Hero Thriller Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Haziran 2018, 14:41
Bazılarının ağzında terbiye yoksunluğu mevcut sanırım. Herkesin okuduğu ve bilgi almaya çalıştığı bir yerde 15 yaş yorumları yapılıyor.
YBR de vibrasyon olmadığını zaten cümle alem biliyor.
Bu kadar şikayet edip kullandığına göre bir artısı mutlaka var.
Fiyat mesela ?
Herşeyini eleştrip 3 yıl kullanmakta ayrı bir olay.
Sanırım burada hero'nun adamları olduğu gibi anti-hero'nun adamları da var.
Reklamlar
-
19 Haziran 2018, 17:10
geserr adlı üyeden alıntı
Bazılarının ağzında terbiye yoksunluğu mevcut sanırım. Herkesin okuduğu ve bilgi almaya çalıştığı bir yerde 15 yaş yorumları yapılıyor.
YBR de vibrasyon olmadığını zaten cümle alem biliyor.
Bu kadar şikayet edip kullandığına göre bir artısı mutlaka var.
Fiyat mesela ?
Herşeyini eleştrip 3 yıl kullanmakta ayrı bir olay.
Sanırım burada hero'nun adamları olduğu gibi anti-hero'nun adamları da var.
Benim ağzımdaki terbiye yoksunluğu senin karakterine nüfuz etmiş, senin durum daha kötü geçmiş olsun. Kçtaki his kaybından fazlası varmış. Neden böyle diyorum?
<Öncelikle şunu söyleyeyim: "Thriller de çok titreme var usta ya alınmaz o motor" diyen kişinin nasıl bir duyu hissi var çok merak ediyorum. 110 Km ye de çıktım ama bu motorda titreme falan yok arkadaş.>
Buna verilecek net cevap senin gtünde his kaybının bariz oluşu.. Sözüm ona bilgi paylaşımı yapıyorsun! Hayırdır, vibrasyon olmadığından şüphen yoktu, bu iddadan vazgeçmiş gibisin. Bu arada vibrasyonun hızla, devirle falan alakası yok, ya vardır ya yoktur. Az vardır çok vardır. Şu devirden sonra titriyor diye bişey yok,110 km ye kadar titremiyor falan, geçin bunları.. 2000 devirle de gitsen de vibrasyon var.
Burda ahlak şovalyeliği yapacağına dürüst ol, yalan beyanlarla insanlara bilgi paylaşılmış olunmuyor. Hint malı motorlarda vibrasyon olmayan motosiklet yok, ona rağmen bajaj pulsar çok satıyor. Burda Hero baltalamak gibi bi derdim yok. Derdim senin gibi yalancılar, sahtekarlar.
Bir de Hero Thriller az yakıyormuş...
150 cc çok yakan bir motosikletin yakıt değerlerini yazın.. Bir de Hero Thrillerin yakıt değerlerini paylaşalım. Az yakıp yakmadığı ya da hangi rakibinden daha az yaktığını tartışalım. Yuvarlak ve içi boş bir laftan ibaret değil!
Şehiriçi-şehirdışı 12 lt benzinle 370 km yol yapıyor. Yüz kere denedim. Bu değere az yakıyor diyorsanız az yakıyor.
-
19 Haziran 2018, 17:37
titreşim olmayan hintli motorumu varmış
-
19 Haziran 2018, 19:53
Arkadaşlar maalesef tek silindirli makinelerde güç demek, titreşim demek. Thriller, ilk motorumu almadan önce benim de radarımda olan bir modeldi. Allah herkese gönlündeki motoru versin ancak bu segmentin tüm motorları hemen hemen birbirinin aynısı. Daha yüksek hacimli, su soğutmalı bir motora bindiğinizde farkı çok iyi anlıyorsunuz. Ben Dominar'ı test etmesem RKS'yi hayatta satmazdım ancak bir test ettim, makine ayrı dünyanın makinesi gibi geldi. Bütçe yetmedi Dominar'a Sym Wolf aldım, yarın Mt-07 deneyeyim inanın Sym'den de soğurum eminim.
-
29 Haziran 2018, 08:33
Arkadaslar servis uyari isigi nasil kapatiliyor bilen var mi?
