Honda CB 250 F ( streetfighter )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Mükemmel bir motor olmuş. Türkiye'ye geleceğini umuyorum. 250 cc'de 125 cc'nin yakıt tüketimi...
-
Seko adlı üyeden alıntı
Mükemmel bir motor olmuş. Türkiye'ye geleceğini umuyorum. 250 cc'de 125 cc'nin yakıt tüketimi...
CBR250r peynir ekmek gibi satılırken,Honda Türkiye'nin bunu ithal edeceğine pek ihtimal vermiyorum..Malum kıt beyinli düşüncelerine göre-getirirlerse CBR250'nin satışları baltalanır-ne gerek var diye düşünürler. Keşke TR'ye gelse
-
Tr gelir bence önümüzdeki fuara çok güzel olmuş fiyat uyarsa ben alırım
-
Güzel hoş motorda bizim insanımız çıplak sevmiyor neyazık ki.
Artık iyiden iyiye tüm üreticiler klonlama işine çevirdiler karenaj sök al sana cb 250 biraz yükselt tel jant tak al sana cb 250 x (enduro)
Bu arada gösterge paneli msx 125 ile aynı gibi...
-
skystar adlı üyeden alıntı
Güzel hoş motorda bizim insanımız çıplak sevmiyor neyazık ki.
Artık iyiden iyiye tüm üreticiler klonlama işine çevirdiler karenaj sök al sana cb 250 biraz yükselt tel jant tak al sana cb 250 x (enduro)
Bu arada gösterge paneli msx 125 ile aynı gibi...
1000rr'ın karenajını sök,beygirini biraz çal...al sana CB1000r Göstergeler CB500F ve CBR500R'la aynı...Nede olsa hepsi aynı fabrikadan çıkıyo (Thailand).
-
Bir kaç video , japon emminin dediğine göre cbrın çıplak haliymiş
-
Çok beğendim. İnşallah gelir.
-
Türkiyede tutar bu
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Moderatör
Buradan yetkililere sesleniyorum, 250-400 cc Enduro/Touring ve 400 cc 4 silindirli model üretin. Kaybolmayan sakız istemekten vazgeçtik artık.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
250ccden Street Fighter ne kadar olur meraklardayım
serdal abi kawa satılıp bu alınmaz
-
R25 gelirse bu motor 3 satar. o değilde ben naked sevdigim icin tipini begendim
-
Ama bu yakıt değeri biraz zor yakalanır,
1 litre ile 50,1 km gidebilmek için 60 km hız yapmak ve uygun yol şartlarını yakalamak gerekiyormuş..
-
İnşallah gelir çeşitlilik artar
-
Yamaha mt 25 diye aranırken gördüm. Takipteyim.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
güzel ve çok hoş...
''Gelsin ilk ben alıyorum'' yazmak parayla değil ya alacam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
evet arkadaşlar Kawasakının bu atağından sonra...Suzukıde ınazumayla pazara çoktan girdi...Yamahadan bir icraat henüz olmamasına rağmen 2016 da Hondanın bu modeli getireceğini sanıyorum...yüzde yüz bu gelecek...eli mahkum...yani bize hzmet babında dğeil...ulan onlar getirmiş bizde getirelim diye...sırf rekabet olsun diye...250 de bir nakedimiz diye Yamaha ve Honda düşünmeli...hemde çok...neden daha önce getirmedik demeli...
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Yamaha mt 25 diye aranýrken gördüm. Takipteyim.
Sinsi sinsi takibe devam...
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler