ben istanbuldayım sabah 10 dan aksam 19 a kadar anadolu yakasında biosemt bio semt elektrik trafolarını gezerim sen adres ver anadolu yakasında sorundeyil
Hocam benim semt aksaray :D
Uygun bi zamanda şirinevlerden sanada ayna elcik manet ayarlarız :D
Paylaşımlara bakıyorum da kimse motorla gezmiyo herkes motora aksesuarlar takmakla meşgul
bemim motorda salı carsamba teslim oluyo bende bol bol acemilik videosu stop ettitme vs paylaşırım gibime geliyor inşallah olmazda enazından ilk 3 5 gün motoru tanıyana kadar bakcaz artık
Barkın abinin videoları izle sabah akşam 30 dkka da alışırsın 2 saatte elin ayagında alışır otomatikman elin debriyaja gidicek 1 2 hafta içindede trafige cıkıp gazlarsın :D
bugun balikesirde manet ve elcik almak icin motor aksesuarcilarini dolastim rizomanin elcigini 100tl ye buldum manet icin ayarli kisa manet bulamadim baska hangi markanin maneti uyuyor yada kullanan varsa nerden aldigini adresini falan yazarsa bende almak isterim
270 tl ye orjinal rizoma elcik
ayna ve ayarli manet aldim istanbul sirinevlerden internetten siparis verebilirsin sitesi motoay ama pesin verdigimden indorim yapti telefonda arayip konusun kargoyla yollarlar
Tayfun orjinal rizomalar
Elcikler 300 lira civarından
Manetler 600 civarından
Aynalar da yine 500 civarından başlıyor fiyatları.
Bu civarlarda. Aklında olsun kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
İnstagram hesabımı takip et istersen kardeşim
Biraz viraj yaptım
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Yigit abi fiyatlardan haberim var zaten ama elcik ustunde rizoma yaziyo orjinaliyle ayni bana orjinal dediler bende onlarin yalancisiyim.
Sercan motoay sitesi ama elden aldigimdan indirim yapti
Beni emniyete falan cagirmadilar bilgim yok
Vekalet vermedin mi?
evet vekalet vermedim oyuzden imza atmam gerekti
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
[/IMG]
[IMG][/IMG]
elcikler bunlar fiyatınıda 120 tl dediler
çook tatlılar işte aradığım budur teşekkür ederim. hangi mağaza?
Elcikler benimde çok hoşuma gitti, hem görüntü olarak hem de kullanışlılık olarak. Bu arada bende MSX'ime topcase demirini taktım, sırada çanta seçimi var. Daha önceden başka motorlarında yada MSX'lerinde çanta kullanmış olanlara danışmak isterim. Malum aletlerimiz ufak tefek, çantayı takınca çok büyük kalmasını istemiyorum ancak aynı şekilde bir kask ve zincir kilidin de sığmasını istiyorum. Sizce kaç LT çanta yeterli olur bunun için?
30-32 lt yeterli olur. ufak tefek alet edavat, zincir, kask eldiven alır. rahat rahat alır. bazı 28 ler de alır ama garanti olsun 30 32 lere bakın
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)