Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ağustos 2014, 04:44
umarım sert dizlik konusunda ki pişmanlığını bir daha yaşamassın. bu arada bir de şort buldum 4riders marka fiyatıda çok pahalı değil sanki sıcak yaz günlerinde olmassa olmazlardan birisi arasına girere gibime geldi.
http://www.motosikletaksesuarlari.co...ort_13387.html
bu motor sevdası bize çok pahalıya patlıycak anlaşılan
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 14:10
-
31 Ağustos 2014, 14:16
4riders toscana pantolon aldim pek memnun degilim. Sozde 4 mevsim ama yazin giymek imkansiz. Ayrica cok rahatsiz bir pantolon. Bir arkadasim da eldiven aldi kaza aninda yirtildi. Armor deri ceket alanlar genel olarak memnundu ama kazaya karisanini gormedim.
-
01 Eylül 2014, 11:16
facebook sayfamızda var artık helal olsun
instagramdan takip etmeye ve fotoğraf göndermeye devam.>>> @gromturkey
uğur bu arada dilersen facebook ve instagram sayfalarını birleştirebiliriz böylece bölünmeden daha fazla kişiye ulaşma imkanımz olur...
-
01 Eylül 2014, 14:47
Bılmıyorm kı
-
03 Eylül 2014, 06:48
arkadaşlar nerde bu msxçiler istanbul silivri kumburgaz civarında olan yok mu hiç valla tek gezmekten imanım gevredi yaz bitiyor :(
-
04 Eylül 2014, 02:14
Arkadaşlar belki bilmeyenler vardır. Motorumu üzülerek satmak zorundayım. Garajımda 2. motora yer yok malesef. çok uygun fiyattan vereceğim. yuvarlak hesap 2000 km dedir. düşmesi yan yatması vuruğu yoktur. Bakımları zamanından önce yapılmış olup zincir 400 km de bir yağlanmıştır. plakası mevcuttur. En ufak çiziği yoktur. 6500 tl den vereceğim. indirim yoktur. Piyasanın çok çok altına zira veriyorum.
-
04 Eylül 2014, 03:42
freewill adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar belki bilmeyenler vardır. Motorumu üzülerek satmak zorundayım. Garajımda 2. motora yer yok malesef. çok uygun fiyattan vereceğim. yuvarlak hesap 2000 km dedir. düşmesi yan yatması vuruğu yoktur. Bakımları zamanından önce yapılmış olup zincir 400 km de bir yağlanmıştır. plakası mevcuttur. En ufak çiziği yoktur. 6500 tl den vereceğim. indirim yoktur. Piyasanın çok çok altına zira veriyorum.
geçen hafta sonu aydın'daydım bir arkadaşımın düğününe gittim. aydın'da olduğunu bilsem haber verir yanına gelirdim çayını içmeye
motoru satıyor olmana üzüldüm işlh hayırlı olur alacak arkadaşada şimdiden hayırlı olsun
-
04 Eylül 2014, 11:26
kısmet değilmiş. bende üzülüyorum ama yapacak bir şey yok malesef :(
-
04 Eylül 2014, 13:47
aydından ankara ya nasıl gelebilir motor otobus getirir mi yada nakliye ne kadar tutar.
-
04 Eylül 2014, 15:47
Merhaba arkadaşlar aranıza ben de katıldım.İzmir de var mı msx kullanan??
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Arkadaşlar ben msx 125 ime koruma demiri yada koruma takozu istiyorum.Daha önce taktıran var mı? Honda servisi koruma demiri takılacak yer yok dedi,doğru mu? Bir bayan sürücü olarak çok defa motoru düşürme söz konusu olacağı için,motora çok zarar vermeden enazından koruma takozu taktırmak istiyorum.Lütfen biri bana yardım etsin :(
-
04 Eylül 2014, 22:53
Merhabalar, msx kullanan arkadaşlar acaba ne tip kask tercih ediyorsunuz, açık, kapalı, çeneden açılır vs...
Şu kaskı tavsiye edermisiniz? http://www.shark-helmets.com/product...sous_gamme=RAW
Nette bir videoda görüp çok yakıştırmıştım... Açık kask olması korkutuyor, gerçi marka shark ama bilemessin olası bir kazada çeneden yesek gittik... (Peki açık kasklar neden var diyede sormadan edemiyorum madem güvensiz?) Tabiki güvenlik önce gelir ama biraz kozmetik düşünmektende zarar gelmeyeceği kanısındayım
İlk motorsiklet tecrübem o yüzden maruz görün çok soru soruyorum...
-
04 Eylül 2014, 23:33
josepth_o6 adlı üyeden alıntı
aydından ankara ya nasıl gelebilir motor otobus getirir mi yada nakliye ne kadar tutar.
otobüsler alıyor. 50-100 arası bir ücreti var
-
05 Eylül 2014, 01:10
Kilimandjaro adlı üyeden alıntı
Merhabalar, msx kullanan arkadaşlar acaba ne tip kask tercih ediyorsunuz, açık, kapalı, çeneden açılır vs...
