Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ağustos 2014, 16:21
Merhaba arkadaşlar bende msx 125 aldım ; uzun yolu merak edenler için kocaeliden tekirdağa gittim geçen hafta ,ortalama 105 km hız ile gittim otobandan gayet tatminkar ve zevkli, sıkıntısız bir şekilde uzun yol yapar motor , bu arada 320 km yol yaptım 30 tl lik yakıtla.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2014, 14:30
Monkeycilerin sesi kesildi. Tecrübeleri bekliyoruz.
-
17 Ağustos 2014, 15:23
32diş adlı üyeden alıntı
Merhaba motoru sıfır almaya karar verdim
Öncelikle bir kaç sorum olacak ( alacaklar içinde iyi olur sanırım )
Msx 125 ilk alındığında ilk bakıma kadar nasıl kullanılmalı ? ( rodajı biraz açarsanız malum ilk motorum ve kullanışım olacak )
Nelere dikkat edilmeli ?
Eksikleri neler?
Artıları neler ?
Kitapçığında yazar rodajın nasıl yapılacağı. Bu konuda her kafadan farklı sesler çıkabilir, üreticinin dediğinden şaşmamak en doğrusu.
fish does not think, cause fish knows everything
-
17 Ağustos 2014, 18:07
daha ne yazalım ki kullanması inanılmaz zevkli az sonra dağ yoluna çıkacağım festival var oraya gideceğim alabildiğine virajlı yol var üstelik yeşilliklerin arasında güzel geçeceğini düşündüğüm bir yolculuk yapacağım kısmetse
-
17 Ağustos 2014, 22:42
Ilk motorum ve ilk kullanışımdı ilk gün trafiğe çıktım 2. Gün yaklaşık 100 km gittim otoban ve trafikte yani. Trafikte dedikleri gibi çok rahat
-
18 Ağustos 2014, 04:43
-
19 Ağustos 2014, 02:02
-
21 Ağustos 2014, 11:15
arkadaşlar geçtiğimiz hafta çilingöz tarafalrına gittim ve msx imi arazide kullanma fırsatını buldum iki kişi olmamıza rağmen motoruma bir kez daha aşık oldum bunun üzerine bir de lastikleri değiştirip arazi lastiği alabilirsem harika olucak. arazide muhteşem bir keyif aldım gerçekten
-
21 Ağustos 2014, 12:20
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Sizin motorun body kitli hali gerçekten çok güzel duruyor google amcaya bi sorun derim
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
21 Ağustos 2014, 22:55
Selamlar. Bende 1 haftalık msx kullanicisiyim. Henuz 250 km yol yaptim. Ilk depoyu bugün bitirdim. Bu ilk vitesli motorum. Daha once yazlikta kullandigim Çin mali bir scooter vardi. Ama yazlik yerde motor kullanmak ile istanbul trafiginde kullanmak baya bir farkliymis.
Neyse motorumu aldığım 2. gunde birde kaza yaptim. Motorda bir suc yok. Tamamen tecrub3sizligimin kurbanı oldum. Sokaktan onume bir araba atladi ve ben panikle hem kaçmaya calistim hemde on frene asıldım. Sonuç kaçınılmaz asfaltla yakın temas. Bende birsey yok cok şükür. Giysilerim tamdi ama daha 2 gunluk motorun sol sinyalini kırdım. Sinyali bantlayip devam ettim. Yaptirmiyicamda. Nazarlik olarak dursun
Motora gelince. Kullanmasi gercekten cok zevkli. Henuz rodajda olduğundan ve tecrube eksigim oldugundan motoru cok zorlamiyorum. Bir begenmedigim yani selesinin sertliği. 1000km de yumusar diyorlar. Sabirla bekliyoruz.Birde kazadan dolayı birkaz ürkek kullaniyorum. Tecrubelendikce ve daha rahat kulandikca yine yorumlarimi yazarim.
