evet hocam -1 derece idi :D dayanamadım bi sürdüm 19 km :D
evet hocam -1 derece idi :D dayanamadım bi sürdüm 19 km :D
Rodajda fazla basma, 6 bin devir e kadar bas ama hep 6 bin devirde gitme hep sabit devirde gitmek de iyi değilmiş, zaten havalar soğuk kısa mesafeler yaptığın ve ara yollar da sürdüğün için yakıt biraz yüksek çıkmış olabilir. Biraz yol yaptığında normale döner kafana takma, güzel günlerde kullan.
eyvallah hocam sağolasın 6 bini geçmiyorum viesi 6 ya kadar çıkıyorum sonra azar azar geri düşüyorum o şekilde kullandım bide debriyaj ayarı gerekiyor galiba vede sizdede frenden ses geliyormu motoru iterken
anladım hocam şu sğuklar geçsede sürsem motoru aldım öyle yatıyor havalardan dolayı
Arkadaşlar bugün motor saati resetlendi sebebi ne acaba
Benimde başıma 1 kez geldi. 1500-2000 arasındaydı sanırım. Alet gayipten update oldu dedim geçtim
Benim daha 73kmde hocam hava yağmurlu mersinde pek kullanamadım arada çalıştırıp sesini dinliyorum :D
Hocam mersin neresindensiniz
saolun akradaşlar.
mersin göçmen merkez yani siz neresindensiniz ? gerçi trafikte illla birgün denk geliriz fazla mt yok zaten
Hocam bende merkezdenim ama şuanda taşucunda okuyorum
PCX alali 3 hafta oldu. Su an para biriktiriyorum. Hedef inazuma ama bu meret aklimi celiyor.
Çok fena bir alet. Allah olmayana nasip etsin. Olana da ağız tadıyla sürmeyi nasip etsin.
Saat resetleme işi benimde başıma geldi bi kere. Nasıl oldu bilmiyorum ama bi daha olmadı. Bikere de anlık yakıtı okumadım bi süre sonra düzeldi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)