Merhaba arkadaşlar hondanın yeni çıkan modeli cb 650 f ile ilgili bildiklerimizi, deneyimlerimizi, gördüklerimizi paylaşırsak yeni alıcılara fikir vermiş oluruz ve birbirimizi de aydınlatırız diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar hondanın yeni çıkan modeli cb 650 f ile ilgili bildiklerimizi, deneyimlerimizi, gördüklerimizi paylaşırsak yeni alıcılara fikir vermiş oluruz ve birbirimizi de aydınlatırız diye düşünüyorum.
Hilkat garibesi ucube abisinin, Baldırı çıplak versiyonu
bende yaklaşık bir ay kadar önce aldım motoru. ancak uzun yolda rüzgar en büyük düşman. neticede naked motor ancak rüzgar probleminin üzerinden şık bir öncam ile gelebilen var mı? yan çantadıri elcik korumadır, gps bağlantı aparatıdır bunları kullanan arkadaşlar var mı aramızda..
Puig Honda CB 650 F 14-15 öncam aldım. Rüzgarı kesmekte oldukça etkili şiddetle tavsiye ederim.
Herkese iy günler bu motoru almayı düşünüyorum bende. Biraz fikir alırım diye düşünüyordum ancak sürücüsü pek forumda yok sanırım : Bu kadar kullanılmayan hiç bir motosiklet görmemiştim
Ben aldıktan sonra sayfayı coşturacağım artık yapacak bir şey yok
Merhaba,
4. motosikletim olarak ben de CB650F sahibi oldum. Henüz 270km kadar yaptım, şu an aldığıma çok memnunum.
Titreşim çok konuşulduğu için hemen kendi tecrübemi paylaşayım: sadece 5000 devir civarında titreşim var ama altında ve üstünde pürüzsüz çalışıyor. Makina 2000-3000 devir aralığında çok rahat seyahat edebiliyor bu anlamda 5000 devir sadece üzerinden geçilip gidilen bir devir oluyor. Bu yüzden titreşime maruz kalınmıyor.
Selamlar.
BC 650F in teknik bilgileri
Motor Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, DOHC, 4 silindirli
Motor hacmi (cc) 649
Silindir çapı x strok (mm) 67 x 46
Sıkıştırma oranı 11,4 : 1
Maks. Güç (kW@dev/dak) 64/11.000 (87 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 63/8.000
Boyutlar (UxGxY) (mm) 2.110 x 755 x 1.120
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1.450
Yakıt kapasitesi 17,3 lt.
Ağırlık 208 kg
Tekerlek (Ön) 120/70ZR17M/C (58W)
Tekerlek (Arka) 180/55ZR17M/C (73W)
bende yeni aldım motorumu çok rahat titreşim yok denecek kadar az iyiki almışım dedirti bana tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar bende 17 modelini aldım egzoz takan var mı bu motora ?
yağ olarak her yerde 10W 30 geçiyor. 10w 40 kullanan oldu mu ? hissedilir bir fark var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)