Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Haziran 2015, 20:16
çok güzel iyi niyetli bi yazı aynen katılıyorum
Reklamlar
-
05 Haziran 2015, 21:34
Safety First adlı üyeden alıntı
Benim de yaş 2 ilk motor 2011cbr 14 ay sonra r25 aldım kazasızlık indirimiyle birlikte 202 lira tuttu AXA sigortadan. Siz hangisinden yaptırdınız? Bir de istanbul plakaya daha düşük çıkması şaşırtıcı doğrusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Eksik çıkmış yaş 22
Hocam arkadaş (Yousuffer) önemli bir detayı atlamış. İki motoru da İstanbul plaka değildi. O yüzden benden %50 daha uyguna sigorta yaptırabiliyor.
-
05 Haziran 2015, 22:46
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hocam arkadaş (Yousuffer) önemli bir detayı atlamış. İki motoru da İstanbul plaka değildi. O yüzden benden %50 daha uyguna sigorta yaptırabiliyor.
Hah şimdi biraz daha anlamlı oldu ama yine de 125TL epey düşük bi fiyat
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
-
05 Haziran 2015, 23:45
Ahmet im benim sigorta Ergo dan ve 78 tl çıkmıştı.
-
06 Haziran 2015, 00:20
Bende ergo sigortadan yaptırdım 58 tl tuttu babamn üstüne motor. 45 plaka
-
06 Haziran 2015, 00:29
1 Haziran da ben ve bir kişi daha aldı motor sen kaçıncı sıradasın ara öğren eğer benim arkadaşım 1inci sıradaydı vazgeçti almaktan 3üncü sıradaysan gelecek partıde alırsın 2 2 geliyo genelde mavı 2 mavi 1 siyah birde 2-3 gun once tekrar gelmıs 3 sıyah
-
06 Haziran 2015, 04:04
Merhaba kardeşler. Resimde gördüğünüz Siyah R25 Balıkesir Merkez'den satılıktır. 400km dedir. 1 depo yakıt hediyemizdir.
Sıra beklemek istemeyen ve ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler. İlan aşağıdadır. Kazasız sürüşler dilerim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-400-km-r25-yamaha-215718677/detay
-
06 Haziran 2015, 08:41
mesmeyut adlı üyeden alıntı
Merhaba kardeşler. Resimde gördüğünüz Siyah R25 Balıkesir Merkez'den satılıktır. 400km dedir. 1 depo yakıt hediyemizdir.
Sıra beklemek istemeyen ve ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler. İlan aşağıdadır. Kazasız sürüşler dilerim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-400-km-r25-yamaha-215718677/detay
http://i.hizliresim.com/Nq2Rag.jpg
Sen bu R25 i gerçek sebebi ile neden sattığını söyle , ben ikinci olarak alcam. Sıfır aldın eyw 400 km de neden satiyorsun.?
-
06 Haziran 2015, 11:06
mtunc adlı üyeden alıntı
Sen bu R25 i gerçek sebebi ile neden sattığını söyle , ben ikinci olarak alcam. Sıfır aldın eyw 400 km de neden satiyorsun.?
Altında kötü bir sebep yok hocam. Motor arkadaşımın. işten vakit ayıramıyor. Gerçek sebep budur. Zaten görmeden satmayıda vaat etmiyoruz..
-
06 Haziran 2015, 12:01
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 2 aydır r25 kullanıyorum.Ancak güvenlik sorunları sebebi ile disk kilidi ve abus granit kilit haricinde çift yönlü diye tabir edilen alarmlardan taktım.Yani motor üzerinde siren çalarken kumandadanda size uyarı veriyor.Gerçekten etkili bir şey.Ancak alarmın uzaktan çalıştırma veya çalındığı zaman uzaktan stop ettirme gibi özellikleri mevcut.Alarm spy 5000m adında bir şey.Bende uzaktan çalıştırma kabloları bağlı değil hiç buna benzer bir alarm montajı yaptırmış fikir alışverişi yapabilceğim kişiler var mı?
Şunuda eklemek isterim;
Alarm aküyü bitirir,öldürür,motor beynine zarar verir diye bir şey yazmayalım lütfen 0,3MAh güç tüketimi mevtut 17 gün çalışmadan bekledi marşı bastığımda hiç bir zayıflık hissetmedim.Ek olarak alarm beyninde korumalar var fazla akım sorunları felan mevcut değil.
R25 in elektrik şeması elinde olan ya da kablo renklerinden anlayan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.
-
06 Haziran 2015, 12:03
Moderatör
motoankara adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 2 aydır r25 kullanıyorum.Ancak güvenlik sorunları sebebi ile disk kilidi ve abus granit kilit haricinde çift yönlü diye tabir edilen alarmlardan taktım.Yani motor üzerinde siren çalarken kumandadanda size uyarı veriyor.Gerçekten etkili bir şey.Ancak alarmın uzaktan çalıştırma veya çalındığı zaman uzaktan stop ettirme gibi özellikleri mevcut.Alarm spy 5000m adında bir şey.Bende uzaktan çalıştırma kabloları bağlı değil hiç buna benzer bir alarm montajı yaptırmış fikir alışverişi yapabilceğim kişiler var mı?
Şunuda eklemek isterim;
Alarm aküyü bitirir,öldürür,motor beynine zarar verir diye bir şey yazmayalım lütfen 0,3MAh güç tüketimi mevtut 17 gün çalışmadan bekledi marşı bastığımda hiç bir zayıflık hissetmedim.Ek olarak alarm beyninde korumalar var fazla akım sorunları felan mevcut değil.
