Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2016, 18:46
Karda motor zevklide anası babası belli olmayan bazı araba sürücüleri sıkıştırmaya çalısmasa insan sağlıklı bi sekilde gidicek bi insanda olması gereken tek sey ahlak birini sıkıstırmaya çalısmak ne dini olarak ne insanlık olarak olmaması gereksede...
Reklamlar
-
19 Ocak 2016, 19:34
Vay be ne kar varmış :D ben de çıktım dolaştım bugün ama anadolu yakası kupkuruydu nerdeyse her yer.
-
20 Ocak 2016, 18:44
okan kömür adlı üyeden alıntı
Karda motor zevklide anası babası belli olmayan bazı araba sürücüleri sıkıştırmaya çalısmasa insan sağlıklı bi sekilde gidicek bi insanda olması gereken tek sey ahlak birini sıkıstırmaya çalısmak ne dini olarak ne insanlık olarak olmaması gereksede...
Motorun yapısının biraz küçük olmasından dolayıda trafikte adam yerine pek konulmuyor şerit içinde sıkıştırmalarla çok karşılaşıyorum bazende aksine motor sürücünün dikkatini çekiyor herhalde yol verip izliyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
bpak adlı üyeden alıntı
Vay be ne kar varmış :D ben de çıktım dolaştım bugün ama anadolu yakası kupkuruydu nerdeyse her yer.
Kar sadece böyle yol kenarlarında vardı
-
20 Ocak 2016, 19:05
Tek motorken sıkıstırılmayı geçtimde 2 motor pespese giderken sıkıstırılmak daha kötü oluyo
-
26 Ocak 2016, 17:24
okula motorla gidip geldiğim için hergün biniyorum ama su ellerimin üsümesini bi durduramadım bi normal kıslık bide korumalı kıslık eldiven giyiyorum ama eve gelene kadar ellerm buz tutuyor bunun caresini bulan var mı?birde önümüzdeki kıs istanbulda olursam kıslık motosiklet pantolonu ve botu almayı düsünüyorum sizin kullandıklarınız ve önerdikleriniz ve kullanıp memnun kaldıklarınız var mı?dizlik ne koruma olarak nede soğukta ise yaramıyor pantolonun içinede takılmıyo zaten maddiyatı ayarladığım gibi sağlam ekipman almak gerekiyor ve sizede tavsiyem bellik,böbreklik takın ben onun üstünede bir a3kağıdı koyuyorum rüzgarımı kesiyo üst gövdem üşümemiş oluyo
-
26 Ocak 2016, 23:18
okula motorla gidip geldiğim için hergün biniyorum ama su ellerimin üsümesini bi durduramadım bi normal kıslık bide korumalı kıslık eldiven giyiyorum ama eve gelene kadar ellerm buz tutuyor bunun caresini bulan var mı?birde önümüzdeki kıs istanbulda olursam kıslık motosiklet pantolonu ve botu almayı düsünüyorum sizin kullandıklarınız ve önerdikleriniz ve kullanıp memnun kaldıklarınız var mı?dizlik ne koruma olarak nede soğukta ise yaramıyor pantolonun içinede takılmıyo zaten maddiyatı ayarladığım gibi sağlam ekipman almak gerekiyor ve sizede tavsiyem bellik,böbreklik takın ben onun üstünede bir a3kağıdı koyuyorum rüzgarımı kesiyo üst gövdem üşümemiş oluyo
Eldivenin içine bulaşık eldivenlerinden giyersen sorunun çözülür. Ama çok uzun süre kalırsa terleme yapabilir. Benim motorda ön cam var. Gövdeye gelen rüzgarı tamamen kesiyor. Montun içine sadece tshirtle giysem bile üşütmüyor. Altımda da işçi pantolonlarından var bi tane rüzgar ve su geçirmiyor. Kışın binenlere kesinlikle tavsiye ederim. İçime içlik, üstüne dizlik, üstüne pantolon bile giymeden bu işçi pantolonunu giyiyorum. Hiç üşütmüyor. Ayaklarıma yds diablo 7.2 bot aldım ama daha deneme imkanım olmadı kar dolayısıyla.
-
27 Ocak 2016, 00:23
bpak adlı üyeden alıntı
Eldivenin içine bulaşık eldivenlerinden giyersen sorunun çözülür. Ama çok uzun süre kalırsa terleme yapabilir. Benim motorda ön cam var. Gövdeye gelen rüzgarı tamamen kesiyor. Montun içine sadece tshirtle giysem bile üşütmüyor. Altımda da işçi pantolonlarından var bi tane rüzgar ve su geçirmiyor. Kışın binenlere kesinlikle tavsiye ederim. İçime içlik, üstüne dizlik, üstüne pantolon bile giymeden bu işçi pantolonunu giyiyorum. Hiç üşütmüyor. Ayaklarıma yds diablo 7.2 bot aldım ama daha deneme imkanım olmadı kar dolayısıyla.
