossolarla tanıştım şuan 6500 kmdeyim. resmen yeni motor almış gibi sevindim ircye göre biraz ince duruyo arkadaşlar makara yaptılar ama yapçak bişi yok
arkadaşlar bayilere ne zaman motorlar gelicek bilgisi olan var mı?
hangi bayiyi arasam başka tarihler veriyor.
birisi ocak birisi şubat bazısı 1 aya gelir diyor.
bilgisi olan varsa karşılaştıralım,bir sonuç elde ederiz belki.
kardeşim şimdi sen ülkede motorun az oldugu ve küçük şehirleri ara osmanıye olsun kılıs olsun dıyarbakır soyledıgıme uymuyo ama o olsun bunjlaqrı ara 250 tlye ıstedıgın yere göndersın ha bunu fıyattam dusurtmeye calış ? neyse bunları yaparak hemen alabılırsın tum turkıyeyı ararsan
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)