-
04 Temmuz 2018, 07:32
Thriller servis uyari isigi kapatmak :
Kontak kapali iken ekranin sagindaki dugmeye 5 saniye kadar basili tutun. Sonra kontagi acin ama dugmeye basmaya devam. 5-6 saniye sonra uyari isigi sonecek.
Bu kadar basitmis.
Buraya yazalim herkese yarasin.
Buranin millete satasma yeri degil bilgi paylasim yeri oldugu belli olsun.
-
18 Ağustos 2018, 12:09
Arkadaşlar bu aralar sabahları bazen çalışmıyor motor, hayır kışta değil soğuktan dicemde ayaklıktaki switc ten kaynaklı ateşlemeyi kesiyor desem kontakta ışığı yanardı ayaklığın ondan da değil, motorun yagı 10-30 ilk gittiğim servis 10-40 koyuyordu bu servis 10-50 koydu bu yağı beğenmedim daha doğrusu motor beğenmedi bundan kaynaklı olabilirmi fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------
Up ! Yokmu kimse
-
07 Eylül 2018, 21:07
Beyler kimse yokmu ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Youjoee adlı üyeden alıntı
Beyler kimse yokmu ya
Up up up up up
-
16 Eylül 2018, 14:44
2 senedir kullanıyorum motoru 16 bin km oldu. yazın dahi jikleyi açmadan çalışmıyor. servis karbüratör diyaframındandır 1 gün bırak motoru bakalım dedi ancak işten güçten vakit ayırıp bırakamadım. istanbuldayken almıştım motoru motul organik 10-40 koyuyorlardı. izmirdeyim şuan agip eni 10-50 koyuyorlar. 3 4 farklı marka yağ kullandık fakat ne çalışmasında ne gidişte ne yakıtta hiçbir fark olmadı.
-
16 Eylül 2018, 15:29
Motor yapısından ve karbüratörlü olması dolayısıyla bunlar normal, evet olmaması lazım ama genelde oluyor benimkide öyle
-
merhaba arkadaslar su konuyu bir hortlatayim ben bu motor icin ön balata bulamiyorum evet orjinal. balatasi var ama ornek. olarak ben kaliteli bir. sey alicam fakat yok piyasada ayni. balataya sahip baska bilindik motor varmi
-
20 Ağustos 2019, 21:27
ilk motorum olarak kendisini aldım yakın zamanda. henüz öğrenme aşamasındayım. memnun olduğumu söyleyebilirim. gidişi falan gayet güzel, özellikle kurstaki mondialden sonra bu motosiklet bana gerçekten kaliteli geldi. konuda daha aktif olsa her şey daha güzel olurdu..
tek merak ettiğim konu, rolantide iken devir biraz yüksekte bunun dezavantajları nedir ne değildir bilmiyorum, büyük bir sıkıntı mı bilmiyorum?
titreşim konusu ise ben şahsen hiç rahatsız olmadım ancak artçı olarak bindiğimde almadan önce baya bir titreşim hissetmiştim.
-
31 Ağustos 2019, 17:09
Şefim bende thriller aldım ama lastiklerden hiç memnun değilim. Sabun gibi kayıyor viraja yatıramıyorum(38000-40000 km tecrübem var) 110-90-18 lastik bulamadım sizin yazıyı gördüm son durum nedir
-
10 Eylül 2019, 17:43
AvcıBey adlı üyeden alıntı
Şefim bende thriller aldım ama lastiklerden hiç memnun değilim. Sabun gibi kayıyor viraja yatıramıyorum(38000-40000 km tecrübem var) 110-90-18 lastik bulamadım sizin yazıyı gördüm son durum nedir
lastikleri kayıyor evet dikkatli olmak lazım.virajlarda ben de zorlanıyorum ama benim zorlanma sebebim henüz acemi olmam. motordan şu anlık memnunum. devirde sorun yok cikle açık olduğu içinmiş o olay. çözüyorum yavaş yavaş motoru. sadece ilk çalıştırdığım zamanlar bazen istop ediyor rolantide iken, o da büyük ihtimal bujiden kaynaklı.. özetle memnunum şimdilik umarım siz de memnun olursunuz..
-
16 Eylül 2019, 05:55
AvcıBey adlı üyeden alıntı
bu arada https://www.lastikdeposu.com.tr/metzeler-110-90v18-lasertec-61v-tl-on-motor-lastigi-2013-pmu3101 bu linkteki lastik olmuyor mu hocam?