R25 in elektrik şeması elinde olan ya da kablo renklerinden anlayan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.
Bende alarm konusunda bilgi beklemekteyim senden..
-
06 Haziran 2015, 14:28
Alarmdan gayet memnunum.
Üzerinde microwave sensoru bulunmamakta.Motorun yanında dolaşmaya başladıklarında kısa süreli 5 sn uyarı veriyor.Bunun hassasiyetini cihaz üzerinden ayarlıyor kumandası üzerinden de aktif ve pasif durumuna alabiliyoruz.
Darbe sensörü şiddetini kumanda üzerinden ayarlayabiliyoruz.Oyle az birşey dokunmaya felan çalmıyor.
İlk aldığım zamanlarda balkondan üstüne bineni bile görüyordum ancak şu an yanına yaklaşıp biraz geziniyorlar alarm çaldığı zaman yok oluyorlar.Benim hoşuma gidiyor.Güzel tarafı sizede bunu kumandada görsel ve sesli ve titreşimli olarak bildiriyor.
Menzil olarak gayet iyi.Evim 7. katta ve motor arka cephede ev ön cephede full çekiyor.Ancak sonradan öğrendiğim bir şey var microwave sensor ile anteni birbirinden en uzak noktaya koymak gerekiyormuş sensor sinyali bozuyormuş çünkü tecrübeyle sabit.Genel olarak memnunum.
Forumda da detaylı bir anlatımı var.Ancak yeni serilerde kumanda şekli biraz değişmiş anlatan arkadaşın ki bir alt seri ama işlev aynı.
-
06 Haziran 2015, 14:40
motoankara adlı üyeden alıntı
Alarmdan gayet memnunum.
Üzerinde microwave sensoru bulunmamakta.Motorun yanında dolaşmaya başladıklarında kısa süreli 5 sn uyarı veriyor.Bunun hassasiyetini cihaz üzerinden ayarlıyor kumandası üzerinden de aktif ve pasif durumuna alabiliyoruz.
Darbe sensörü şiddetini kumanda üzerinden ayarlayabiliyoruz.Oyle az birşey dokunmaya felan çalmıyor.
İlk aldığım zamanlarda balkondan üstüne bineni bile görüyordum ancak şu an yanına yaklaşıp biraz geziniyorlar alarm çaldığı zaman yok oluyorlar.Benim hoşuma gidiyor.Güzel tarafı sizede bunu kumandada görsel ve sesli ve titreşimli olarak bildiriyor.
Menzil olarak gayet iyi.Evim 7. katta ve motor arka cephede ev ön cephede full çekiyor.Ancak sonradan öğrendiğim bir şey var microwave sensor ile anteni birbirinden en uzak noktaya koymak gerekiyormuş sensor sinyali bozuyormuş çünkü tecrübeyle sabit.Genel olarak memnunum.
Forumda da detaylı bir anlatımı var.Ancak yeni serilerde kumanda şekli biraz değişmiş anlatan arkadaşın ki bir alt seri ama işlev aynı.
Bende aynı markanın 1000m aldım ama bayii eğer motorun elektrik aksamında bir problem çıkarırsa motor garantiden çıkardedi abus disk kilidi kullanıyorum ...
-
06 Haziran 2015, 15:12
CmKLC adlı üyeden alıntı
Bende aynı markanın 1000m aldım ama bayii eğer motorun elektrik aksamında bir problem çıkarırsa motor garantiden çıkardedi abus disk kilidi kullanıyorum ...
Bir yamaha bayiside bana bizde taktırırsan garantiden çıkmaz dedi.Ücret 400TL.Güldüm çıktım.
Aynı bayiye 1000 km bakımına gittiğimde konuştum garantiyle ilgili bir problem olmayacağını belirtti.
-
06 Haziran 2015, 17:28
1000km bakiminiz ne kadar tuttu çok acil lazim arkadaslar
-
06 Haziran 2015, 18:35
dare adlı üyeden alıntı
1000km bakiminiz ne kadar tuttu çok acil lazim arkadaslar
150liraya yaptırdım.
-
06 Haziran 2015, 19:06
RidetoLive. adlı üyeden alıntı
izmir izmotodan haber alan varmı arkadaşlar 2 3 gün içerisnde? faturalar gelmedi onları bekliyoruz demişlerdi hala ses seda yok ne faturaymış
Hocam bi' haber var mı?
-
06 Haziran 2015, 22:53
Sykkuno adlı üyeden alıntı
Hocam bi' haber var mı?
İzmoto sizi kandırıyo bence ben 29 mayısta gelen partiden aldım motorumu şuan plakam takılı geziyorum
-
06 Haziran 2015, 23:06
Toprak17 adlı üyeden alıntı
İzmoto sizi kandırıyo bence ben 29 mayısta gelen partiden aldım motorumu şuan plakam takılı geziyorum
Aynen bende. Salı günü teslim aldım. Çarşamba plakayı taktim. Ayrıca izmoto kadar adî bir yer daha görmedim. Ne ilgi var ne bir alaka.
-
06 Haziran 2015, 23:17
mtunc adlı üyeden alıntı
Aynen bende. Salı günü teslim aldım. Çarşamba plakayı taktim. Ayrıca izmoto kadar adî bir yer daha görmedim. Ne ilgi var ne bir alaka.
Cuma gunu ben aradim geldi faturalar dedi ben aramsam ariyacaklari yok. maviyi araya haftasonu girdigi icin alamadim hayırlısıyla pazartesi gidip aliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)