Şu kaskı tavsiye edermisiniz?
http://www.shark-helmets.com/product...sous_gamme=RAW
Nette bir videoda görüp çok yakıştırmıştım... Açık kask olması korkutuyor, gerçi marka shark ama bilemessin olası bir kazada çeneden yesek gittik... (Peki açık kasklar neden var diyede sormadan edemiyorum madem güvensiz?) Tabiki güvenlik önce gelir ama biraz kozmetik düşünmektende zarar gelmeyeceği kanısındayım
Merhaba;
aynı kaskı bende görmüştüm biraz heves ettim ama çok içime sinmedi nedense sonraları, birde kask alırken şunu düşünmek gerek bana kalırsa örneğin benim motor tarzım naked buna uygun olan kaskları ön planda tuttum sonrasında da şunu düşünmek lazım eğer benim gibi ilk defa motor kullanıyorsanız ve başlangıç motoru olarak msx tercih etmişseniz ilerde kullanmak istediğiniz motor tipine uygun kask tercihi en doğrusu olacaktır.
ben ilerde enduro cross tarzı motor kullanmayı tercih edeceğim için cross kaskı aldım.
http://www.motosikletaksesuarlari.co...eyaz_9257.html
hem güvenilir hemde kozmetik açıdan oldukça hoşuma gitti seninde dediğin gibi kullanırkende memnun kaldım iyi ki 200-300 liralık kasklardan almamışım dedim kendime görüş açısı kafaya oturuşu nefes alışı fln 10 numara tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
papatyam adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar aranıza ben de katıldım.İzmir de var mı msx kullanan??
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Arkadaşlar ben msx 125 ime koruma demiri yada koruma takozu istiyorum.Daha önce taktıran var mı? Honda servisi koruma demiri takılacak yer yok dedi,doğru mu? Bir bayan sürücü olarak çok defa motoru düşürme söz konusu olacağı için,motora çok zarar vermeden enazından koruma takozu taktırmak istiyorum.Lütfen biri bana yardım etsin :(
Merhaba;
Benim eşimde izmirli keşke buralara yakın olsaydın ne olurdu
şimdilerde eşime de motor sevgisini aşılamaya çalışıyorum en azından seni örnek gösterebilrdim
izmire ziyaretimizde eşimle geliriz belki yanınıza
koruma takozu konusunda bir arkadaş yardımcı olacaktı, kendi imkanlarıyla yapabileceğini söylemişti.
internet sitelerinde çok fazla var ama hepsi yabancı kaynaklı siteler yani yurt dışından alış veriş yapmadım kolay kolay yapmamda tabii tercih meselesi dilerseniz göz atabilirsiniz.
bu mesele benimde aklıma takıldı, bu hafta sonu 1000km bakımına götürücem servise orda bi sorarım burda sizlerlede paylaşırım ama mutlaka şasiye bağlı bi bağlantı noktası vardır diye tahmin ediyorum.
-
05 Eylül 2014, 02:29
Şu kaskı tavsiye edermisiniz?
http://www.shark-helmets.com/product...sous_gamme=RAW
Ben kullanıyorum shark raw çok memnunum 1100 gr fln olması lazım çok hafif ve gözlüğü carl zeiss çok kaliteli. Kapalı kask olarak ls2 kullanıyorum fakat bunu aldıgımdan beri 1 kere bile takmadım ls2 , kıbrıs çok sıcak olduğu için kapalı kasklar dayanılmaz olucak benim için o yuzden shark raw aldım
-
05 Eylül 2014, 05:43
güzel kaskmış hocam beğendim
hatuna diye alıp arada ben de takarım onu gibime geliyor
-
05 Eylül 2014, 09:22
Merhaba splender,eşine heves olması için foto göndereyim.Görünce biran önce öğrenmek isteyecektir.takoz konusunda bilginiz olursa,birşey öğrenirseniz çok sevinirim.Biran önce takoz taktırmam lazım.Hiç yok mu aranızda takoz taktıran msx ciler? ))
-
05 Eylül 2014, 18:24
Bugün ankarada mototan a gittim, (motomax in sokağında) daha açalı 1-2 ay oldu dedi Tansu bey ve çok ilgilendi. İlk aksesuarlarım olduğunu söyleyince derhal kaska ek olarak mont, dizlik ve eldiven önerdi.
Kaskı Shark Raw Soyouz aldım çok güzel ve hafif bir kask S beden aldım sağolsun beden seçiminede yardımcı oldu 7-8 kere çıkarıp taktık tabiki boneyle... Çok titiz ve ilgili biri, tavsiye ederim. Ankaradaki tek Shark satıcısı sanırsam.
-
06 Eylül 2014, 15:59
Bugün ankarada mototan a gittim, (motomax in sokağında) daha açalı 1-2 ay oldu dedi Tansu bey ve çok ilgilendi. İlk aksesuarlarım olduğunu söyleyince derhal kaska ek olarak mont, dizlik ve eldiven önerdi.
Kaskı Shark Raw Soyouz aldım çok güzel ve hafif bir kask S beden aldım sağolsun beden seçiminede yardımcı oldu 7-8 kere çıkarıp taktık tabiki boneyle... Çok titiz ve ilgili biri, tavsiye ederim. Ankaradaki tek Shark satıcısı sanırsam.
Kaskı ne kadara aldınız ?
-
06 Eylül 2014, 18:51
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)