-
03 Temmuz 2020, 17:22
Güncelleme ile paylaşmış olayım (konu ölü ama..) neyse; lastikler berbat her sert dönüşte kayıyor ön lastik artçı varken özellikle. Uyumlu bir lastik bakıyorum..
-
15 Eylül 2020, 16:31
Hero Thriller Gidon Sallanması
Arkadaşlar merhaba. Hero thriller marka motosiklet kullanıcısıyım. Gidonda rahatsız eden bir sallanma vardı. Özellikle düşük hızla giderken. Lastikleri değiştirdim. Düşük hızla giderken sallanma olayı kesildi. Fakat hız 60 lara çıktığı zaman yine bir sallanma oluyor. Bu problem kronik mi çözümü var mı ?
-
20 Eylül 2020, 00:36
pacaveli adlı üyeden alıntı
Güncelleme ile paylaşmış olayım (konu ölü ama..) neyse; lastikler berbat her sert dönüşte kayıyor ön lastik artçı varken özellikle. Uyumlu bir lastik bakıyorum..
motoru alalı 4 sene olacak. alır almaz lastikleri metzeler me22 ile değiştirdim (o zamanlar orj ebatında lastik bulamadım) 30bin kmden fazladır kullanıyorum. şuan me 22 modeli üretilmiyor diye duydum ama bulursanız tavsiye ederim.motorun düz yolda gidişi bile değişti. kesinlikle fabrika çıkışlı lastikleri kullanmayın.arkalar 90/90/18 ebatı küçülüyor ama ona bakmayın.
pacaveli bende 3 sene izmirde yaşadım.o ayna gibi yolda hiç bi lastiğin tutacağıı sanmıyorum.Allah kolaylık versin özellikle altın yol kaymak yol gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
enginaar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Hero thriller marka motosiklet kullanıcısıyım. Gidonda rahatsız eden bir sallanma vardı. Özellikle düşük hızla giderken. Lastikleri değiştirdim. Düşük hızla giderken sallanma olayı kesildi. Fakat hız 60 lara çıktığı zaman yine bir sallanma oluyor. Bu problem kronik mi çözümü var mı ?
gidon topuzu duruyor mu ? benimkinin biri düşmüştü ondan sonra baya sallama yapmaya başladı. sonra servise sorduğumda gidon topuzunu sipariş veremiyorlarmış onu öğrendim.
-
Merhabalar. Evet gidon topuzunun teki düşmüş. O kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Alıp takayım. Teşekkürler.
-
04 Kasım 2020, 01:43
scrafea adlı üyeden alıntı
motoru alalı 4 sene olacak. alır almaz lastikleri metzeler me22 ile değiştirdim (o zamanlar orj ebatında lastik bulamadım) 30bin kmden fazladır kullanıyorum. şuan me 22 modeli üretilmiyor diye duydum ama bulursanız tavsiye ederim.motorun düz yolda gidişi bile değişti. kesinlikle fabrika çıkışlı lastikleri kullanmayın.arkalar 90/90/18 ebatı küçülüyor ama ona bakmayın.
pacaveli bende 3 sene izmirde yaşadım.o ayna gibi yolda hiç bi lastiğin tutacağıı sanmıyorum.Allah kolaylık versin özellikle altın yol kaymak yol gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
gidon topuzu duruyor mu ? benimkinin biri düşmüştü ondan sonra baya sallama yapmaya başladı. sonra servise sorduğumda gidon topuzunu sipariş veremiyorlarmış onu öğrendim.
hocam mesajınız için teşekkür ederim, araştıracağım. son zamanlarda kullanmıyorum pek özledim sürmeyi de açıkçası. genel olarak herhangi bir sıkıntım yok motosiklet ile alakalı. tek sorun hala lastikler ve lastik araştırması da yapacağım bulabilirsem dediğiniz lastikleri veya bir alternatifini almaya çalışacağım. fabrika lastikleri ile kullanmak çok zor. biraz sert fren yapmak bana korku dolu anlar yaşatıyor ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum. çok dikkatli kullanınca sorun yok ancak mutlaka ışıklarda olsun trafikte olsun bazen sert fren gerekebiliyor.
genel anlamda motosikletten hala çok memnunum bu arada.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)