Yamaha MT 125 - Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Arkadaşlar motoru sürerken bi süre sonra önden bi cızırtı geliyor sebebi nedir karşılaşan varmı
-
biriniz barkına motorunu versin!
-
eee adlı üyeden alıntı
biriniz barkına motorunu versin!
aynen
-
barkın bu motoru test etti zaten
-
storm_shadow adlı üyeden alıntı
barkın bu motoru test etti zaten
evet :D
http://www.youtube.com/watch?v=j1PC6SC-vEc
-
Arkadaşlar lastik hava basıncınız kaç sizin
-
ViragoV adlı üyeden alıntı
evet hocam bu incelemeyi izledim ilginiz için tekrar tesekkür ederim fakat altınelbiseliadamın çoğu incelemesine göre daha az üstünde durulmuş sanki tabi bu benim fikrim.
-
brkekl adlı üyeden alıntı
evet hocam bu incelemeyi izledim ilginiz için tekrar tesekkür ederim fakat altınelbiseliadamın çoğu incelemesine göre daha az üstünde durulmuş sanki tabi bu benim fikrim.
aslında haklısınız.. gerçekten kısa bir video diğerlerine göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
ertandu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar lastik hava basıncınız kaç sizin
ön 26 arka 30. Ama bayiden ilk aldığımda çok fazlaydı. Sanki altımda tahtadan iki teker var gibiydi.
-
o incelemeyi izledim. üstünkörü bir inceleme.
-
Motoru yıkayıp zinciri yağlamam gerek. Nasıl üşeniyorum, nasıl üşeniyorum...
-
Darkin adlı üyeden alıntı
Motoru yıkayıp zinciri yağlamam gerek. Nasıl üşeniyorum, nasıl üşeniyorum...
1000km'de bir zincir temizliği 300km'de bir de zincir yağlamayı ihmal etmeyin. DID marka zincirlerimiz ve gerçekten pahalı. Yazık olur, benden söylemesi
-
MT sahibi kardeslerimiz icin bu anahtarliklari yaptim, almak isteyen benle iletisime gecebilir
-
Arkadaslar motosıkletlerımızın 125 lık oldugunun farkındayım zaten amacımda hız vb degıl.Soruma gelıcek olursak mt125 ın max hızını deneyen arkadaslar var mı?Youtube de 134 135 gıbı hızlara cıkan arkadaslar var acıkcası ben denemedım deneyen arkadaslar paylasırsa sevınırım.
-
Arkadaslar motosıkletlerımızın 125 lık oldugunun farkındayım zaten amacımda hız vb degıl.Soruma gelıcek olursak mt125 ın max hızını deneyen arkadaslar var mı?Youtube de 134 135 gıbı hızlara cıkan arkadaslar var acıkcası ben denemedım deneyen arkadaslar paylasırsa sevınırım.
Selam,
Ben 100 kiloyum. Düz yolda maximum 122-123 filan yaptım. Ama bayağı uzun bir düzlük lazım, 110'da sonra çok yavaş artıyor
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Resim görünmüyor. Tekrar yükler misin?
Ben rampa aşağı otobanda 136'yı gördüm. Düz yolda 127 oldu. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse bizim motosikletimiz 120km üzeri hızlarda çok güvenli değil. Ani bir rüzgarla kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.
-
-
Motorunuzun hızını arabayla ya da gps ile hiç ölçüm yaptınız mı?
-
ertandu adlı üyeden alıntı
Bugün hava iyiydi bi kaç resim çektim
geçen hafta pazar seni gördüm kipanın ordan mezitli istikameti gidiyordun sırt çantan vardı sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
Alisilin adlı üyeden alıntı
Motorunuzun hızını arabayla ya da gps ile hiç ölçüm yaptınız mı?
benim motosikletimde gps var 87 km de 80 gösteriyor. aslına bakarsanız bu sapma bütün motosikletlerde var özellikle çin mallarında 100 le giderken 78-85 gibi bir büyük sapma oluşuyor
ben otoban dönüşü 142 yada 144 bastım yokuş aşağı yalnız kesiciye giriyordu beyaz ışık yanıp sönüyordu
Yeni yine yeniden
-
Evet silifkeye gidiyordum :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)