Kawa z250sl düşünüyordum bunu görünce caz geçtim en hayırlısı bakalım
Kawa z250sl düşünüyordum bunu görünce caz geçtim en hayırlısı bakalım
Merhaba arkadaşlar....Aynen bende o durumdayım bir aydır Kawasaki Z 250 SL i takip ediyordum...
Hondanın bu güzeli görünce bütün hesaplar bozuldu. şimdi CB 250 F yi Takibe aldım.
Honda Türkiye'ye mail attım ne zaman geleceği hususunda.cevap gelirse bilgilendiririm.
merhaba arkadaşlar...
honda müşteri hizmetleri aradı biraz önce.Cb 250 SL modeli 2016 da getirilmesi planlanıyormuş.
bununla ilgili yıl sonuna doğru bilgilendirmeler başlayacakmış.hayırlısı diyelim.
Aynen öyle yanlış yazmışız bayadır kawasaki Z 250 sl ile ilgelndiğimiz için.alışlanlıktan olmuş CB250 F
Ben de CBF'ten inip SL250'ye oturduktan sonra binmemle inmem bir oldu. Motor popoma battı resmen. CB250F ile SL'nin bu yüzden kıyaslaması bile olmaz. CBR250R ne ise bu da o işte...
Honda genel merkezine sormuştum gelecekmi CB 300F yada varyasyonu diye.Bugün aradılar; geçen sene de düşünüldü, bu sene de ama getirilmeyecek dedi.
Sene başından beri bekliyor millet hevesle, hondanın umrunda bile değil. Yine tahmin edilen şeyler, yine güzel bir model ama bizim ülkeye gelmiyor.
Acaba neden? Niye honda bu motoru 2016 da gelecek MT-25'e rakip getirip piyasayı şenlendirmiyor? Anlamak mümkün değil...
Ne dersiniz arkadaşlar bu motor gelir mi acaba? Malum ufak cc pazarı oldukça hareketli.
Honda tarafından bir bilgi var mı? Araştıran varmı bu motoru?
Hem bunun nesi streetfighter
Honda getir şu motosikleti. Zaten kurlar uçmuş vatandaş otuzbin verip cb500f 'mi alsın, şu
modelin satılacağını biz görüyoruz da siz görmüyor musunuz? Para kazanmak istemiyor musunuz?
Satışlara siz de şaşıracaksınız.
Beklemekteyiz..
Bu motor Euro4 normlarını karşılamıyor galiba. Bilgi bulamadım.
Uzak doğuda 29 hp. satılıyor. Burada CBR250 27.5 hp. Motorları aynı diyorlar.
2018 de CBR250 gelmez ise bu hiç gelemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:27 ----------
Honda-eu sayfalarında adı bile anılmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)