3 litreleri nasıl görüyosunuz abi anlamıyorum valla
Ben Şehir dışına çıkmadım daha hep şehir içi 4.3lerde geziniyorum.
3 litreleri nasıl görüyosunuz abi anlamıyorum valla
Ben Şehir dışına çıkmadım daha hep şehir içi 4.3lerde geziniyorum.
Kalkışı sert yapmaz ve 6. vitese 70 75km hizlarda geçiş yaparsan 7000 7500 devri aşmaz isen 3.6 civarı ortalaman olur. Benim s.içi ortalamam 3.6 ana yol ise 4.4 idi. Ana yolda 130 150 bandı benim tercihim idi.
Bunla da 6-7bin devir aralığını aşmamak imkansız. Scooter gibi oluyo o zaman :D
Selam arkadaşlar, başlangıç için r25 için ne dersiniz ? Tavsiye eder misiniz yoksa daha güçsüz bir makine ile başla mı dersiniz ?
Ben de YZF R25 ile ilk motor deneyimlerimi kazanmaya başladım,henüz 40 km deyim daha önce hiç motor kullanmamıştım ama çok çabuk alışıyor insan çok keyifli geldi bana.Lastikleri Rosso 2 ile değiştirdim.Koruma demir/topuz u da taktırıcam.Kazasız belasız inş.
Yzf R25 in ps 'i kaç acaba burda r3 diye satılan model var 42 ps yazıyor r25 inde ps 'i 42 mi ?
Camiaya slmlr'şu an 1600 km ye geldim ve rodaj kitaba gore bitti ama ben 2000 km ye kadar devam edip ve artik tatli tatli gazi açmaya başlayacam yalniz 1000 bakiminda servise iphone yada motul kullanmak istedigimi soledim o yaglarin kalitesini onceki motorum hondadan bildigim guvendigim icin serviste yamalube un icinde ozel bir boya oldugunu motor blogunda herhangi bir garantilik ariza olursa komple sokup garantiye incelemeye gonderim eger yamalube nin o boyali yagindan konmadigini anladiklari takdirde garanti disi onarim yapilip ucret isteyeceklerini soledi bende ok madem yamalube koyun dedim ve en kalitelisi olan dedim 15 50 full sentetic japon motorlari teknolojisi standartlarina uygun jaso ma standartli yamalube koydular ve kitapta yazildigi gibi garanti bakim kmrelerini takiben her 5000 de yag degisecek ama 1000 yag degisiminden sonra 5000 ni beklemeyip bir ara yag degisimi filtre degisimi daha yapmak istiyorum bu defa kesin yamalube koydurmayacam yalniz memnunum sorun yok ama diger bilindik markalara daha cok guveniyorum,yani bu ara yag degisiminde garanti kapsami devam edermi sonucta para da zevk te bnm sanmiyorum sorun olacagini ama sormak istedim?bir ikincisi sizler iphone mu ?motul mu koydunuz ve viskozite degeri ve sentetigi ne koydunuz merak ettim ve sonuclari nasil oldu koydugunuz yaglarin saygilar
Bende aynı dertten muzdaribim. Bu yamalube çok dandik sanki. Vites geçişleri özellikler hoş değil. Tak tuk heleki 2 ye geçerken.
o yüzden motul 5100 siparişi verdim. 2Lt 68 tl ye buldum nette. Pazartesi gelir muhtemelen bakalım övüldüğü kadar varmı?
Arıza olursa onu döker yamalube koyarız :D
dostlar herkese selamlar.
Dün itibariyle siyah R25 ime kavuştum. Satın almadan önce bu siteden oldukça faydalandım. Bu sebeple yeni alacak arkadaşlar için bilgi paylaşmayı borç bildim.
motoru maltepe tuna motordan 14600 e aldım. Satıcılar gürkan ve berke çok ilgili ve muhabbet tipler sağ olsunlar. Diğer bayiler çoğunlukla 'niye geldin hemşerim modundalar' o yüzden burayı tercih ettim.
sigorta 220 lira civarıydı.(kasko sordum 2800 dediler )
ruhsat 178 tl (beşiktaş trafikte kendim yaptırdım)
ehliyet+eğitim+trafik eğitimi =1800 tl (vespa academy ulus da)
pantolon+eldiven+ayakkabı=1500 tl(dainese marka d-store dan aldım)
arai kask =2000 tl (kafa muhim dedim)
alpinestars viper air mont =590 (kadıköy motosella dan aldım)
görüldüğü gibi motor parasının yarısı kadar da eğitim+ekipman+evrak masrafı yaptım. Markaları değiştirin, eğitimi azaltın yine de 3-4 harcamanız gerekecek.
Umarım Yeni alacak arkadaşlara hesap kitap yaparken faydası olur bunların.
Motor nasıl derseniz daha 100 km oldu ama BU NASIL MOTOR ARKADAŞ !!!. Tam keyif makinası. Aklım gitti inmek istemedim. Daha lastik de değiştirmedim ona rağmen virajlarda falan kop kop kop.
Umarım herkes dilediği motora kavuşur.
tekeriniz düz bassın...
R 25 36 ps
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:38 ----------
Genelde millet iphone yag mi motul yagmi tercih ediyor ve hangi cinsinden?
Herkeze iyi günler hic egzoz değistiren varmı varsa ne marka taktılar ses yakıt gibi konularda nasıl birde bu tür performans egzozların takılması trafik çevirmelerinde sıkıntı yapıyormu
Motulun hangi yagini kullaniyorsunuz genelde. Ve kac numara ?
bende 2000 kmde motul ile değiştirmiştim ne kadar iyi diye merak ettiğimden. motorun viteslerine hayran kaldım hiç mi ses gelmez arkadaş. o eskiden 1den 2 çekerkenki tak sesi bile kesildi.şehir içi artçılı ortalamam 4.2 olarak gözüküyordu. geçen gün 150 kmlik bi yol yaptım. ortalama 120-150 bandında ara ara 170-180 leri görmeme rağmen 4 litreyi geçiremedim.bence muthiş rakam.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)