merhaba arkdaşlar*
honda pcx150 almak istiyorum şehiriçi kullanmak *için kullanan *arkadaşlar varmı performansı nasıl yakıtı nasıl hızı nasıl*
değerli yorumlaırınızı rica ediyorum*
saygılarımla
merhaba arkdaşlar*
honda pcx150 almak istiyorum şehiriçi kullanmak *için kullanan *arkadaşlar varmı performansı nasıl yakıtı nasıl hızı nasıl*
değerli yorumlaırınızı rica ediyorum*
saygılarımla
Hocam Merhaba!
Benim de sol alt marşbiyelde baya fazla sol üst marşbiyelde ise ufaak çizikler var. Gönderdiğiniz sayafaya baktım tek kelime ile harika her ürün sorunsuz bir şekilde var. Servise sorduğumda sol alt marşbiyel için 245 lira istemişlerdi zamanında sitede 57 lira gözüküyor. Sormak istediğim bu parçalar çıkma parçalar mı yoksa yan sanayi mi? Eğer yan sanayi ise bir sorun yaşar mıyım?
iyi günler.
22 HD 012 plakalı beyaz pcx in sahibini tanıyan varmı arkadas köpru girisinde paket dusurmus tekrar almaya döndugunde paketler bu motoru suren adamin elindeymis arkadas istemis tehdit etmiş paketleri alıp kaçmış sorgulattik motor çalıntı cikti resmleri var
Merhabalar yaklaşık 8 bin tl kadar bi bütçem var. Daha önce hiç motor yada araç kullanmadım ama hergün anadolu yakasından avrupa yakasına geçtiğim için bunaldım ve şimdi motor almayı düşünüyorum. Ekonomik birazda şık bişey almak istiyorum.
lakin 2 metre boyundayım ve 110 kiloyum motoru forumlarda biraz araştırdım oldukça ekonomikmiş ama dışardan gördüğümde diğer motorlara göre biraz ufak gibi geldi kullanımda zorlanır mıyım, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Pcx benim ilk motorum. Şuan MAxiscooter kullanıyorum, 8 bin tl.yede temiz 2.el bulabilirsin. o boy ve kilo ile pcx seni mutlu edecektir.Fazlasıyla ekonomik Rahatlıkla kullanabilirsin, Artık Senin için Anadolu Avrupa arası daha keyifli olacak. Buna eminim
arkadaslar ,
PCX icin
City grip mi yoksa Anlas Tournee mi kararsizim.
Kullanıcı yorumlariniz nasil?
Anlas alacaksınız winter grip harici almayın. Tournee'yi biz denedik ama memnun kalmadık. Orjinal lastiklerin bi tık üstü denilebilir tournee için.
tesekkurler o zaman tercih city grip midir?
mitas
bridgestone
gibi secenekler de var...denediniz mi?
Anlas winter grip'e bi şans vermeyecekseniz pcx için city grip uygundur. Mitas,bridgestone denemedim.
PCX sahiplerine bir sorum olacak. PCX in lastiklerini oldum olası normalinden ince olduğunu düşünürüm. Acaba daha kalın tabanlı lastik takmak mümkün mü_ hiç taktıran var mı? mesela arkaya 120 80 R14 gibi. Rakibi Nmax arka lastik 130 mesela. Ama pcx de 100 yani çok ince gelmiyor mu size de. Teknik olarak mutlaka sıkıntı yoktur elbet ama görüntüyü de olumsuz etkiliyor bence özellikle önden ve arkadan görünüş.
pcx hybrid
https://www.youtube.com/watch?v=5cs9KV8gKiE
Arkadaşlar Merhaba Motorum 2 senedir bende her sene yağını değiştiriyorum. Henüz motorum 400KM de son zamanlarda aktif kullanmaya başladım. Motorumu 3. kez farklı yerlerde yıkattım. Her yıkamadan sonra motorun altından tak tak diye bir ses geliyor gaz vermeden ayağımla ilerletsem bile geliyor. Bir süre sonra düzeliyor.
2. bi konu ise yavaş giderken gaz verdiğimde sanki motoru bişey tutuyor. Gazı geç alıyor fren yapıyor sanki motor kendi kendine. Ama hızlanınca sorun kalmıyor.
1-2 saat sonrada komple sorum ortadan kalkıypr herşey normale dönüyor.
Konuyla ilgili fikri olan var mı acaba ?
merhaba arkadaşlar bu konu çok zayıf kalmış bir zamanlar honda dylan 150 honda ps 150i konu başlıkları baya canlıydı. demek forumlara eskisi gibi giren kalmamış. geçenlerde ışıkta pcx yanımda durdu kalkış yaptık 40km hıza kadar 1 boy önde sonrası fark giderek artarak ps 150i ile 400 metrede 50 metre fark atıldı bizim motorlar gerçekten efsane...
Arkadaşar Merhaba,
2015 te sıfır pcx150 aLmıştım, 1 buçuk sene kullandım dha sonra satmam gerekmişti.
Şuan tekrar pcx almayı düşünüyorum, ama yeni 2018 kasası çıkmış. anahtarsız çalıştırma ve tekerleri kalınlaştırmışlar, biraz dış kasada değişmiş.
Eski kasa temiz 2. el 125 yada 150 mi almalıyım, yeni sıfır 2018 model mi ?
Her 2 modeli kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Şimdiye kadar pcx kullanmadım ama almayı düşünen biri olarak fikrimi belirtmek isterim. Bence yeni kasa sıfır 2018. Pcx de en sevmediğim şey ince taban lastiklerdi. O bir kere kalınlaşmış iyi olmuş. Markası değişti mi bilmiyorum. LED farlar ve dizaynda ufak değişiklikler var bu da çok hoş. 150 ile arasında çok öyle bir performansı farkı yokmuş zaten 150 artık gelmeyecek diyorlar. Piyasası iyi olduğundan temiz 2.ellerin fiyatı sıfıra yakın bu nedenle sıfır almak daha mantıklı geliyor bana.
2021 modelinde arka fren kampana değil miydi ?
PCX 160cc
PCX e: HEV
ler disk
e: HEV modeli 125 cc hybrit sanırım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)