GAZLA UÇARSIN FRENLE KONMA İŞİ PROBLEM NASIL OLCEK
Yerde toz vardı bide lastikler ısınmamıştı, ön fren sıkınca ön teker kaydı evet motorda birşey yok zaten koruma takozu saolsun
tüküreyim ben öyle işe ya haziranın ilk haftası dağıtıma başlancakmışta ne bi 1 ay dahamı bekliyecez sezonun ortasında motor geliyor nerdeyse.bide onun 1600 km rodajını yapmak için uğraş dur e biz ne zaman kullanıcaz b motoru sezonda
Herkese hayırlı hafta sonları bir sorum olacak motoru aldığımızda fatura ve ruhsat için gerekli evraklar haricinde garanti kağıdı veriliyor mu ve motoru 1000 km bakıma götürdüğümüz vakit garanti kağıdına herhangi bir yazı filan yazılıyor mu?
Garanti el kitabı diye bir kitapçık verdiler ve doldurulması gereken bakım aralıkları mevcut. ancak ben bakımda bunu götürüp doldurtmadım, adamlar zaten yamaha Türkiye'ye kayıt ediyorlar
Pulsar rs 200 hakkında ne düşünüyorsunuz güzel gözüküyor
arkadaslar benım motorda 1. vıteste basıyorum sonra gazı kesınce egzoz patlıyo pat pat dıye bı kac kere sızdede oluyomu oluyosa nedenı nedır bı yardım edermısınız motro 1700 km de daha.
Vallaha benimde hoşuma gitti sarıda gösteriyor kendini yamaha yzf r25 almak istiyordum başlangıç için uygun olmayaağını söylediler hem tecrübe hemde maddi çünkü lastik kask felan var yzf 125 istedim oda pahalı üniversite öğrencisiyiz alın teriyle almak istiyorum ama hoşuma gitti benim
benım ybr de 25 bın km tecrubem oldu ondan sonra 250 cc lık motora gectım hocam bundada 2000 e yaklastım ama ılk baslangıc olarak bu motoru ıstıyosan pek onermem cok sıkıntı yasarsın bıde bı soz vardır dusmeyen motorcu yoktur daha dusmemıs olan vardır dıye r25 te dusersen hem maddı hem manevı yonden baya olumsuz etkılenırsın bıde acemılık var tabı 125 cc ybr tarzında bı motor la basla derım en azından dusup kalkarsın parcaları da ucuz. ben dustum tecrube edındım ordan bılıyom yanı
Ben R25'i başlangıç motoru olarak aldım.Toplamda 6 saatlik bir kurs aldım.11 yıldır aktif araba kullanıyorum.Şu an r25 ile 3200 km yol yaptım.Motosikletle ilgili yüzlerce video izledim tecrübeli arkadaşların motosikletle ilgili konuşmalarına dikkat ettim. Apaçilik peşinde değilseniz şayet kaza riskiniz azalır.IRC lastikler evet kötü ancak bende sadece bir kere arka teker kaydı onuda kasıtlı olarak limitini öğrenmek için yaptım.Motoru uç noktalarda kullanmadım.Bu şekilde minik minik tecrübe edebilirsiniz öyle süpersport gibi aman aman bir ivmelenmesi yok ancak 150km hıza çok rahat ulaşıyor.Geçen hafta arkadaşımın r6'sını sürdüm o bambaşka bir dünya yani 250 likte tecrübe ettim 600'lüğe geçiyim diye bir mantık bana yanlış geliyor onun virajı hakimiyeti çok başka bir dünya.Uzun lafın kısası ben kendime hakim olurum motorun 250'lik bir dinamiğe sahip olduğunu düşünerek kullanırım diyorsanız r25 başlangıç motoru olur.
hazır laf lastıklere gelmısken lastıklerını degıstıren oldumu ve degıstırdıkten sonra cok degısme oldumu vırajlarda frenlemede fln ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)