Honda Hornet CB 600F ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
S.A. Bende bir Hornet kullanıcısıyım, bizim modelde bi sayfa açılmadığından 600f kullanıcılarını takip ediyordum, bilgi olsun diye hatırlatayım 2011 sonrası cbr 600f ile bizim hornet 600f motor blokları aynı, yani aynı motoru ve şanjzımanı kullanıyor.
hornet kullanıcıları bu sayfada toplanırsak güzel bilgi paylaşımı olabilir. belki beraber bir tur bile yaparız
-
benromeo adlı üyeden alıntı
S.A. Bende bir Hornet kullanıcısıyım, bizim modelde bi sayfa açılmadığından 600f kullanıcılarını takip ediyordum, bilgi olsun diye hatırlatayım 2011 sonrası cbr 600f ile bizim hornet 600f motor blokları aynı, yani aynı motoru ve şanjzımanı kullanıyor.
hornet kullanıcıları bu sayfada toplanırsak güzel bilgi paylaşımı olabilir. belki beraber bir tur bile yaparız
Evet aynı sadece karenaj farkı var
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Bende burdayım motordaslarim
-
sattık ya motoru değerlenir buralar :D
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Bende burdayım motordaslarim
Bana da YER var mı buralarda?....
-
Sakin olun kankalar burada hepimize yetecek kadar arazi var
-
S.A. Ne güzel her geçen gün artıyo sayımız
-
Romeo faceden ekleyebilirsin beni. Engin Şenses diye aratabilirsin
-
Cbr250 den sonra 2007 hornet nasil gelir? Bi kronik sikintisi vs varmidir abs frenleri iyimi? Yorum istiyorum arkadas kimsede yokmu bu motordan
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Cbr250 den sonra 2007 hornet nasil gelir? Bi kronik sikintisi vs varmidir abs frenleri iyimi? Yorum istiyorum arkadas kimsede yokmu bu motordan
Ilac gibi gelir, her yonden cok daha kalitelidir, cbr dan sonra frene dokunman yeter, kombine abs basit ama etkili bir sistem, oldukca basarili, sinifindaki en iyi frenlere sahip diyebiliriz(fazer 600, gsr 600,z750 vb..)
Kronik bi sikintisi yoktur, varsada ben daha rastlamadim.Frenlere bastigin ilk anda disklerden klik sesi gelebilir, normaldir, fren balatalarinin diske otururken cikardigi sestir.
250 lik bir makinaya gore gucu cok fazladir, alt devirlerde nispeten sakin de olsa, devirlendikce gucunu belli eder, max. torku 10000 devirde verir, zaten o devirlere yaklasinca anlarsin.
250 den sonra suspansiyonlar cok sert gelecektir ama o sertligin aslinda ne kadar iyi birsey oldugunu ozellikle virajlarda anlarsin.
Kisaca her acidan cok daha ustun bir makinadir, maalesef yedek parca fiyatlari anlaminda da
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
Nasıl şaşırdım. Birileri hâlâ topige birseyler yazıyor
-
CB 600F Abs sayesinde çabuk hızlanıp bir anda durabilir
-
S.A. arkadaşlar. Cb 600 f motoruma hidrolik debriyaj araştırması yapıyorum, malum şehir içinde baya zorluyor, gelişmeleri burdan iletirim, fikri olan bizimle paylaşabilir.
-
23 Aralık 2016, 21:53
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Nasıl şaşırdım. Birileri hâlâ topige birseyler yazıyor
birşey yazılmasada topiği takip ediyorum. Seta34 isimli arkadaş gibi bende cbr250 tecrübemden sonra imkanlar el verirse balköpüğü hornet istiyorum... kıpırdanmaya başladım bile bu sezon için imkanlarımı zorlamaya karar verdim...
-
25 Aralık 2016, 11:30
-
27 Aralık 2016, 22:09
arkadaşlar birşey merak ediyorum malum sitede 2.el olarak 2008 ve üst model hornetler mevcut. 2004-2005 model olan yuvarlak farlı arka selenin yanından yukarı çıkan egzozlu eski kasa cb 600 hornetler türkiyeye hiç gelmedimi. yoksa elinde olan arkadaşlar satmıyormu bu makinaları_?
-
28 Aralık 2016, 08:20
MoRFy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar birşey merak ediyorum malum sitede 2.el olarak 2008 ve üst model hornetler mevcut. 2004-2005 model olan yuvarlak farlı arka selenin yanından yukarı çıkan egzozlu eski kasa cb 600 hornetler türkiyeye hiç gelmedimi. yoksa elinde olan arkadaşlar satmıyormu bu makinaları_?
O 600'lüklerin döneminde sadece Hornet 900'ü getirdiler. 600'lüğü resmi olarak gelmedi. Yıllar içinde galeri ithalatı-gümrükten alınma 1-2 tane gördüm ama onlar da sağlam mıdır, bilemiyoruz.
-
28 Aralık 2016, 09:17
Sevgili arkadaslar. Bu baslikta Horneti tanidim. Fiyatlarına baktim. Ortalama 20 ile 22.000 tl bandinda. Size sorum şu: 20 bin bu motorun ikinci eline vercegime gider 25.000 liraya 0 km cb500f alirim. Sizce bu daha mantıklı degil mi?
-
28 Aralık 2016, 09:33
sanausbe adlı üyeden alıntı
O 600'lüklerin döneminde sadece Hornet 900'ü getirdiler. 600'lüğü resmi olarak gelmedi. Yıllar içinde galeri ithalatı-gümrükten alınma 1-2 tane gördüm ama onlar da sağlam mıdır, bilemiyoruz.
Al işte Honda saçmalıklarından biri daha. o kadar hoş bir görüntüsü var ki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)