Yamaha MT 125 - Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2017, 15:49
3 yıl önce çıktığı gibi aldığım MT-125'ime bugün veda ettim. İlk motosikletim olduğu için kurduğum bağı aşmak kolay olmadı. Her ne kadar bir büyük abisi MT-25'le devam edecek olsam da, belki ileride başka motosikletlerim olacak olsa da, en iyi motorum hep MT-125 olacak.
Reklamlar
-
24 Temmuz 2017, 15:42
2017 modele 17.500 vermeye değer mi sizce
-
24 Temmuz 2017, 16:33
silenced adlı üyeden alıntı
2017 modele 17.500 vermeye değer mi sizce
2017 de ABS farkı var(başka fark varsa bilmiyorum), bu tercih meselesi, ben olsam 2016 alır kalan 2500 ü ekipmana falan veririm. Ama genel olarak MT-125 in bir tık yüksek fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Lastikleri, frenleri, dengesi, malzemesi vs. muadili yok. Kısa sürüş deneyimimle bile beni bir kaç kazadan kurtardı sağ olsun.
-
24 Temmuz 2017, 17:21
FCTokuri adlı üyeden alıntı
2017 de ABS farkı var(başka fark varsa bilmiyorum), bu tercih meselesi, ben olsam 2016 alır kalan 2500 ü ekipmana falan veririm. Ama genel olarak MT-125 in bir tık yüksek fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Lastikleri, frenleri, dengesi, malzemesi vs. muadili yok. Kısa sürüş deneyimimle bile beni bir kaç kazadan kurtardı sağ olsun.
teşekkürler,abs olması benim için daha iyi olur gibi geliyorda karar veremedim tam olarak bide duke 125 ile mt 125 arasında kaldım kafam iyice çorba oldu
-
24 Temmuz 2017, 18:22
silenced adlı üyeden alıntı
teşekkürler,abs olması benim için daha iyi olur gibi geliyorda karar veremedim tam olarak bide duke 125 ile mt 125 arasında kaldım kafam iyice çorba oldu
Rica ederim. Ben 2-3 ay fln forum-vlog-fiyat bakarak geçirmiştim, kolay gelsin KTM yi pek incelemedim maalesef çünkü tasarımını hiç sevmiyorum, ama sonuçta ikisi de iyi motorlar, tercih senin önceliklerine kalıyor. Şimdiden hayırlı olsun, güvenli sürüşler.
-
20 Ağustos 2017, 21:24
selamlar, arka sele için artçının daha rahat etmesi adına bir aparat taktıran var mı? var ise sipariş edilebilen ya da gidip yaptırtabilen bir yer midir?
-
Arkadaşlar k bakmayın konuyu uzun süre sonra canlandırdım. Ehliyeti almak üzereyim ikinci elini düşünüyorum. Motor zaten kendini belli ediyor. Sıfırına bakmıştım malzeme kalitesi gerçekten üst düzey fakat parça fiyatları nasıl bilen var mı acaba birde gerçekten denildiği kadar az yakıyor mu ? Benim için önemli bir konu çünkü. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
-
Mt 125’te abs sadece önde mi var yoksa arkada da var mı? Ve kombine mi çalışıyor?
-
semmihabi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar k bakmayın konuyu uzun süre sonra canlandırdım. Ehliyeti almak üzereyim ikinci elini düşünüyorum. Motor zaten kendini belli ediyor. Sıfırına bakmıştım malzeme kalitesi gerçekten üst düzey fakat parça fiyatları nasıl bilen var mı acaba birde gerçekten denildiği kadar az yakıyor mu ? Benim için önemli bir konu çünkü. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
Eski motorum olduğu için rahatlıkla cevaplayayım. Malzeme kalitesi üst düzey, hatta benzersiz, Fransa fabrikası Japon fabrikası kadar iyi. Yedek parça fiyatı yüksek, düşürülecek bir motor değil ama zaten. Abartı seviyede az yakıyor. 6-7 bin km kullandım, ortalama 2.1lt /100 km’di en son bıraktığımda.
-
Kaldımı mt kullanan öldü buralar sanki
Varmı orta sehpa kullanan tahtadan vs yapmayı dusunuyorum arka maşanın eğimli hali (balkon demiri gibi değil ya) sıkıntı yaparmı
-
Bu dediğiniz yakıt tüketim değeri muhteşem hocam. Herkes bu konuda neredeyse hemfikir. Benim gibi amatör kullanıcılara başlangıç motoru olması konusunda cesaret verdiniz. İyi forumlar.
