valla arkadaslar azonce a2 ehliyet sınavından geldim hoca hepinize gecmisolsun hayırlı olsun sonucu pazartesı kursu arayın orenırsınız dedi hayırlısı
valla arkadaslar azonce a2 ehliyet sınavından geldim hoca hepinize gecmisolsun hayırlı olsun sonucu pazartesı kursu arayın orenırsınız dedi hayırlısı
Arkadaşlar biriniz arka fren kaliperini benim için yoklayabilir mi ? Hafif boşluk var mı avuçlayıp sallamaya çalışırken ?
İstanbuldan izmire yola çıktım kesik kesik tak tuk sesler geliyor arka fren pedalında da vurmayı hissediyorum görünürde birtek nedensiz kaliper boşluğu var yoksa rulman dağıttım diyeceğim
valla benim motorun kaliperi taş gibi sabir oynama bosluk vs yok gevsemis olabilir oda eyri durdugu icin anlık kitleme yapıyosur onun sesi olabilir
osekil devam edersen balataları ve diski bozabilirsin
Zincir kasıktı gevşettim istasyonun birinde takım bulup, fayda etmedi rulman çıktı artık dayansın izmire kadar artçılı bindim çoğu zaman ondandır heralde izmirde hallederim artık arkadaşlar var yol yordam gösterirler.
bendede bosluk var ama ses yok dedigin gibi . insallah bir sorun yoktur
90 ı geçmemeye çalışıyorum, gidişte bişey yok bakalm şimdilik balıkesirde arkadşımda kalmayı planlıyorum yoksa geceye kalırım bu süratle yarın sabahtan yola devam..
Arkadaşlar motoru 1 kere yıkadım ve sonrasında sinyal verince cızz diye bi ses geliyo heralde panelin içine su falanmı kaçmıştır .
Birde heralde bujiye su kaçmış yıkadıktan 20 dakka sonra calıstırdım 2 3 dkka sonra taktım vitese turlamaya taaak diye bi ses geldi egzozdan sanırsam istop etti bidaha yapmadı .
Sanırsam tazzikli suyla hortumla falan yıkamam bir daha 1 kova su alıp yıkıycam
valla ktm duke var arkadasda istasyonda köpük sıkıp tanzikli suyla yıkıyoz bugune kadar bi sorun yasamadı ben daha tanzikli su sıkmadım bisey diyemiyorum
Motosikletinizi tanıyorsanız sorun olmaz. Kovayla bu zamana kadar hiç yıkamadım. Hiçbir zaman da sorun yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
Bugün ahmeth abimiz izmire geldi
Kısa bi görüştük
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
https://www.youtube.com/watch?v=iyjTRXW6AQE
bundan istiyorum)
ee burda bulusanlar msx ler siz bulusmamısınızkı msx ler bulusmus benim anladıgım
HONDA MSX 125 (GROM)
evet bu kez olmuş bende snavı gecmisim cuma yada haftaya pazartesi sertifikaları hazır olacakmıs
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar,
Darısı benim başıma : )
Bende Temmuz 26 snda direksiyona giricem 10 gün sonra hal oluyormus dosyalar fln oyle dedi kurs agustos 6 gibi ehliyet elimde :D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)