-
22 Ağustos 2014, 10:31
geçmiş olsun arkadaşım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Arka topcase için aparat taktıran varmı arkadaşlar ben bulamadım , ebay de uygun birçok aksesuar var Türkiye ye gönderim varmı bilen alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
http://www.ebay.com/itm/5Pcs-Set-Fauring-Custom-Red-Color-For-MSX-125-HONDA-GOM-/111440085998?pt=Other_Vehicle_Parts&hash=item19f25 8c3ee&vxp=mtr#ht_4646wt_1217
http://www.ebay.com/itm/Honda-Grom-MSX-125-2014-Luggage-Rack-Rear-New-/261534032174?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item3ce4a4a12e&vxp=mtr#ht_1501wt_1612
http://www.ebay.com/itm/Honda-Grom-MSX-125-Accessories-White-Mudguard-Fender-Fiberglass-steel-/291209773072?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item43cd748010&vxp=mtr#ht_740wt_1217
daha yüzlercesi var arkadaşlar hepside çok güzel
-
22 Ağustos 2014, 12:09
tdenizeren adlı üyeden alıntı
Selamlar. Bende 1 haftalık msx kullanicisiyim. Henuz 250 km yol yaptim. Ilk depoyu bugün bitirdim. Bu ilk vitesli motorum. Daha once yazlikta kullandigim Çin mali bir scooter vardi. Ama yazlik yerde motor kullanmak ile istanbul trafiginde kullanmak baya bir farkliymis.
Neyse motorumu aldığım 2. gunde birde kaza yaptim. Motorda bir suc yok. Tamamen tecrub3sizligimin kurbanı oldum. Sokaktan onume bir araba atladi ve ben panikle hem kaçmaya calistim hemde on frene asıldım. Sonuç kaçınılmaz asfaltla yakın temas. Bende birsey yok cok şükür. Giysilerim tamdi ama daha 2 gunluk motorun sol sinyalini kırdım. Sinyali bantlayip devam ettim. Yaptirmiyicamda. Nazarlik olarak dursun
Motora gelince. Kullanmasi gercekten cok zevkli. Henuz rodajda olduğundan ve tecrube eksigim oldugundan motoru cok zorlamiyorum. Bir begenmedigim yani selesinin sertliği. 1000km de yumusar diyorlar. Sabirla bekliyoruz.Birde kazadan dolayı birkaz ürkek kullaniyorum. Tecrubelendikce ve daha rahat kulandikca yine yorumlarimi yazarim.
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. işlh bundan sonra böyle talihsizlikler yaşamassın bu da sana bir ders olmuş olur tabii görünmez kazada da yapıcak bir şey yok elbet.
msx candır diyorum bu arada bulunduğunilçeyi de belirtirsen yakınlık derecesine göre tanırız bir birimizi daha iyi olur.
-
22 Ağustos 2014, 18:00
geçmiş olsun kardeşim. allah can sağlığı versin motoru tamire verirsin sıfır gibi olur. allah beterinden saklasın. Tecrübelerini bekliyoruz. nasipse mart yada nisanda da ben alcam inşalllah
-
22 Ağustos 2014, 22:21
Ben Uskudar Cengelkoydeyim. Yakinlardaysaniz gorusmek isterim.
Bugun motorun lastikleri degistirdim. Michelin Power Pure lastik taktirdim. Bizim yakinlarda bir motorcuvar. Orada hallettirdim. Usta bu arada motorun sagina soluna da bakti. Ilki fabrikasyon zincir ayarinin asiri gergin olmasi. Saglam bir kufur etti hondaya. Normal hale getirince bende anladim ne kadar gergin oldugunu. Motoru zorlar bu kadar gergin zincir dedi. Onun farkini ben anlamadim. Ama debriyajinin cok yukarda kavradigini soyleyip onuda ayarlayinca motor baska birsey oldu. Kullanmasi inanilmaz kolaylasti. Vites gecisleri motoru kaldirma v.s. cok rahat artik. Daha ilk vitesli motorum oldugundan heralde bende bir problem var, daha alisamadim, acemiyim falan diyordum. Meger sikinti debriyaj ayarindaymis. Sizinde boyle sıkıntılarınız varsa bir kontrol ettirin mutlaka.
-
22 Ağustos 2014, 23:33
ooo sayımız artmaya başlamış
-
23 Ağustos 2014, 20:47
freewill adlı üyeden alıntı
ooo sayımız artmaya başlamış
Bence daha da artacaktır motor çok zevkli
Kaza yapan arkadaşa da geçmiş oldun diyorum.
-
23 Ağustos 2014, 20:59
Selamlar. Bugun 270 km yol yaptım benim ufaklikla. Virajli orman yolları, otoban, sehir ici trafiği karışık 270 km. Alistikca zevki artiyor bu ufakligin Tek sıkıntısı arka tarafimdaki agri Acemiligimi hos görün. Bir sorum olacak. Ben nasil yikayacagim gunu. Yani oto yikamada tazzikli suyla mi, yoksa bahce hortumuyla falanmi. Neye dikkat etmem lazım yıkarken?
-
23 Ağustos 2014, 21:19
-
23 Ağustos 2014, 22:54
Ya sizde de peki vites değişimlerinde sıkıntı oluyor mu??
-
24 Ağustos 2014, 02:05
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)