@grytamay Yamaha servisle görüştün mü hiç bu konuyu, onlar daha net bilgi verirler bence.
@grytamay Yamaha servisle görüştün mü hiç bu konuyu, onlar daha net bilgi verirler bence.
klasik yöntemler var tabi ki arka dişliyi büyütmek gibi falan ama bence olabildiğince motorun orijinalliğini korumak lazım, o yüzden servisle görüşmenin daha doğru olduğunu düşünmüştüm.
Selam beyler bana cok acil motorunuzun onden gidon duz bir sekilde resmini cekip gonderebilir misiniz?
Herkese selamlar motosikletimi satıyorum, motosikletimi alan kişi kesinlikle pişman olmayacaktır. Bakımı yeni yapıldı ve pırıl pırıl garaj da yatıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-kirmizi-mt-125-214613856/detay/
Arkadaşlar top case takan var mı aranızda. Orjinal aksesuarlarında sadece demiri 450 tl civarı.
Arkadaşlar merhaba ben mt - 07 hayranıyım ancak ilk motorum olamıyıcağı için mt - 125 almayı düşünüyorum tek sıkıntım fiyatı birde Denizlide yaşıyorum acaba burda yaşıyanınız var mı motoru görme veya test etme fırsatım olabilir mi ?
ben Denizli'de yaşıyorum kardeşim, 18:30 dan sonra istediğin zaman görebilirsin. çamlık tarafında olurum genelde. özelden numaranı yaz. ulaşırım ben sana. bir çay içer ayrıntılı konuşuruz, anlatırım dilim döndüğünce motoru.
Arkadaşlar merhaba bende motor ehliyeti alıp başlamak istiyorum bundan 6 7 ay önce tekrar bir niyetlendim olmadı.. Bu sefer aklımda ki motor Yamaha MT-125 boyum 174 boyum motor için uygun mu ? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.. Hayırlı günler.
Motorumu satıp mt 125 almayı düşünüyorum fakat 9.900e 2014 model alan herkesin motoru binlerce km olup 10:500den aşaği satmiyorlar. Nasıl bir para aşkı bu?
Arkadaşlar motoru alalı baya zaman oldu ama hala plakayı takamadım arkasına. Plakayı üst kısmından deldim 2 taraftan ama kendi vidaları kısa geliyor monte ederken. Siz nasıl yaptınız bu işi?
Arkadaşlar bir sorum daha var. Arka sehpa aldım zincir temizliği için. Tex marka ama sehpa için sanırım topuz ya da pim gerekiyor sanırım. http://www.motolastik.com/arka-sehpa-topuzu-m6-pmu29827?islem=webe_gec&sid=513936115 şu adrestki pim bizim makinaya uygun olur mu? Ya da siz nasıl hallettiniz? Şimdiden teşekkürler.
liftstick olarak aratırsan bulabilirsin.
benim aldığım ürün şu:
liftstick
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Ayrıca bir son dakika gelişmesi oldu. Benim bebekten ayrılmam gerekiyor sanırım. Kazasız, düşmesi kalkması yok. 6800 km'de. Titizce kullanılmış. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir.
koruma demirine ekonomik çözüm bulan var mı.
Bir sorum olacak arkadaslar. aslinda bir konuyu belki de tartismaya acmak denebilir.
Sahibinden.com'da bazi ilanlarda 2014 model mt'ler icin motorun fiyati bu, sifiri da 12200 tl falan yaziyorlar. bu fiyat 2015 modele ait. 2014 model motor icin sifiri 12200 demek yanlis bir algi yaratmiyor mu? sonucta yine sahibinden sitesinde 2014 model sifir km icin bir bayii 11499 tl fiyat koymus. anladik motor guzel ama kelime oyunlarina da gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
12200 > 12250 olacakti
11499 > 11500 olacakti
arkadaşlar merhaba motordan genel olarak memnun musunuz? artçılı kullanımı nasıl? titreşim ne derecede? bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)