EywAllah merak ettim oyle bi imkan varmi diye alir almaz rahtsiz edrm artik .d
EywAllah merak ettim oyle bi imkan varmi diye alir almaz rahtsiz edrm artik .d
1.73 boy 60kg biri için idealmidir? Görünüm açısından. Birde jantları çok ufak büyütme imkanımız varmı?
Başlangıç motoru için tavsiye edermisiniz?
Altın elbiseli adam düşmüş ama
Normal usul usul kullanırsam lastikleri değiştirmeye gerek varmı?
Motordan tam olarak keyif almak istiyorsan, tedirgin olmadan kullanmak istiyorsan değiştirmeye gerek var.Ben de gerekmez vs diyodum düz yolda sudan geçerken kaydım ön sinyali kırdım. Lastiklerle beraber bi de sinyal masrafı çıktı. O yüzden hiç gerek yok riske girmeye. Hem motorun hem senin güvenliğin için bi 300 lira verirsin artık
GromNation
Aynen öyle, ben de nerdeyse 1000 km ye yakın orijinal lastiklerle kullandım.
Ama hep kafamda değiştirsem mi sorusu vardı. Bi gün çok yavaşça dönerken ıslak zeminde motorun hafif kaydığını hissettim, şükür ki düşmedim ama o kadar yavaş dönmeme rağmen öyle olunca sonunda değiştirdim.
Hem ıslak hem kuru zeminde ciddi fark var.
Sürüş rahatlığına da yansıyor.
Üzerindeki lastikler virajlarda güven vermiyo frenlemeyi falan zaten uzatıyo ama michelin lastiklerini tavsiye ederim aldığınız gibi taktırırsanız sıkıntı yasamassınız bende kayıp sinyalı kırdım hala yaptıramadım
ilanlarda orijinal lastiği ile fotosu olup, yatması kalkması yoktur yazıyosa iki tarafınada düşmüştür. :D
Bugun belgrat ormanına gittim herkes yolları virajlı falan dedi bi tek güze viraj olan yer sarıyerden ormana giderkendi cidden cok güzel virajlardı ormanın içinede girdim ormanın içi cok sessiz asfalt yeni gibi tek serit fakat oyle aman aman viraj yok çok kopek var hemen fırlıyolar 2 kere kovaladılar hızımı artırıp kaçtım sarıyerden-belgrada giden yolu herkese tavsiye ederim
Parçaları hakkında fiyat bilgisi verirmisiniz?
Pahalımı?
Örneğin sinyali nekadar?
Motoru yan yatırırsam hangi parçalar zarar görür?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık motorum 1000 km oldu sadece yazlıkta kullanmak için aldım.
Extra ayna manet elcik taktım stok görüntüsünden cok daha tatlı oldu ve rizomalar görüş açısı olarak beni hiç üzmedi.
Bugune kadar daha hiç kazam olmadı Allaha şükür , stok lastikleri kullanıyorum kuru zeminde hiç sorun yaşamadım ama ufakk bi su deyse tedirginlik başlıyor
Grom sayesinde kızların ilgi odağı oldum diyebilirim yeni arkadaşlıklar edindim
Ara sıra cross off road yapmaya cıkıyoruz cidden cok keyifli oluyo toprak taş zeminlerdede
Begenmedigim bi özelligi selesi cidden 1 saat sonra toto agrıtıyor gerçi benim kullandıgım zemin hep bozuk taş toprak cakıl oldugu için
50 km hızla giderken onumdeki araba ani fren yaptı bende son anda farkettim yakın takipteydim birazda ön frene nasıl asıldım tam hatırlamıyorum ama arkam 1.5 metre havaya kalktı orda biraz korkmuştum , şöförde bayandı o sıradada ön freni denemiş oldum gayet güzeldi fakat arkadan hiç memnun degilim
Kısaca böyle anlatıyım 3 5 te resim alıyım.
Alıcak olanlar gönül rahatlıgıyla alabilir ben aldım hiç bi sorun yaşamadım bi günde surası şöyle oldu böyle oldu demedim.
Çok keyif alıyorum kullanırken hergün denizden erken dönüp 20 25 km kullanıyorum
Şimdiden alıcak arkadaşlara hayırlı olsun
Bisikletten düşmemiş git bisiklete bin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
Bence abartıyorsun ahmet abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Tayfun kardeşim 15cm ile 1.5 metreyi karıştırıyorsun sanırım motorun boyu o kadar yok zaten :D
10-15cm den biraz fazla kaysa o panikle gidona oturursun zaten böyle düşün. İkincisi ilk motosikletin olduğu için ve kafanda arka frenin ön gibi tutmasını beklediğin için arka kötü geliyor. Arka da gayet sağlam. Tireşim konusunda; düz asfaltta da kullansan bi süre sonra evet ağrı yapıyor. Sele sertliğinin elinden amortisör de tutunca ağrı yapıyor
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Benim motoru benden baska 3 kişi kullandı 3 ude tecrübeli kullanıcılar arka fren yok gibi bişey dedi hepsi cbr250 kullandım onun arka freni cok daha iyi .
Birde bi sorum olucak hondadan bajaj pulsar 200 ns e gecmek ne kadar dogru
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)