Ben ust kisma decathlondan aldigim icligi onun ustunede neopren yelek ve mont giyiyorum ust kisim hicbir sekilde usumuyor. Pantolon olarakta riderdenimden kislik bi pantolon aldim onun icinede iclik giyiyorum gayet iyi oluyor. Eller ve ayaklar icin benimde bi cozum bulmam lazim. Yazlik eldivenin icine ince termal eldiven aldim kisa mesafelerde sorun olmuyor ama yol uzadikca eller buz kesiliyor. Yds nin uzun botlarindan almayi dusunuyorum bende. Biraz arastirdim kullananlar gayet memnun birde sicak tuttugunu soylemisler. Botlari test ettigin zaman ne dusundugunu paylasirsan cok sevinirim birde bu bellik olayinida yazdim ekipman listesine bobrekleri korumak sart. Fuardan eksiklikleri tamamlamak lazim
-
28 Ocak 2016, 01:00
bpak adlı üyeden alıntı
Yds botlari nerden ne kadara aldin. Kendi sitesinden bakiyorum sadece 40 numara stoklarda gozukuyor. Firmayi aradim acaba uretiminimi durdurdular diye ama kisa zaman icerisinde stoklara girecegini soylediler baska sitelerede baktim bulamadim
-
28 Ocak 2016, 11:26
kurttomer adlı üyeden alıntı
Yds botlari nerden ne kadara aldin. Kendi sitesinden bakiyorum sadece 40 numara stoklarda gozukuyor. Firmayi aradim acaba uretiminimi durdurdular diye ama kisa zaman icerisinde stoklara girecegini soylediler baska sitelerede baktim bulamadim
İkinci el aldim 150 liraya
-
28 Ocak 2016, 12:59
Böbreklik motomaxten 50 tlye aldım okula girip montu çıkardığımda göbeğim sıcacık oluyo bide takmadığımda sağ sol bosluğum ağrıyo sanki dayak yemisim gibi ama takmaya basladıktan sonra o da kesildi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Birde bot için forma botları arastırıyorum
-
28 Ocak 2016, 15:23
Öneri;
Eldiven üşütüyor ise; normal yün eldiveni giyin, üzerine latex ameliyat eldiveni giyin. 100 tanesi 17,50 TL. Yağmur ve rüzgar geçirmez. Lastik olduğu için kaymaz.
-
28 Ocak 2016, 21:42
bpak adlı üyeden alıntı
İkinci el aldim 150 liraya
Çok iyi almışsın hayırlı olsun. Bugün ekipman satan yerleri biraz dolaştım ama 400-500 den aşağı bot yok malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Böbreklik motomaxten 50 tlye aldım okula girip montu çıkardığımda göbeğim sıcacık oluyo bide takmadığımda sağ sol bosluğum ağrıyo sanki dayak yemisim gibi ama takmaya basladıktan sonra o da kesildi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Birde bot için forma botları arastırıyorum
Aynı şekilde bazen bendede bi ağrı oluyor motomaxa gidip bakayım. Forma botlar motomax yüzde otuz indirim yaptığı zaman baya iyi fiyata geliyordu ama istanbulda değildim alma fırsatım olmadı. Bende yds ile forma arasında kaldım. yds yi kullananlar çok memnun ayağı sıcak tuttuğunu söylüyorlar tabanı korumaları falanda güzel. Benim istediğimde sıcak tutması. Forma botlarda durum nasıldır acaba bilgin varmı
-
28 Ocak 2016, 21:56
Uzun botunu kullananlar memnun mağazada gördüğümde kaliteli ama bi alpinestars smx plus gibi olmasada uygun bütce için iyi bir avantaj yds ile forma f/p oranında oldukca basarılı
-
28 Ocak 2016, 22:01
Uzun botunu kullananlar memnun mağazada gördüğümde kaliteli ama bi alpinestars smx plus gibi olmasada uygun bütce için iyi bir avantaj yds ile forma f/p oranında oldukca basarılı
bahsettiğin model arrow sx racing mi
-
28 Ocak 2016, 23:16
Forma aspend outdry touring bot ve arrow sx en kötü ihtimallede forma poker botu alıcam fiyat olarak en düsüğü poker modeli fakat forma aspend outdry touring bot daha sağlam duruyor
-
28 Ocak 2016, 23:26
Forma aspend outdry touring bot ve arrow sx en kötü ihtimallede forma poker botu alıcam fiyat olarak en düsüğü poker modeli fakat forma aspend outdry touring bot daha sağlam duruyor
Bu modelleride gidip bi inceleyim yds bulamazsam formanın botlarına yönelirim
-
28 Ocak 2016, 23:31
Martta fuarda indirim olabilir onu bekle derim ben bi işim çıkmassa bende fuardan bakıcam
-
29 Ocak 2016, 01:32
Martta fuarda indirim olabilir onu bekle derim ben bi işim çıkmassa bende fuardan bakıcam
Bende öyle düşünüyorum en azından kafamda birkac model belirleyip fuarda indirimli yakalarsam direk alırım
-
29 Ocak 2016, 17:39
Arkadaşlar önümüzdeki hafta içi istanbulda bi buluşma yapalım ne dersiniz?
Bi rota belirler oralarda süreriz. Bi şeyler yer içeriz tanışmış olurz hem.
-
30 Ocak 2016, 13:33
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)