Fuarda gelir diye umuyorum...14 bin tl civarı olursa ilk müşterisi benim biraz video ve resim...
Fuarda gelir diye umuyorum...14 bin tl civarı olursa ilk müşterisi benim biraz video ve resim...
R25 cidden çok iyi ya. Birde Hero HX250R hoşuma gitti acaba fuara o da gelir mi bilemiyorum. Tek merak ettiğim fiyatlar.
Gelse de alsak.
Ben 15 bine kadar razıyım 15'e kadar gelirse malı mülkü satar alırım
ki sanıyorum 15 liradan düşük olur çünkü bugün bir Mt07 17 bin küsür lira
Geldigi andan itibaren hicbir bayide kalmaz bu makine insanlar sirada bekler baya bi
Bu 15 olursa mt25 14 olur. Bana uyar.
Ama wr250 ye bakarak fiyat konusunda ümitsizlige kapılıyorum
Dinamometre de 196 km/h görüyor gayet iyi.
http://www.youtube.com/watch?v=gh_9AIfpkTs
Onu bırakın da Hero'nun motorunun fiyatı oradaki parayla 4800 TL falan yapıyor. Burada 10 bin TL'ye satılsa süper olur. 26 Nm torku gerçekten çok yüksek.
Yamaha'nın motoru da çok güzel tabi. Üstelik oturuş pozisyonu da CBR 250R gibi çok yatık değil galiba.
Hepsi guzel abi, hepsi gelsin ulan heepsiiii
Hero da çok ilgimi çekti fakat R-25 14-15 bin civarı gelirse direk alırım çift silindir olması baya cezbediyor
Kawayla aynı fiyata satılır herkes kawa alır
lastikler kabak hacı
bunlar moda şimdi
virajda kayma falan yapmaz değil mi bunlar?
Merak ettiğim şey bir noktada 250 cc modellerde kawasaki ve ktm'e karşı
Bajaj,honda,yamaha yetkili servislerinin bedeli ? ilk bakım ve standart bakım bedelleri
ustası olan onu kullanan çok ama hem sıfır aldığın motoru garantisinin bozulmaması hemde orjinal ürün kullandıklarına inandığım için merak ettim
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
biraz mantıklı olun arkadaş...
fiyatı r125 ile kıyaslıyorsunuz iyi hoş da mt07 ile de kıyaslayın bir. hani ola ki 19bin liradan satışa sundular r25i satılır mı hiç? yani belirlenen satış sayısına ulaşmaları mümkün mü bir sürü daha ucuza alternatif varken? bir de r125 üretim yeri avrupa, r25 endonezyada üretiliyor. üretim aşamasında maaliyet oluşturacak bazı unsurlar yok. bunları da göz önünde bulundurun.
bu durum sanırım ülkemizde hastalık. seçim olur, kim başbakan, cumhurbaşkanı olur diye tartışırız. motor gelecek olur, fiyatını tartışırız. esas noktaya değinen kimse yok.
ne zaman geleceği konusunda fikri olan var mı? tahminimce fuarı beklemek durumundayız. ki yamaha trde bu minvalde bir açıklama yapmıştı.
Sürekli yamaha bayisinde takılan arkadaşıma söylenen fiyat 13.5 ama inanmadım pek,bu fiyatlara gelirse eğer yok satar ama sanmıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)