Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Kasım 2015, 22:58
Güle güle zevkle kullan. Görüşü artırmak için aynaları değiştirebilirsin. Ya da ayna uzatma aparatı kullanabilirsin.
comeback adlı üyeden alıntı
sa beyler .. yeni aldım motoru.. değiştirmem gereken parçaları sölerseniz sewinirim..lastikleri city grip taktım .. binmeye başlamadan baska ne değiştiriyim
Reklamlar
-
10 Kasım 2015, 23:42
uzatma diil ama değiştirme daha mantıklı gelio görüntü açısından
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
motorun orjinal lastikleri sıfır bi şekilde duruo ... istersen buyur kardesim.. kullanmıcam onları
-
11 Kasım 2015, 00:08
İmkan varsa ikisini de yap faydasını görürsün.
-
11 Kasım 2015, 00:16
bpak adlı üyeden alıntı
motor küçük ya ayna çok uzun olunca cacık duruo
-
12 Kasım 2015, 10:17
bpak adlı üyeden alıntı
bpak'in de dediği gibi. " Ne gördüğün nasıl göründüğünden önemli" ) -- Not: Ben de stok ayna kullanıyorum
-
12 Kasım 2015, 17:27
Kaldorein adlı üyeden alıntı
bpak'in de dediği gibi. " Ne gördüğün nasıl göründüğünden önemli"
) -- Not: Ben de stok ayna kullanıyorum
Konu çok cansız sanki. Yakınlarda bi buluşma düzenlesek kara kış gelmeden güzel olur sanki.
Ben bu haftasonu direksiyon sınavına giriyorum ondan sonra bi engelim kalmıyo :D
-
12 Kasım 2015, 20:20
Selamlar
Küçük kahramanımız sokaklarda kolay hedef gibi gözüküyor sanki. Hırsızlığa karşı ne gibi önemler alıyorsunuz? Evimde kapalı garajım var ancak dışarıda çok tedirgin oluyorum. Diğer motora ait disk kilidini kullanmak istedim ama benimkinin lastik ebatı küçük olduğu için uymadı. Sizlerden disk kilidi kullanan var mı varsa markasını öğrenebilir miyim lütfen? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
-
12 Kasım 2015, 23:14
Hocam bende senin gibiyim bi yere bırakıp gidemiyorum
Motoru yazın kullanıyorum garajım olmasına rağmen geceleri disk kilidi ve zamana gore zincir baglıyorum.
Hırsız çok bizim oralardada , adamlar pitbull rot kopekleri çalıyolar korkusuzca yani ...
Disk kilidi olarak markadasını bilmiyorum bi arkadaşım vermişti hediye misali pek kaliteli bişey değil ama hiç olmamasından iyidir.
-
13 Kasım 2015, 10:00
Aeryn adlı üyeden alıntı
Selamlar
Küçük kahramanımız sokaklarda kolay hedef gibi gözüküyor sanki. Hırsızlığa karşı ne gibi önemler alıyorsunuz? Evimde kapalı garajım var ancak dışarıda çok tedirgin oluyorum. Diğer motora ait disk kilidini kullanmak istedim ama benimkinin lastik ebatı küçük olduğu için uymadı. Sizlerden disk kilidi kullanan var mı varsa markasını öğrenebilir miyim lütfen? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
urban kullanıyorum ben. http://www.motosikletaksesuarlari.com/Urban-982K10-Alarmli-Disk-Kilidi_9034.html
Bulusma işine her daim varım ancak birinin olaya el atıp organizasyonu yapması gerek yoksa böle bulusalım diyip durucaz :D
-
13 Kasım 2015, 11:41
Kaldorein adlı üyeden alıntı
urban kullanıyorum ben. http://www.motosikletaksesuarlari.com/Urban-982K10-Alarmli-Disk-Kilidi_9034.html
Bulusma işine her daim varım ancak birinin olaya el atıp organizasyonu yapması gerek yoksa böle bulusalım diyip durucaz :D
Valla bende varım buluşma işine koca yaz geçti bir buluşma yaptık.Pazar şöle saat 10-11 gibi buluşup uzun uzun gezmek lazım.Orman yollarında dolaşmak çok zevkli oluyor aşagı yukarı her pazar yapıyorum tabi tek başıma.
