Teşekkürler hocam bilgi için.. Bence en doğru yapılması gerekeni yapmış motor sahibi..
bir kaç saat önce nazilli de önümden bi r25 geçti alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar bende manavgat erdem motordan r25 alıp aranıza katıldım.
ancak görev yerimden dolayı bir süre daha motorum orada misafir kalacak. :(
motoru eşim ve ben çok beğendik. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bugün yamaha anadolu açılışında biraz inceledim.. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.. Plastik aksamlar biraz fazla esniyor gibi geldi.. Bağlantılarda da biraz ucuza kaçma işi olmuş sanırım.. Birde canımı sıkan gidon tarafından yeri görebilme olayı ki sevemedim bi türlü.. Ancak sürüşünde bunların hepsini unutturur sanıyorum..
Ah ulan aaahhh. Senelerdir Hep yamaha'nin 250cc racing bir motor getirmesini bekledim. Ama o kadar çok bekledim ki en sonunda 2012 de cbr 250r almak zorunda kaldım. Şimdi harbiden yamaha 250cc bir racing getirdi ama bende cbr 250r gibi bir kamyon var. Ağlamayım mi güleyim mi bilemiyorum
Motoru canlı olarak gördüm. yan grenajlar ve ön bölüm gayet estetik ve heybetli fakat, üstten ve arkadan bakıldığında benzin deposu aşırı çirkin ve cılız, biçimsiz.
YZF 125 in deposunu bildiğimden bu kadar küçük ve motorun karizmasını yok eden bir depo hiç tahmin etmiyordum. problem motorun üstten baktığınızda yan grenajların bulunduğu kısım cbr250 den 1'er cm geniş, depo ise hondadan 1-2 cm dar, çok orantı bozukluğu var. Benzer durum cbr500R de de mevcut yalnız.
bir diğer gözüme batan kısım motor cbr250 ye göre daha bir 600 lük çizgileri taşıdığından eski kasa R6 ya benzediğinden arka 140 teker sırıtıyor.
Bide ilk motoru olarak alıcaklar eğer 36 beygirin tamamını havaya girip sık sık kullanırlasa büyük sakatlıklar çıkacak. Daha piyasya çıkmadan nette popüler olduğundan baya bi insanın ilk motoru olacak çünkü
Ben de bugun Kardesler Yamaha'da inceledim.
Sekil olarak kucuk handikaplari olsa da muadullerinden(kawa 250 sl, cbr 250, hyosung vb) kat kat daha estetik gorunuyor. Ilk motosiklet olmasinin riski konusunda da kesinlikle katiliyorum. Rahatlikla 180-185 goren bir motosiklet (isi bilenler pistte 190 da gorur).
Tek temennim motora bununla baslayacak olanlarin baslangic egitimini gecin CSS egitimi almasi. Yoksa hurra diyip ilk otobana cikis virajinda patlayan 17-24 yas arasi kardeslerimizin haberlerini okumaktan cok korkuyorum.
Lastikleri neden hemen değiştiriyorsunuz? Belki o kadar da kötü değildirler, önce biraz denemekte fayda var.
Haklısın cbr yi satmak lazım. Hemen bugünden tezi yok motoru fotograflayip sahibinden.com'a koyalım bari. Zaten büyük ihtimalle r25 stoklarında muhtemelen yaza kadar sıkıntı olur. Şimdiden sipariş geçmek lazım. Bu arada lastik çok önemli ben cbr ye Briston batlax almıştım. Motordan ve canından olmaktansa lastiği degistirmek daha evlâdır
Fiyat ne kadar yükselecek acaba bir bilgisi olan var mı? dedikleri gibi 500 lira farkla 14 olacaksa çok problem olmaz ama 15'i filan görürse sıkıntı.
r25 dün teslim aldım cbr125 imi satmadan aldığım için bir karşılaştırma yaptım elciklerdeki sinyal düğmeleri ve diğer butonlari, honda ya göre bir gömlek aşağıda ama gerçekten torqu çok yüksek acayipte yakışıklı....
Ben ikinci parti motosikletlerden alacagım bugun haber geldı fuardan sonraki pazartesi gibi teslim edecegıne dair ve fiyat 14.000'i kesinlikle gecmeyecek.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)