Yok artık, malum sitede 2. El 2014 model 12.000 TL isteyen simsarlar var.
Yok artık, malum sitede 2. El 2014 model 12.000 TL isteyen simsarlar var.
Koruma takozu taktırabilirsin, manetin teki 50 kusur tl elcik koruma da olabilir.
hayırlı olsun. Alış zamanınız çok iyi malum yeni fiyatlar uçuşta
tesskur ederım herkese her bındıgımde daha zevk alıp alısıyorum ekranda vıtes gostergesı olsaydı cok mutlu olcaktım benım gıbı bır acemı ıcın zor ama alısıyorum hergun=)
arkada plaka olmadıgı ıcın sanırım cok camur atıo bana=)
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerin düz bassın.
Bir an evvel plakanı al. Fakat plaka olsa da çok çamur atıyor arkaya Viteslere bir hafta içinde alışırsın, göstergeye ihtiyaç kalmaz.
Arkadaşlar motosikletin fiyatı şişirilmis gibi geliyor bana sizce 2015 fiyatları nasıl ve motoru bu fiyatlara çıkaran rakiplerinden ayıran özellik sizce nedir
Tarih aynen şöyle yazacak.
2014 model efsane 125 lik.2015 model piyasada bulunmuyor çünkü hiç satmadı...!!!
fiyat konusunda herkes söyleniyor ama mt-125 geçen sene Avrupa fiyatının altında bir fiyattan satılıyordu, şimdi Avrupa fiyatı ile eşitlediler. bu beklenen bir şeydi zaten, ama tabi ki Avrupalı birisinin alım gücü ile bizim alım gücümüz bir değil bunu da kabul ediyorum.
125 motora 10 bin verilmez dıyen arkadslarım motoru yakından gorunce oha ustune bınınce yok artık dedıler 125likten fazlası var dedıler gucu ıcın=)
bıde bı sorum olcak hız 188 gosterıo o hıza ulasamaz demı=) ?
125cclik tek silindir bi makinanın 130ü görmesi bile riskli bir şey ki mt 125in 100 üzerindeki hızlarını pek güvenli bulmuyorum ki 188 hıza çıkacağına da gözümle görmeden inanmam ve gözümle göreceğime % 1 ihtimal bile vermiyorum
188 hız hikayemı yanı? yapamazmı?
Bu motosiklet başlangıç motosikleti ve 125cc 188 hızın imkanı yok
anladım tesskurler.
bian cok sevınmıstım :D hehe
12000 li rakamlar tabiki bu motora fazla gibi görünebilir ama herşey motor hacmi değildir. Yakından gidip incelediginizde malzeme iscilij kalitesi direkt belli ediyor kendini. Şimdi z250 sl o fiyattan aşağı alinabiliyorken mt 125 saçma gibi gelsede iki motor arasında kesinlikle kalite ve donanim farki var. En basiti mt de direkt ters çatallar, fonksiyonel gösterge, ve belkide125 cc nin en iyi frenleri dikkat çekiyor.
Ben olaam z250sl alirim ama mt 125 alan arkadaslarada asla yanlis tercih demem. Güle güle, kazasiz binin insallah
Ne kadar kaliteli olursa olsun bu motora 12bin tl çok çok fazla bir fiyat ve 2014de yakaladığı satış rakamlarının yarısını yakalayabileceğini sanmıyorum bu fiyatla
[IMG][/IMG]
[/IMG]
ıs yerınden bı abımızın aldıgı motoru ıle cocukları uyuturken altakıde bugn ygmura rgmen motoruma ısınırken aprıla rs4 cok hos ama ınsan bole yuksek ses bklerken tır tır sesı dısında guzel lastıkler mt ıle aynı boylarıda ama mt de daha ırı gorunuyor cok sasırdgım bı noktada aprılada benzın gostergesı yokmus sarı ısık beklenıormus=)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)