-
13 Kasım 2015, 22:42
Bu ormanlar nerde biz de gidelim. Ben bu pazar ehliyet sinavina giriyorum eger gecersem 2-3 hafta icinde ehliyetimi almis olurum sanirim. Ondan sonra hicbi engel kalmaz onumde.
Bulusma icin de whatsapp veya facebook grubu kurarsak gelecekler arasinda ortak uygun bi tarih, yer, mekan vs. belirleyebiliriz. İstenirse ben facebook veya whatsapp grubu kurabilirim.
s0me0ne adlı üyeden alıntı
Valla bende varım buluşma işine koca yaz geçti bir buluşma yaptık.Pazar şöle saat 10-11 gibi buluşup uzun uzun gezmek lazım.Orman yollarında dolaşmak çok zevkli oluyor aşagı yukarı her pazar yapıyorum tabi tek başıma.
-
13 Kasım 2015, 23:17
Buluşma nerde oluyo genelde ben izmirdeyimde
-
13 Kasım 2015, 23:25
Sanirim su ana kadar 1 tane oldu o da istanbuldaydi.
hellaflu35 adlı üyeden alıntı
Buluşma nerde oluyo genelde ben izmirdeyimde
-
13 Kasım 2015, 23:36
Hocam istanbulda olur , beşiktaş kadıkoy bakırkoy vs gibi yerler benim için uygundur .
Not : Motorla gelemiycem :D
-
14 Kasım 2015, 10:11
Whatsapp grubu kuralım msxciler olarak ordan kararlastırılır anadolu yakası olursa gelmem biraz sıkıntı olur avrupa yakasında olursa gelirim
-
14 Kasım 2015, 11:15
Valla ben kemerden bi giriyorum sarıyer garipceden cıkıyorum
Yeni bir güzergah daha buldum Karaburunda karaburuna kadar asfalt ondan sonra toprak ama orman süper biraz telef olmuş ama harika göller falan var
Toprak yolsa sürmekde zevkli oluyor bazıyerler bildiğiniz deniz kumu
-
14 Kasım 2015, 12:15
Motorum 2500 de ve yağını şimdi değiştirdim motul kullandım.iyi gibi ama daha fazla kullanmadım
-
14 Kasım 2015, 12:32
hellaflu35 adlı üyeden alıntı
Motorum 2500 de ve yağını şimdi değiştirdim motul kullandım.iyi gibi ama daha fazla kullanmadım
Benim de 6000e gelmak üzere. Yağ değişim zamanı geliyo. Yorumlarını ve eski yağınla karşılaştırmanı bekliyorum. Filtre gibi bi şey var onu da temizledin mi?
-
14 Kasım 2015, 12:46
s0me0ne adlı üyeden alıntı
Valla ben kemerden bi giriyorum sarıyer garipceden cıkıyorum
Yeni bir güzergah daha buldum Karaburunda karaburuna kadar asfalt ondan sonra toprak ama orman süper biraz telef olmuş ama harika göller falan var
Toprak yolsa sürmekde zevkli oluyor bazıyerler bildiğiniz deniz kumu
Sarıyer garipce yolu hayatımda gördüğüm en güzel yol motoru olan gezmek isteyen herkese tavsiye ederim
-
14 Kasım 2015, 13:24
okan kömür adlı üyeden alıntı
Sarıyer garipce yolu hayatımda gördüğüm en güzel yol motoru olan gezmek isteyen herkese tavsiye ederim
Hele birde ormannın içine girçen yangın yolarına süper
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)