bende 2016 modeli var alalı 1 hafta oldu ilk izlemimlerim şu şekilde
10 tl yakıtla 100 - 110 arası gidiyor
titreşim az ( eski modellere göre )
sessiz bir motoru var ama ben fazla sessiz bulmadım
tasarım göz dolduruyor millet soruyor bu hangi marka diye
parça kalitesi güzel ama montaj da biraz acele edilmiş gibi ben sağında solunda dengesiz işçilik farkettim
aynası dandik çalıştırıken ses yapıyor (camı )
aldığım gün sağ sinyali bozuldu 1,5 tl ye lambasını yeniledim bu arada sinyal verince ses çıkarıyor
özellikle direksiyon da kısa mesfede dönüş yapabiliyorsun
Eski kuba cublara göre çekişi daha iyi motor daha iri gözüküyor
sürüş keyfi diğer kublara göre daha keyifli, seri, atik, çekişi iyi
içinden alet çantası var
Kubanın en iyi cub modellerinden biri galiba bu okuduklarım araştırdıklarım öyle gösteriyor kullanıcı arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir mi ?
Yakıt olarak gayet güzel, titreşimin diğer cub modellerine göre az olmasıda iyi olmuş.. Ben diğer kullanıcıların Rainbowlarında bir sorun göremedim sen biraz şanssızlık yaşamışsın sinyal ve ayna konusunda galiba ama onlarda gözle görülür hatalar değil Tekerine taş değmesin..
Bence TÜRKİYE de şuan piyasada satılan diğer firmaların benzer modellerine göre kıyasladığımda hem yakışıklı hemde çok kaliteli, ve ayrıca plastiği çok yumuşak. Tüm arkadaşlarımıza tavsiye ederim.
Moto_sever sana katılıyorum.Yakıtı gerçekten çok iyi.Ayrıca kaportanın çok mukavemetli ve esnek oluşu da ayrı bir özellik
Size katılıyorum, incelediğim kadarıyla plastiğide gerçekten çok kaliteli eğip bükebiliyorsunuz fakat kırılmıyor
Kuba fanatiği değilim benelli fanatiğiyim ama kuba kullandım epeyi bir dönem bir çok modelini sürme şansımda oldu rakiplerine göre ( mondial ve diğer çin'den parça alıp türkiyede üreten markalar )'dan daha kaliteli modeller üretiyorlar. XCG biraz daha geliştirilip razore olarak gönderildi görünüş olarak daha bi güzel oldu bence. Tekeriniz düz bassın.
Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama bilgi alamadım tekrar sorayım yakıt tüketimi ve parça kalitesi hakkında detaylı bilgi verecek arkadaşlar var mı ?
nası bişey yapmışlarsa tekerlek bile yamuk..
Heralde tekerleğin bağlantı yerleri çarpma sonucu yamulmuştur yoksa teker nasıl yamulsun
Hayırlı olsun bende geçen hafta mondial sfs sport aldım ama çok sorunları çıktı sıfır olmasına rağmen aküsü bitti gittim akü bitti diye bana 2 3 gün sonra aküsü gelir dediler 3 gün sonra gittim akünün siparişi bile verilmediğini öğrendim gösterge çalışmıyordu onu gösterdim tamir ettiler kısacası siz kubayı böle anlatınca keşke kuba alsaydım dedim insanda heves kalmıyor böle sorunlar olunca bu arada vitese basılı tutarsanız boşa geçiyor olabilir ne kadar doğru bilmiyorum öyle söyleyenler vardı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)