-
14 Şubat 2019, 18:07
Aydin icinden mt125 kullanicisi olan var mi?
-
08 Mayıs 2019, 18:58
Selam gençlik ben geldim.Koltuğu açtım ruhsatı koyarım belki diye ama açmaz olaydım.iki saat kapatamadım.Onun dışında gayet güzel çok şükür 😊
-
10 Mayıs 2019, 23:22
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Kaldımı mt kullanan öldü buralar sanki
Varmı orta sehpa kullanan tahtadan vs yapmayı dusunuyorum arka maşanın eğimli hali (balkon demiri gibi değil ya) sıkıntı yaparmı
Kaldı mı ne ya.Bir sürü vızır vızır kullanılıyor yollarda.2014’ten beri takip ederim motoru;maşallah en ufak ne bir kronik sorunu,ne motor arızası,ne bilmem bişey pompası arızası,yok stop etme,yok zincir sesi,yok lastik zıkkımı,yok gösterge buharı,yok marş almaması,yok grenaj ayrılması,yok ta yok maşallah...Ne yabancı forumlarda ne buralarda karşılaşmadım.Aç gazı git.Benim 1.7 litre yaktı 100 km’de ve hızlanması tam istediğim gibi.Herkese kazasız belasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
Yani konuşacak bir durumu olmadığı için forum kısmı ölü.Herkes keyfini çıkarıyor.
-
20 Mayıs 2019, 03:41
Umarım yakın zamanda bende bir mt 125 kullanıcısı olabilirim
-
27 Mayıs 2019, 01:34
Toprak14 adlı üyeden alıntı
Umarım yakın zamanda bende bir mt 125 kullanıcısı olabilirim
İnşallah.Bekliyoruz haberleri
-
03 Haziran 2019, 08:33
Merhaba arkadaşlar, bayram biter bitmez Mt 125 almayı planlıyorum. Daha önce Ybr 125 kullandım, bazen hız konusunda tatmin olmasamda sağlamlık ve yakıt performansı konusunda çok memnundum. Ancak onunla bir kaza geçirdiğim için 250'lik motosikletten çekiniyorum. Şimdi gelelim sorularıma;
1. Mt 125 alsam, 1-2 sene sonra motosikleti satmak istediğimde satabilir miyim ? İkinci el piyasası nasıldır ?
2. Ybr ile performans konusunda nasıldır acaba ? İkisi de 125 lik olmasına rağmen birisi 9.5 beygir diğeri 14 beygir bu arada ki fark bariz hissedilir mi sürerken ?
3. Artçılı 150-200 km lik mesafelerde üzer mi ?
-
03 Haziran 2019, 09:33
Selçuklu adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, bayram biter bitmez Mt 125 almayı planlıyorum. Daha önce Ybr 125 kullandım, bazen hız konusunda tatmin olmasamda sağlamlık ve yakıt performansı konusunda çok memnundum. Ancak onunla bir kaza geçirdiğim için 250'lik motosikletten çekiniyorum. Şimdi gelelim sorularıma;
1. Mt 125 alsam, 1-2 sene sonra motosikleti satmak istediğimde satabilir miyim ? İkinci el piyasası nasıldır ?
2. Ybr ile performans konusunda nasıldır acaba ? İkisi de 125 lik olmasına rağmen birisi 9.5 beygir diğeri 14 beygir bu arada ki fark bariz hissedilir mi sürerken ?
3. Artçılı 150-200 km lik mesafelerde üzer mi ?
1-) Piyasası biraz yavaş.
2-) mt-125 15 beygir ve ybr ile aralarında dağlar kadar fark var.
3-) artçılı 50 km gittik.Artçım hiç rahat değildi
-
04 Haziran 2019, 23:38
Hocam bu dağlar kadar farkı biraz açar mısınız performans konusunda.
Örneğin ben Ybr 125 ile artçılı uzun yol giderken bazı rampalarda hızım 50-55 km/s ye kadar düşüyordu. Mt 125 olsa aynı rampada 75 - 80 km/s gider mi mesela ?
-
05 Haziran 2019, 01:03
Valla bu şartlarda biraz zor gbi piyasa cok yüksek mt 125 için demiyorum genel olarak cok yüksek cin motorları bile 10 bin civarında olunca doğal olarak yamaha gbi markalar daha yuksek kalıyor Türkiye’de motor artık bi lüks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)