Arkadaslar merhaba bende bu motordan almayi dusunuyorum ama internette pek fazla bilgi bulamiyorum. Kullanan goren inceleyen arkadaslar yardimci olursa giruslerini paylasirsa benim gibi arkadaslara cok faydalari dokunacaktir. Tesekkurler.
Arkadaslar merhaba bende bu motordan almayi dusunuyorum ama internette pek fazla bilgi bulamiyorum. Kullanan goren inceleyen arkadaslar yardimci olursa giruslerini paylasirsa benim gibi arkadaslara cok faydalari dokunacaktir. Tesekkurler.
Merhabalar,grubumuzdaki bir çok arkadaşımız Derbi sahibi değil ve birçogunuzun kafasında acaba yakıt nasil sorusu oldugunu biliyoruz.Motorlar yeni oldugundan kimse net sayı veremiyor.Geçtiğimiz haftalarda deneme şansım oldu.700 km de iken depoyu doldurdum.1165 km de iken ışık yandı yandıktan sonra 5 km sonra benzin aldım.Yaklasık 150 km si sehir dışı,320 km şehir içi mesai sonrası trafiğin yogun oldugu saatlerde sürekli dur kalklı trafikte (acemi sayılırım aralardan cok gecemiyorum) 470 km de 55 liralık yakıt aldım 0,11 Krş yakmaktadir.Daha ekonomik kullanımla 10 krş yakacağindan eminim,acaba uzun yolda bu sayı 9 krşlara düşer mi?
Yazın son zamanlarında Hocam la İzmir e gidelim başka bir Hocamızı ziyaret edelim dedik
ve gittik
Park etmişken cekelim dedim
ve dönüş
Hocam öncelikle sunu belırteyım rodajı yaptım ve 800 km de cuma sabahı ılk bakıma gırdı.ustamıza aksama ızmıre gıdecegımızı belırtım. hersy tamam 19:30 da motorumu aldım ve eve gıdıp yemek ust falan vs.21.45 : 22.00 gıbı yola çıktık. Ilk uzun yolumda motorum herhangı bır sıkıntı yapmadı. elbette petrollerde faln durduk gazoz soda cıkolata....tıtresım adına bır sey yoktu.donusde ıkındın vaktı cıktıgımızda cuma aksamı gıbı degıl heryerı gorebılıyorduk ve sag sağlım bır sekılde geldık.
Tr!YK
Y451NK
Yasin Koyuncu
koskoca geziden iki fotoğraf mı ???
onlarda da motorun kıçından başka birşey gözükmüyor
birkaç foto daha paylaşırsan sevinirim
Jackie Chun facebookta grup kurduk katılmanı bekleriz.Ayrıca yolun istanbul a duserse tanısalım mısafir edelim sizleri
hero thriller in sahibindende 2. eli yok ve forumda kullanan yok. Bu fiyat skalasinda derbi daha cok ilgi goruyor galiba. cbf/ybr/apache alternatifi olarak
Hocam katıldım gruba cok tesekkurler İnşaAllah hocam nasip
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Hocam gercekten ben mart yada mayıs gıbı askere gitmeyi düşünüyorum ama 2. el göremedim daha ben hangi fiyattan yazacagım eger satmak ıstersem
Tr!YK
Y451NK
Yasin Koyuncu
CAnlansın buralar
Enduro modeli nasıl? Rahatlığı falan selenin. Boy 180, ufak mı kalır yoksa olur mu?
10-12 kredi çeksem nası öderim diye düşünürken bu motora rastladım. Bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti özellikle STX modeli görüntü ve fiyat olarak beni etkiledi.ETX modelide süper falan arka süspansiyonun çift yay olması enduroya yakışmadı helezonik tek yay olsa daha yakışıklı dururdu.
Ayrıca derbi italyan markası sanırım çinli değil(yanlışım olmasın :D)
Sayın "jackie chun " arkadaşım motoru konya da nereden aldığınızı öğrenebilir miyim. Bende Konya da yaşıyorum ve bu motoru almayı düşünüyorum. Eğer nasip olurda alırsam çok gezeriz beraber.
Tertemiz derbi stx imi satiyorum cok uygun fiyata. Ilgilenen arkadaslar benle baglantiya gecebilir. Sifirdan farki yoktur cocugum gibi baktim.
motoru sattınızmı acaba sn.maco1907
SUZUKİ BURMAN UH 200
Bu motorların bayilerde 2015 modelleri neden yok. Motor artık gelmeyecek mi acaba?????
''Ya olduğun gibi görün,
Ya göründüğün gibi ol''
bunların amortisörleri düzgün bişeylerle değiştirsek ebayden alsak falan modifiye olur mu acaba
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)