egzoz takan arkadaşların yakıt tüketimi ne kadar değişti önericeeğiniz egzoz varmı ve nerden alabilirim istanbulda
egzoz takan arkadaşların yakıt tüketimi ne kadar değişti önericeeğiniz egzoz varmı ve nerden alabilirim istanbulda
Egzoz benim de merak ettigim bi konu, izmirde avcrom diye bi ustanin kendi yapimi egzozlari var. Yakiti deistirmedigini soyluyordu ve 400 tl gibi bi fiyati vardi. İzmirde olsaydim gidip bi konusurdum.
400 tl lik egzos kat kat degisir . yazmicaktim ama yazmakta fayda var . imkansiz otesi adam uydurmus biryerinden. hangi custom egzosu takarsan tak degisiklik olur. sanki adamin lafiyla duyanda dicek akrapovic
Maalesef Kusurlarını Söylemediğimiz için Kendini Mükemmel Zanneden insanlar Var. Uygun Bir Uslüp ile Söylemek Gerekiyor
Birde kış geldiği için motorumuza birsey koymamız gerekiyor mu antifiriz falan koymamız gerekiyomu
Rüzgarlara dikkat edelim iki gündür fena etkiliyo motoru havalar güzel ama rüzgarlı
arkadaşlar merhaba,
yolcu güvenliği ve rahatlığı için koltuğun arkasına takılabilecek sırtlık vs. gibibir aparat var mıdır. görüntüyü bozmayacak şekilde ve takılıp çıkarılması kolay olabilecek bir aparat olursa çok daha iyi olur.
Herkese merhaba. Geçen günlerde bende bir grom edindim. Daha önce 1 yıl kadar kymco gd 250 kullanmışlığım var ama skuter olduğu için viteslide biraz zorlandım stop falan ettirdim. ( İlk 30 saniye ) Ama daha sonra alıştım. Motosikletin gaz tepkisi hassas geldi bana ona karşın frenleri iyi. Hafif olduğundan sanırım ivmelenmesi de çabuk. Ben zaten resimlerden falan da gördüğüm üzere tipi hoşuma gitmişti şimdi kullanışı da hoşuma gitti. Lastikleri değiştirilmiş şekilde geldi bana. Ve cidden baya bi az yakıyor. Hani Barkın abinin ybr için dediği gibi gidiyoruz ama beleşe gidiyor gibiyiz. Grom hakkında tavsiyeleri olan varsa lütfen yazsın. Herkese güvenli sürüşler.
nazdrovya hocam onun için sissy-bar bakmanız gerek bulabilirseniz bizide aydınlatın..
Öncelikle hayırlı olsun kaskınız asfalt görmesin .
Aynen oyle hocam beleşe geziyoruz 1300 km boyunca 130 TL benzin aldım
vede hep 1 2 nci viteslerde kullanıyorum yüksek viteslere sürekli cıkamıyorum alan yok ona rağmen cok az yakıyor.
Görüntü için alınabilecek aparatlar çok , Aynalar genellikle tercih edilmiyor omuz gösterdigi için
Onun yerine rizoma ayna yada forza aynası alabilirsiniz
Ben rizoma ayna elcik manet kullanıyorum , takınca motor daha şirin oldu gerçekten .
Yurtdışından bir çok parça getirebilirsiniz , grom için 100lerce parça var
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-naked-ayna-gsr-600-z750-pcx-125-nc-700-msx-125-ninja-250-226770607/detay
Ben bunu kulanıyorum memnunum çok kalıteli değil kalıtesizliği yolda giderken soldaki aşagı düşüyor sağdakınde proglem yok
Arkadaşlar motorumu folyo kaplama düşünüyorum. Ruhsatta siyah geçtiği için siyah renk düşünüyorum. Sizce 2. renk olarak küçük parçalara hangi renk kullanmalıyım? Siz olsanız nasıl yapardınız? Aklında bi fikri olan paylaşırsa sevinirim.
Örnek :
https://scontent.cdninstagram.com/hp...88082203_n.jpg
Turing'in düzenlediği ücretsiz ve ls2 kask hediyeli eğitimin aralık ayı kayıtları açılmış. İlgilenenler için link :
http://www.turing.org.tr/index.php?r=course
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)