Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Su yeni modeller geldikten sonra egzosu alttan yapabilirmiyiz acaba bide arka canta demirini nerden bulabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Msx Grom
    Iyi akşamlar. Bugün servisi 1000km bakımı için aradım sadece yağının değişeceğini söylediler. Motul yağ için 45 lira fiyat verdiler. Motul 5100 10w40 yağ koyduracağım. Yağ değişiminden başka birşeyin yapılması gerekiyormu?

lisbeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ben bu motosiklete öldüm bittim, benim chopper aşkımdan da üstün geldi, motosiklet sürüşü için önemli olan çevik, iyi kaçıp yatan bir motosiklet olması hele hele Türkiye ve İstanbul yolları için önemli. Bu motosikleti sıfır mı almamı tavsiye edersiniz yoksa ikinci el mi? Yani kullanan canını çıkartmış mıdır? İkinci el olanları inceledim 6000 TL civarı, ee sıfırı zaten 8500 TL yani hangisi daha az masrafsız ve hatasız olur?
    Elimdeki motosikleti en az 3500 TL'ye satacağım üzerine umarım bankalar kredi veriyordur.
    Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    Honda Msx Grom
    Alıntı lisbeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben bu motosiklete öldüm bittim, benim chopper aşkımdan da üstün geldi, motosiklet sürüşü için önemli olan çevik, iyi kaçıp yatan bir motosiklet olması hele hele Türkiye ve İstanbul yolları için önemli. Bu motosikleti sıfır mı almamı tavsiye edersiniz yoksa ikinci el mi? Yani kullanan canını çıkartmış mıdır? İkinci el olanları inceledim 6000 TL civarı, ee sıfırı zaten 8500 TL yani hangisi daha az masrafsız ve hatasız olur?
    Elimdeki motosikleti en az 3500 TL'ye satacağım üzerine umarım bankalar kredi veriyordur.
    Şimdiden teşekkürler.
    Öncelikle merhaba. Msx çok keyifli ve ilgi çeken bir motosiklettir Istanbul trafigi msx ile çileden çıkıp eğlenceli bir hale dönüşüyor benim için. Motorun kıvraklıgı hafifligi ve aralardan rahatça geçmek süper. Eğer bütçenize uyarsa sıfır almanızı tavsiye ederim. Rodajı acaba nasıl yapıldı motor düşüp kalktımı herhangi bir sorunu kazası oldumu diye düşünmeden rahat rahat kullanmak benim için daha iyi. Tabi bu benim şahsi fikrim.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Kaza dışında msx in motorunun canı kolay kolay çıkmaz. İkinci ele de yönelebilirsiniz.

bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yine msx 125
    Alıntı lisbeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden teşekkürler.
    Sıfır alacak olursan ruhsat plaka masrafları ve lastik masraflarını eklersen 9000 tlyi geçecektir. En son incelediğimde sahibindendeki ilanların genelinde km çok fazla değildi. Bu motoru yurtdışında düzenli bakımlarla 40bin km kullanan gördüm. Hala ilk günkü performansında olduğunu söylüyordu. Diğer konuna da cevap yazdım aklına takılan olursa sorabilirsin.

Motosikleti
    Msx 125
    Alıntı kurttomer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi akşamlar. Bugün servisi 1000km bakımı için aradım sadece yağının değişeceğini söylediler. Motul yağ için 45 lira fiyat verdiler. Motul 5100 10w40 yağ koyduracağım. Yağ değişiminden başka birşeyin yapılması gerekiyormu?
    Fiyat normal, yağ disinda baska bisey yapilmasi gerekmiyor, zincir ayarin bozulduysa zincirin gerdirilmesini soyle, debriyaj ayarina falan bak baskada bisey yok.

Motosikleti
    honda grom
    Msxlerde cub motoru olduğu için daha dayanıklı diye tahmin ediyorum motor ömrü düzgün bir sekilde sürüldükce bakımlarınıda aksatmadıkca cok rahat yıllarca binlerce km gidebilir

okan kükner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Su yeni modeller geldikten sonra egzosu alttan yapabilirmiyiz acaba bide arka canta demirini nerden bulabilirim
    Yurt dışından sipariş vermen gerekiyor. Bildiğim kadarıyla TR'de yok.

