Kuba Rainbow - 100 Cub !!! (Resimli ilk izlenimlerim)
Reklamlar
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Bu kadarda sallamayın, bende aldım kullandım ama honda wing go dan fazla yakıyordu, birde titreşim çoktu ve şanzımandan cart curt sesler geliyordu ve vites geçişleri kötüydü, satıp yamaha crypton aldım aralarında uçurum var ve crypton çok daha az yakıyor.
Yamaha crypton ile rks jaguar aynı crypton'un motorunu jaguara takmışlar rainbow az yakıyor senin alette problem vardır büyük ihtimalle ki satıp kurtulmuşsun. 3 Motorun mu var ?
Reklamlar
-
almayı düşünüyorum, uzun süreli tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa tecrübelerini...
-
drakyuz adlı üyeden alıntı
almayı düşünüyorum, uzun süreli tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa tecrübelerini...
Uzun süre tecrübem yok ama arkadaşta vardı geçen sene satıp benelli zafferano aldı motorundan memnundu zaten Kuba'nın uzun süredir ürettiği bir model arızası eksiği gediği yoktur şehir için kullanım için gayet uygun bi model ama KEE 100 biraz daha üst kalitedir.
-
10 Haziran 2017, 00:04
drakyuz adlı üyeden alıntı
Rainbow modelini kuzenim 2 yıl kullandı sonra 250cc bi motor aldı yakıt tüketiminden çok memnundu ve hiç problem yaşamamıştı.
-
23 Haziran 2017, 15:31
Merhaba arkadaşlar geçen sene alacaktık kardeşime 2 model vardı rainbow ve kee 100 şimdi kuba 4 ayrı cub modeli satıyor kararsız kaldık. yardımcı olabilecek birileri var mı ?
-
30 Haziran 2017, 14:10
braveman adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar geçen sene alacaktık kardeşime 2 model vardı rainbow ve kee 100 şimdi kuba 4 ayrı cub modeli satıyor kararsız kaldık. yardımcı olabilecek birileri var mı ?
Rainbow modelinin ön çamurluğunun üstüne çıkmıştım sağlam mı diye bayağı sağlamdı 2 kişi zıpladık diyebilirim. Kalite olarak Kuba'nın tüm modelleri birbirine yakın ve emsallerine oranla kalitelidir.
-
01 Temmuz 2017, 17:32
tmp adlı üyeden alıntı
Rainbow modelinin ön çamurluğunun üstüne çıkmıştım sağlam mı diye bayağı sağlamdı 2 kişi zıpladık diyebilirim. Kalite olarak Kuba'nın tüm modelleri birbirine yakın ve emsallerine oranla kalitelidir.
Güzel bir sağlamlık test çalışması olmuş o zaman Diğer aksam ve alınabilirliği hakkında da bilgi verirsen iyi olur.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
04 Temmuz 2017, 20:54
8.000 km deyim bir sorun yok Allah'a şükürler olsun. Yalnızca titreşim rahatsız edici oluyor gezmek isterseniz. Yoksa işe gidip gelmede sorun değil. Ama gezilecek motor da pek değil.
-
08 Temmuz 2017, 12:44
motoco adlı üyeden alıntı
8.000 km deyim bir sorun yok Allah'a şükürler olsun. Yalnızca titreşim rahatsız edici oluyor gezmek isterseniz. Yoksa işe gidip gelmede sorun değil. Ama gezilecek motor da pek değil.
Tek silindir 100cc motorda titreşim normaldir ama ne düzeyde olduğu önemli ne kadar bir kullanım sonrasında rahatsız ediyor.
-
09 Temmuz 2017, 00:22
Sana hak veriyorum. 1 saat falan gezince ediyor. Tabi ne beklediğiniz de önemli. Benim beklentilerimi cbf-150 karşılayacak gibi. Ya da innova tarzı sıfır titreşimsiz bir cub.
-
15 Temmuz 2017, 15:56
Sana hak veriyorum. 1 saat falan gezince ediyor. Tabi ne beklediğiniz de önemli. Benim beklentilerimi cbf-150 karşılayacak gibi. Ya da innova tarzı sıfır titreşimsiz bir cub.
Temiz bir İnovaya 6.500 7.000 alınacağına onun yerine 2017 model Cityblade modeli alınabilir hem Euro4 hemde çok yakışıklı bir scooter.
-
18 Ağustos 2017, 10:18
-
19 Ağustos 2017, 10:12
Motosikletin 50cc mi yoksa 100cc mi dostum?
-
20 Ağustos 2017, 12:31
100 cup. Bu konuyu açan motor.
-
26 Ağustos 2017, 14:40
Şu reiz'in 50cc olanını bayide gördüm ama web sayfasında yok buda 100cc olarak üretiliyor olmasın
-
Fİyat bakımından uygun bir motor parça konusunda da sıkıntı yaşataccağını sanmıyorum ..Bu aralar bende motorları yakından takip etmeye başladım çevredeki dostlarımın tümü motor sevdalıları olduğundan malum, sürekli sohbet motorlarla ilgili bilmesende ilgi duymaya başlıyor insan
-
-
23 Aralık 2017, 18:13
50 cc makinalarda en kalitesi sizce hangisi ? Malum kuba tüm modellerini 50cc yaptı kafam iyice karıştı sizce hangisi alınmalıdır sürekli binmek için almayacam çok kısa mesafelerde kulanmak için (market,kasap,vs.vs.)
-
Kuba rainbow kullanıcısı varmı buralarda? bir soru soracağım.
-
17 Haziran 2018, 22:30
darkmotor adlı üyeden alıntı
Kuba rainbow kullanıcısı varmı buralarda? bir soru soracağım.
Ben 4 sene kullandım. Buyrun sorun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)