Yan ayaklığı iptal et sorun kesilir diyorlar denicem.
Bakmak lazım ama sanmam ayaklıktan olduğunu.
110 90 18 arka lastik ırc anlas üretmiyormuş direk Düzce fabrikasının üretim müdürü ile görüştüm. Piyasada bu motorlardan baya olduğunu söyledim benim gibi mağdur olan çok var dedim planlamaya almayı düşünüyoruz dedi Düzce Fabrika tel...0380 544 20 35 sizlerde ararsanız hızlandırırlar düşüncesindeyim.
Anlas ve irc olduğunu arkadaşlar söyledi. O yüzden çinli ve türk üreticiler dışında başka marka yok demiştim. Michelin, pirelli, metzeller, bridgestone da baktım arka lastik olarak hiç yok.
Irc nin 100 90 18 ebatı varmış olurmu bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Deneyen varmı?
Olur ama, sert lastik sonuçta. Yağmurda sıkıntı olabilir
Taktım oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------
Çok sert frenlerde arka biraz yanlıyor oda normal
S.a cümleten. bende geçen hafta sanırım son thrillerı aldım. hava şartlarından dolayı daha 300km yapabildim. elimden geldiğince rodajını düzgün yapmaya çalışıyorum. güç olarak tepe gaz sürmediğim için birşey diyemicem. üstündeki lastikler gerçekten kötü. kuru asfaltta yeni asfalt harici hiç güven vermiyor her an altımdan kayıcak hissi var. ıslak biyerden geçerkenki o korkuyu bidaha yaşamak istemiyorum açıkçası. en kısa sürede lastiği değiştiricem. rodajdan sonra nasipse gün içinde git gel 500km yol yapmayı düşünüyorum. sele konforu güzel. titreşimi en çok peglere vuruyor. diğer yerlerde rahatsız edicek kadar titreşimi yok. inşallah km yaptıkça peglerdeki titreşim azalır. şimdilik izlenimlerim böyle. tekeriniz düz bassın,sağlıcakla kalın...
hayırlı olsun.
s.a herkese, geçenlerde metzeler me 22 takım lastik aldım.daha 100km oldu taktıralı ama virajda orijinaline göre güven veriyor.henüz üstündeki mum gitmediği için frenajı ve virajı zorlayamadım. ön 2.75 arka 90/90 eski lastiklere göre çok ince oldu ama motor bana yüksek geliyordu şimdi bu lastiklerle biraz daha alçaldı daha çok hoşuma gitti o yüzden memnunum lastiği kullandıkça tecrübelerimi paylaşıcam.
Uzun suren arastirmalar sonucu Hero Thriller aldim. Forumdaki yorumlarin cok yardimi oldu(Hero Karizma ve Pulsar 150NS forumlardaki yorumlarindan dolayi eledim.), o yuzden olumlu yorum yapan herkese tesekkur ederim. Motoru gecen hafta aldim, lastikler disinda olumsuz hicbir yanini bulamadim. Rodajda oldugum icin 90km'yi gecmedim ve bu hiza kadar bir titresim hissetmedim. Motorumdan ve burdaki bayiden cok memnunum ve iyi ki almisim diyorum. Bu motor hakkinda genelde hic kullanmadan ya da sadece test surusunde (test surusundeki motorlar hirpalanmis olabiliyor)kullanip buraya olumsuz yorum yapan arkadaslari (cok titriyor, cok yakiyor, bu kadar para etmez...vs) anlayamadim. Motorun gorunusu cok guzel, performansida iyi, almayi dusunen herkese tavsiye ederim. Dogan Motorsiklet Alanya'ya ilgilerinden dolayi teskkur ederim.
P.S. ilerleyen zamanda servis ya da motor ile ilgili bir problem yasarsam, burdan yine sizleri bilgilendirecegim.
hayırlı olsun. kazasız sürüşler
Ben bu motoru 2014'ün Ağustos ayında denediğimde fiyatı 5800 TL idi, şimdi olmuş 5900 TL. Dolayısıyla pahalı diye yaptığım yorum o zaman için doğrudur. Şu anda pahalı olmadığı söylenebilir.
bu fiyata alınabilecek en güzel motor bence de,hayırlı olsun...
Arkadaslar suan 5000e bunun 14 modeli alinir mi ?
Ben aldim.tavsiyem serviste gidon topuzundan tutupta sinyallere kadar butun vidalarini kontrol ettirip sıktırın. 2 3 senedir yatmis motorun ilk iş lastiklerini degistirmek olsun.ebat olarak daha ince olsada metzeler me 22 taktirdim viraj ve fren konusunda çok memnunum.
bu motorla ilgili şimdilik tek sorunum boyum 1.75 selesi bana çok yüksek geliyor. şehir içinde çok zorlanıyorum. sürüş pozisyonu çok rahatsız. bütün yük el bileklerime biniyor. ecza deposunda kurye olarak çalışıyorum. akşama kadar sürdüğüm diğer motordan sonra kendi motorumu sürmek zor geliyor.
günde 8-9 saat cbf150'den sonra bana öyle gelmiş olabilir. insan ister istemez alışıyor cbf in sürüş pozisyonuna o kadar saatten sonra. ama sizin de daha önce dediğiniz gibi bu paralara alınabilecek en iyi motorlardan biri. ön ve arka disk frenlerini çok seviyorum ayrıca
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)