Herkez 2000-3000 km yapıp satıyor motoru 1-2 ay içinde niye böyle motor iyi değilmi yetersizmi biz daha alamadık satanlar dolu :(
Herkez 2000-3000 km yapıp satıyor motoru 1-2 ay içinde niye böyle motor iyi değilmi yetersizmi biz daha alamadık satanlar dolu :(
sırayla alakası yoktur burada motor alan yok geleni şehir dışını satıyorlar tek isim yazdıran da benim diye tahmin ediyorum.3 4 motorun bayiliğini yaptığı için bilmiyorlar sanırım eğer ki sağa sola gelip buraya gelmezse bende çevre illerden alırım canıma tak etti çünkü.Bayilerden geldiğine dair haber alan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim bende ona göre çevre illere bakarım
Hocam ben haberini aldım işte her bayii e zaten 3 4 tane motor geliyor eger senden başka bekleyen yoksa tek motorun sevkiyatınıda yapmazlar gibime geliyo yada İnternetten Yamaha Türkiye distribütöre gir iletişimden telini bul ara bayii ama ayak oyunu yapıyor... diye...
ya resim atın resim muhabbetiniz renklensin :((
5 güne geliyormuş motorlar duyrulur ama kaçtane gelir belli değil.
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Geçen hafta cuma günü Ankara baydar'a bir tane geldi.3 haftadan sonra gelen ilk motormuş.Gelecek şu tarih bu tarih diyenlerin hepsi yalan sölüyor.
Benim satın aldığım Hatayda ki bayiyi aradım arkadaş alacaktı.Adam 14 tane motor için peşin para aldık 17 motor için kapora aldık.Ne zaman gönderirlerse diyor.Piyasada da ikinci eline 16.000 isteyen fırsatçılara kesinlikle para kaptırmayın.Ruhsatla birlikte 14.900'e mal oldu bana.
hocam bu alttaki adresten herşeye ulaşabilirsin. bana da bayim her 2 hafta 10 günden bir teslimat oluyor bi aksilik olmazsa demişti. bugun motorun parasını bırakmaya gittim ne oluyor bole o kadar bekleyen arkadaşlar var bir haber için abi 1000 adet satılacaktı 1400 adet satıldı fabrika yetiştiremiyor dedi...
http://www.yamaha-motor.eu/tr/services/contact/index.aspx
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
piste gelimde şuan yayan gelebilirim cam salı metal at geliyor hocam
Ayda kaç tane yamaha r25 geliyor? acaba kırmızı renkte gelecek mi
arkadaslar mıllet motoru hep satıyo sahıbınden de gun gectıkce ılan artıyo acaba mıllet memnun kalmıyomu bı sıkıntımı var bırde fahiş rakamlar koymuslar 16000 falan ısınıze gelıyosa demıs bı kacıda bızde alıcaz dıye beklıyoruz sonra sıkıntı yasamayalım..
Arkadaşlar herkese merhaba ben de sizler gibi R25 sevdalisiyim öncelikle şunu söyleyeyim daha önce cbr250 ciktiginda da aynı şeyler yaşandı isterseniz cbr250 kullanıcılarının ilk sayfalarını da okuyun herşey birebir aynı :-) orayida usenmeden usanmadan okuyup cbr sahibi olmustum oradan biliyorum daha sonra satmak zorunda kaldım maddi sebeplerden. Yani r25 i alıp hemen satan arkadaşlar kafanızı karistirmasin inşallah herkes gonlundeki motora kavuşur ;-)
Satanlarin cogu istedigi fiyatlardanda anlasilacagi gibi ciddi satici degiller, hem bu kadar cok satan motorun ikinci elininde fazla olmasi gayet normaldir, kronik bir arizasi falan olsa zaten su ana kadar belli olurdu diye tahmin ediyorum, cogu kullanici rodajini bitirdi ve motoru zorlamaya basladi, simdilik birsey duymadik insallah bundan sonrada cikmaz, diyecegim o ki gonlunuz rahat olsun.
Ciddi satıcı değiller kısmı çok doğru olmuş hocam kesinlikle katılıyorum
Bu motoru kullanan kişilerin motorsikletlerine iyi bakmaları gerekiyor 250 cc'den 36 ps güç üreten bir alet ömrünün kısa olacağı aşikar.Yağ değişimi 5000 km demiş ama siz yinede 3000 km olunca değiştirin bence.İnazuma'ya bakın mesela 26 ps motorun uzun ömürlü olması için güç az tutulmuş.
Daha 1000km yi yeni geçen motorumu satacak olsam bende 16bin isterdim üzerinde koruma takozu, orjinal akrapovic egzoz ve diablo rosso 2 lastik var... İlanları incelemedim ama ekstralı bir alet ise fiyatı kimse öldürmez plaka ve ruhsat maliyetini de unutmamak lazım hepsi beraber 16800 e yakın bir maliyeti var
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)