ohooo
Bu motor bana pocket bike gibi gelirdi büyüklük olarak 110 kiloyum zaten 158 taşıyor:D
Ama güzel makina sıradan bir motor değil.
Güle güle kullan.
ohooo
Bu motor bana pocket bike gibi gelirdi büyüklük olarak 110 kiloyum zaten 158 taşıyor:D
Ama güzel makina sıradan bir motor değil.
Güle güle kullan.
Valla üstad ktm gibi bir makinen varken bunu güzel bulman ve sıradan değil demen beni sevindirdi, senin motorunda sıradan değil sende kazasız belasız kullan...
Yalnız bir arkadaşım 100 kilo civarlarında gayet biniyor ve sürüyor neden kiloya bakıyorsunuz ki
Zaten motor tek kişilik gibi düşünün boyunuz 155 in altında değilse ki öyle bile arkaya 180 adam zor oturur
Kısacası 3-4 günlük tecrübemle konuşuyorum ben durmam heryere girer çıkarım hatta merdiven bile inerim diyenlerin tek kişilik motorudur bu
110 kilo ben varim 125 Duke Kullanyorum.
Üniversite git gelde.
Uzun yolda tek başıma gitsem de Üniversite nin ordan bir arkadaşı alyom arkama berbber gidyoz bizim fakulte uninin taaaaa en dibi.
ondan uzun vadede Honda Grom a eziyet olurdu taşıma kapasitesi 158 mi ne dediniz.
Duke da 282.
Ama tek başına giden bi adam icin süper bir alet.
Yurtdışından parçalar getirebilirsen kişilstirebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
ben 110 arkadas 80 sınırları zorlardik valla :D
ilk bakım için onur honda yı honda ana bayiine şikayet ettim
bugün geri dönüş yaptılar hem genel merkezden hem onur honda dan
pazartesi tekrardan çağırıyolar gidip motora bakacaklar tekrardan arkadaşın bahsettiği tüm bakımları ince ince didik didik ede ede yaptırıcam adi heriflere öyle başından savma iş yapmakla olmaz bu işler pazardan karpuz almadık
Arkadaşlar 5 günde 500 km yi devirdim kitapçıkta rodaj işleminin 500 olduğunu okudum.. Artık biraz hızı arttırabilirmiyimki 50-60 geçmiyordum 4 devri daha doğrusu... Birde yağı kontrol edeyimmi rengi felan yani 1000 de gel dedi satanlar ama ben kitapçıkta öyle okuyunca bi sorayım dedim..
Buarada şu siteye aldığım benzinleri kaydediyorum ve ortalamam 7 kuruş çıktı
http://www.fuelly.com/motorcycle/hon...andjaro/315587
Daha rodajda 7 kuruş yakıyorsa bu meret dahada düşecekse ben bişey demiyorum
İlgilenenler siteyi takip edebilir 2-3 günde bir fullüyorum güncelliyorum orayı...
Sizin tüketimler nasıl
Ha birde bi arkadaşım 500 de bi yap al doldur kendin eğer kitapçıkta 500 yazıyorsa o rodaj yağını değiştir sen 1000 de gene servisine götürürsün felan dedi...
ben kitapçığı bile alamadım allahın cezası onur honda yüzüne.
pazartesi şikayet ettiğim için çağırdılar bakalım ne yapıcaklar
Buyrun resim http://imgur.com/k79EjNB
Alıştırma periyodu dediği rodaj değilmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Bir soru daha lastiklere kaç psi basıyorsunuz? Kitapçıkda 29 diyor... Efe honda 23 le vermiş bana bide güya kontrol ediyorlar herşeyini...
valla benikinci sefere gittim bakıma ilkinden memnun kalmadım şikayet ettim. aradılar gelin dediler gittim. bu sefer daha özenli baktılar, cila fln yapalım dediler tersledim istemedim yapmanız gerekeni yapın yeter dedim. neyse ki ilk bakımda yapmadıkları bir çok şeyi ikinci sefere yaptılar da içim rahat etti biraz.
bakıma gidecek olan arkadaşlar baştan söylesin herşeyi aksi taktirde şikayet edin arkadaşlar acımayın.
sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş bakım ve rodaj kavramları karışmış 500 km ye kadar anlık seri gazlamalardan ve virenlemeden kaçınmak gerekir demiş zaten. Hoş ben normal de de dip gaz yapıp kalkmıyorum ama neyse bu arada forum da uyarı sistemi çalışmıyor galiba ne yapılan alıntılar ne de cevap ve etiketleme bildirimleri gelmiyor.
* yağ değişimi 10w30 diyorlar genelde ama honda ana bayii'nin verdiği kesin cevap şu şekilde oldu Repsoll 10w40
* zincir temizliği ve yağlanması - benim gibi şikayet etmeyene yapmıyolar arkadaşlar bunu bilin ona göre ilk bakımda mutlaka yapılmasını isteyin aksi halde şikayet ediceğinizi söyleyin oda olmadı gidin şikayet edin artık :D
* lastiklerin havası ve kontrolü - isteğe bağlı
* motorn komple baştan aşağı yıkanıp kurulanması - ilk seferde bana yapmadılar mutlaka hatırlatın o kadar eşşek olmamaları gerekir afedersiniz.
* fren yağı özel bi durum yaşanmamışsa ztn bitmez ama bunlarda periyodik bakıma girer eğer 1000 km bakımında bunda bir eksiklik varsa onların üzerine atabilirsiniz çünkü 2. bakıma kadar bu yağların değişmemesi gerektiğini bizzat kendileri söylyolar.
Arkadaşlar msx in orjinaline lastiği ile Yağmurda Süren oldu mu?? Olduysa yol tutuşu nasıl? Yeni Olduğum için güvenemiyorum kendime de :/
Arkadaşlar hem işimi büyltmem nedeniyle hem de garaj sıkıntısı nedeniyle motorum çok uygun fiyata satılıktır. ilan no 172541853
Vallahi ben bu vee rubberlardan baya memnunum ilk motorum olduğu için kıyaslama yapmam mümkün değil ama ben bunla odtü ormanına günlük giriyorum 24-25 psi ye alarak 20-30 km arazi yaptım hiçbi sorunla karşılaşmadım... Düz asfaltta 29 psi yaparak öncedende bahsettiğim üzere deli gibi yatıyorum ben korkuyorum tekerler banamısın demiyor... Şöyle söyliyeyim lastiklerin yerle temas ettiği kısım kirlenir mesela chopper tarzı motorlarda ortası koyu siyah kenarlar yatmadıklarından grimsi kalır hah işte bende tekerin tüm yüzeyi asfaltla temas ettiğinden 1 parmak kadar o temiz olan yer... Anlabildimmi bilmiyorum...
Bence lastikle problem yaşayanlar değişik basınçlarla kullansınlar deneme yanılmayla düzgün bi değerle iyi yol tutuşu yakalamak mümkün
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Ayrıca benim disklerden vik vik ses geliyor önce azdı şuan ön disktende arka disktende vik vik vik ses duyuyorum sürekli... Hız arttıkça azalıyor gibi tam bilemedim. Kimisi yeni ondan diyor kimisi araya bişey kaçmıştır diyor doğrusu nedir ses gelmesi zararlımıdır... Ne yapmalıyım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)