selam dostlar İNAZUA F ile takas dusunen varsa konusabiliriz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7399168/detay/
selam dostlar İNAZUA F ile takas dusunen varsa konusabiliriz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7399168/detay/
Bugün s3 le ilgili bilgi edinmek için resmi siteden bulduğum 3 yeri aradım. Biri ( Şanlıurfa Ceylanpınardaki servis) ben yedek parça bulamam aman, sadece servisim diyip apar topar kapattı. Adıyaman bayisi telefona cevap vermedi. Elazığ bayiside bildiğimiz bütün markaları saydı hepsini getirtiyormuş s3üde sorup öğrenip döneceğini söyledi fakat dönmedi. Her ne kadar motor harika olsada alınmaz abi bu. Satın alırken muhatap bulamıyorsak bir sıkıntıda maazallah hiç kimseyi bulamayız.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
S3 üm 2.5 yaşında 8000 km yol yaptım , uzun sürüşüm 1000 km dir . 100Km de 2.6 lt benzin yakmıştır . bu harcamayı artcısız yan ve arka çantalar eşyalı ve yol güzergahı söke - marmaris - datça - marmaris - Fethiye - saklıkent - sökeye dönüş , hız 90-110 kmarası .
Şu ana kadar bir parça ihtiyacım olmadı , hava filtresi ön arka balata değişik markalarda mevcut .
Hala bazıları motorun 3.5 lt yaktığını söylüyor , bu kişilerede hayret ediyorum ! Tek bir sıkıntı yaptı oda bir kaç kullanıcıda okumuştum , sele
açma düğmesinin tutukluk yapıp zaman zaman çalışmaması . Elektronik parçanın korozyona maruz kalması imiş .WD40 ile halloldu .
Neden formun bu bölümü pasif derseniz , ne yazalım bilemiyorum ki , arızamı yokki , aksesuarmı S3 ün hiç bir şeye ihtiyacı yok .
S3 ü kullanıcılara nacizane tavsiyem ( suspansiyon sert diyenlere ) orjinal lastikler iyi ancak çok sert kasislerde vuruntu yapıyor . Lastikmi önemli ? Motorun gidon takımı , amortisörlermi ? cevabınız motorsa , lastiklerinizin havasını bir kaç ps düşürün .
daelimin bence en iyi modeli, ayrıca facebookta baya aktif bir grubu var
Bende bu motordan aldım, 2-3 ay oldu alalı.
Bu motorla 170 yaptım ama, gerçek olduğuna inanamadım. Acaba kilometresi fazlamı gösteriyor?
böyle birşey olacağını sanmıyorum ama istersen yinede bir servise göster
aynı ebattaki honda forza lastik basınçları 23 26 psi, bizimkiler 30 34 , basıncı düşürmek faydalı olur gibi
başka yorum yazacak yok mu bu güzel makina hakkında?
Buralar dutluk olmuş. Tarz değiştirip scootera geçtim ama neye baksam kullanıcısını bulamaz oldum. Japona bakmıyorum. tamamen duygusal..
Yakın zamanda deneme sürüşü yaptım. Plastik kalitesi düşük. Daha 17 bin km.deki motorun sinyal düğmesi laçkaydı. Ön amortisör adeta yok. Bisiklet maşası gibi. Selesi rahat. Oturma pozisyonu rahat. Kavraması çok güzel. Hiç titremiyor. 120 ye kadar çok iyi ivmeleniyor. 130.dan ötesini deneyemedim.
Ön amortisörün zayıflığı konforu çok etkiler. Daelim face sayfasında öve öve bitiremiyorlar. Bende bulup bir denesem istiyorum. Alacağım motoru uzun süre kullanma tarafındayım. Pişmanlık yaratmasın artık bende. Kymco xciting250i yada daelim s3 bakıcam. Ama ikisinide denesem süper olurdu.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Ben de bu motoru ciddi düşünmeye başladım. Tabi ki abs li modelini. Yalnız 2018de beklediğim bir motor var gelmezse artık ben de scootera geçmeyi planlıyorum. Aslında çoktandır sym joymax düşünürken daelim s3 ü görüp teknik özelliklerini okudum ve sele rahatlığı konusunda tartışılmaz birinciliği ve +4 beygir motor gücü cezbetti beni. İkinci eli zayıf diyorlar. olsun. binerken keyf aldıktan sonra, beni rahat ettirip sorun çıkarmadıktan sonra varsın 3 kuruş ucuza satayım. Önemli değil.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
ABS'li modeller gelmiş. Muhtemelen Euro IV'e de uygundur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...81720131/detay
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Merhaba arkadaslar 2017 model absli modele sahibim henuz 800 km de motor, merak ettigim bir husus var yakit dilimi teke dustugunde kac km daha yol yapiyor, tecrubelerinizden faydalanmk isterim.
yakit dilimi teke dustugunde hemen depona benzini koy, bu sekilde kullanmak saglikli olmaz. tek dis kaldiginde sanirim 1,5 - 2 lt benzin kaliyor. artik o da seni s.ici en fazla 40-50 km goturur, tabi suruse bagli.
Merhaba. Daelim s3 için orjinal haricinde artçı ayaklığı ve renkli manet düşünüyorum. Uyumlu ayaklık ve manet bulabilir miyim ? Sol ayaklığım kırıldı. Orjinal pahalı, hazır değiştirecek iken uyhun yollu farklı bir ayaklık takmak istiyorum.
abi site bir hareketli bir hareketliki resmen başım döndü
merhabalar, 2 hafta önce istanbul marmaris-datça yaptım 1734km yol yatım toplamda 57 litre yakıt tüketimim oldu. ortalama 100km'de 3,3 litre yakıt tüketimi, ortalama hız bandım 100-120 km arası.
yakıt hesabım link aşağıda
https://www.youtube.com/watch?v=0TXBNLO0IvE&t=7s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)