Motosikleti
    Honda Msx Grom
    Alıntı SercanG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat normal, yağ disinda baska bisey yapilmasi gerekmiyor, zincir ayarin bozulduysa zincirin gerdirilmesini soyle, debriyaj ayarina falan bak baskada bisey yok.
    Cok sagolun. Debriyaj ve zincir ayarini dediginiz gibi kontrol etmelerini soylerim. Hondanin ilk bakimda sadece yag parasini almalarini cok sevdim. Daha once yamaha kullaniyordum onu ilk bakima goturdugumde 80 lira gibi bir ucret almislardi

Motosikleti
    yine msx 125
    Bu aksam besiktasta bulusuyoruz msx kullananlar olarak. Dileyen buyursun gelsin

lisbeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır alacak olursan ruhsat plaka masrafları ve lastik masraflarını eklersen 9000 tlyi geçecektir. En son incelediğimde sahibindendeki ilanların genelinde km çok fazla değildi. Bu motoru yurtdışında düzenli bakımlarla 40bin km kullanan gördüm. Hala ilk günkü performansında olduğunu söylüyordu. Diğer konuna da cevap yazdım aklına takılan olursa sorabilirsin.
    Teşekkür ederim, ben bu motosikleti alıp uzun bir süre kullanıp ardından cafe racer tarzlara geçmek istiyorum. herkesin dediğine göre güven veren iyi bir motosiklet büyük bir naked ile başlayacağıma bu motosiklete hakim olup ustalaşıp kullanmak en mantıklısı sanırım herkes başlangıç motosikleti olarak büyükler değil de kesinlikle bununla sürüşe başlamalı
    Motosikletçi babasının kızı

halisakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Grom

Motosikleti
    honda grom
    Grenaj ve kafa tasarımı bizim motorlara uyuyormu uyuyorsa çok iyi olur

Motosikleti
    yine msx 125
    Alıntı halisakal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkiyede mi bunlar? Fuarda sanirim yokmus bu modeller, ben de turkiyeye gelmez bu sene diye dusunmustum.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı bpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkiyede mi bunlar? Fuarda sanirim yokmus bu modeller, ben de turkiyeye gelmez bu sene diye dusunmustum.
    Fuara gittim Honda standında bu model yok. Sordum gelecek mi diye, hayır dediler, konsept dediler. Ama ben yabancı sitelerde okudum konspt değil yeni model çıkmış hatta linklerini vereyim
    https://www.motorcular.com/tr/modelTanitim/honda/msx-125/1058
    http://www.morebikes.co.uk/new-honda-msx125-for-2016/
    http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/honda-updates-the-msx125-for-2016/30853.html

Sele yükselmiş.
    Yeni koltuk ünitesi MSX çelik mono-omurga çerçevesi
    yeni bir yakıt tankı ve yan paneller , ( LED stop lambası ile) LED far , kompakt , tepede toplanmış kuyruk ünitesi , yeni yüksek sele koltuk, asılı egzoz vardır.

güncellenmiş MSX125 2016 bahar Avrupa'da bayi olacak

DİYOLLLAAAA

Bu arada Egzoz tam bir NAKED olmuş ben çok beğendim.

Herkese sevgiler.

Motosikleti
    honda pcx
    Arkadaşlar msx lere kampanya yapmışlar, sıfırı 7600 e veriyorlar ve karta da taksit yapmışlar. Almak isteyenler kaçırmasın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54564052/detay

Alıntı josepth_o6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar msx lere kampanya yapmışlar, sıfırı 7600 e veriyorlar ve karta da taksit yapmışlar. Almak isteyenler kaçırmasın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54564052/detay
    tüh be imkan olacaktı ki çat diye alalım. insallah seneye de bu tarz bi indirim olur.

Motosikleti
    Honda Msx Grom
    Bugun 1000 bakimi icin servise gittim motul 5100 10w40 yag koyduracaktim fakat ellerinde kalmadigini soylediler ve onun yerine eneos marka yag koydular. Bu yag hakkinda bilgisi olan varmi? Yag degistikten sonra sanki motor bi agirlasti gibi. En kisa surede yagi motul ile degistirmelimiyim yoksa eneos marka konulan yagda is gorurmu?

Motosikleti
    honda grom
    Alıntı kurttomer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun 1000 bakimi icin servise gittim motul 5100 10w40 yag koyduracaktim fakat ellerinde kalmadigini soylediler ve onun yerine eneos marka yag koydular. Bu yag hakkinda bilgisi olan varmi? Yag degistikten sonra sanki motor bi agirlasti gibi. En kisa surede yagi motul ile degistirmelimiyim yoksa eneos marka konulan yagda is gorurmu?
    Memnun kalmassan değiştirirsin bi hafta falan dene beğenmessen değiştir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)