Topic te R25 i olanlar dan ziyade motor bekleyenlerin maceralari cogalmis
sanırım benim gibi şanslı olan r25 sahipleri motora binmekten foruma girmeye vakit bulamıyor ;)
Pazar günü dana-antep gezmiisi yaptık. Bir günde 475 km yol yapıldı. Gunubirlik en uzun yol tecrubemdi, evet yorucuydu fakat bu motor ile yapilamicak bir km de değil.
Giderken son hız denemesi yaptigimda hafif yokuş aşağı 185 km/s hıza kadar çıktım, düzlüğe geldiğimde de 172 ye kadar düştü hızım sonra tekrar 173-175 km civarinda sabit hızda gidebildim.
Ancak donus yolunda tekrar denedim. Birazda tempolu sürdük. Ve yine hafif eğimli yolda giderken gostergeye bir baktım 186 km/s gösteriyor, devam ettim gazı birakmadan ve bir bir 190 km/saati gördüm, ilerde kamyon vs oldugu icin ve birazda tatmin olduğum için gazı bıraktım
Netice, dinamotrede bu motor 196 km/ss görüyor ve kesiciye giriyor. Görünen o ki duzlukte olamasada ibrede bu hızı gerçek hayatta da gorebilicez.
duzlukte de benim motorumla suan için son hızı 175 km/s civarında denebilir.
Bundan once 2012 cbr250r kullaniyordum , duzlukte 155 km/s civarında yokuş aşağı ise sirtimda sirt çantası ile 167 km/s görmüştüm. K&n hava filtresi vardı.
2. El almıştım ilk 1,5 yıl (12.000 km ) ını bilmiyorum.
merak edenler icin not ediyorum; Motorum suan 2000 km ye yaklaştı rodaji kitapciga uygun yapıldı ve rodaj bakimin da da 15w-50 yamalube 4r (motul 8100 serisine rakip) yağ koydurdum.