8 binde aldıysanız neredeyse sıfırmış, üzüldüm sattığınıza harbiden. Mono kapak dursun yarın bir gün lazım olur belki
Piyasada çok yok bu motordan sahibinden de 10 ilanı geçmiyor ve hep aynı motorlar apaçi motoruna çevrilmiş oysa orjinal hali o kadar sport ve soft ki.. Sanırım alan satmıyor yada el altından gidiyor ilana bile çıkmıyor.
Bilge Kağan abi de sıfıra yakın almıştı, bir evin çocuk odasında duruyordu motor 2bin km de felandı. Alan yurtdışına çıkmış. İstemeye istemeye evlilik yüzünden sattı motorunu. Açıkcası o dönem param olsaydı alır mıydım? Bir yanım kesinlike üstüne atlar affetmezdi, diğer yanım ise çok sık görüştüğüm Kağan abimin gözüne baka baka o motora binmeye razı gelmezdi yine alamazdım yani. Ağlayanın malı gülene hayretmezmiş.
Siz hangi rakamlara sattınız ve şuan o motorun değeri piyasada sizce nedir, çok mu yüksek fiyatlar isteniyor yoksa daha mı düşük olmalı yaşı itibariyle. Bana kalırsa verdiğiniz her kuruşa değen bir motosiklet, sadece rekabet ortamında hangi fiyat aralıklarında olmalı onu merak ediyorum.
Geçenlerde Ertuğ Tüfekçioğlu satıyordu AEA'nın fikir babası. Sanırım pek temiz değildi motoru, ilanda da öyle görünüyordu, bir kaç aea gecesinde bir kurtulsaydı şu hornetten tarzı yorumlar yapılıyordu.