Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Tayfun44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GROM
    Halisakal hocam egzoz marka ve fiyat nedir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Ben de junior'ı sahibindene ekledim.
    Niyetim TNT 250'ye geçiş yapmak.

Rast gele

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34863059/detay

Kaldorein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX125, KTM Duke 250 ABS
    Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun besiktasta kırmızı msx125 gördüm onunde cam takılıydı camlı hali ayrı bi güzelmiş bizim forumdan yunanistana giden kullanıcaların motoru zannettim rengi kırmızıydı belki burdandır kullanıcısı

Yüksek ihtimal benimdir.Beşiktaşta oturuyorum ben de Bir de camlı msx fazla yok sanırım
    GromNation

halisakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Grom
    Alıntı Tayfun44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halisakal hocam egzoz marka ve fiyat nedir ?
    Akrapoviç Titanyum Egzoz ve Headers 450 USD hocam komple o sistem. Tailand dan kaan yolladı facebook grubundan. https://www.facebook.com/groups/KaanHummarAksesuar/
    hummar34 bunu beğendi.

Grom

Merhaba Arkadaşlar bende MSX'imi alalı 1 ay olmak üzere danışmak istediğim bir iki şey var yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Top Case Demiri
    2. Ön cam

Bunları nereden bulabilirim kime yaptırabilirim...

Büyük ihtimal bununla ilgili sorular olmuştur ama formun 20. sayfasından sonrasını okuyacak zamanım olmadı açıkçası

bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yine msx 125
    Alıntı Kaldorein adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yüksek ihtimal benimdir.Beşiktaşta oturuyorum ben de Bir de camlı msx fazla yok sanırım
    Camlı vs. camsız olarak yorum yapabilir misiniz? Taktırdğınız camdan memnun musunuz? Gerçekten işe yarıyor mu? Ben de yeni msx kullanıcısıyım bütçemi denkleştirip bi cam almayı düşünüyorum eğer gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorsanızç

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    bende msx arıyorum . 600 cc tecrübesi olan varsa benim xj6 diversion f ile takas yaparım. üste değerini almak şartıyla .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8405702/detay/

Kaldorein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX125, KTM Duke 250 ABS
    Alıntı bpak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Camlı vs. camsız olarak yorum yapabilir misiniz? Taktırdğınız camdan memnun musunuz? Gerçekten işe yarıyor mu? Ben de yeni msx kullanıcısıyım bütçemi denkleştirip bi cam almayı düşünüyorum eğer gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorsanızç

Cam resmen motor zevkini 10 a katlıyor. Cam yokken e5 de, tem de vs ya da herhangi bir yerde hızın 70-80 in üstüne cıktığı zaman gögsüne aldığın rüzgarda 1 saat içerisinde dayak yemişe dönüyorsun. Cam tamamen kesti bu sıkıntıyı.Camın yüksekliği benim kaskın altına kadar geliyo ordan da kask üzerinden gidiyor rüzgar. Çok rahat ediyorum. Bence kesinlikle gerekli cam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

Alıntı szchake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar bende MSX'imi alalı 1 ay olmak üzere danışmak istediğim bir iki şey var yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Top Case Demiri
    2. Ön cam

Bunları nereden bulabilirim kime yaptırabilirim...

Büyük ihtimal bununla ilgili sorular olmuştur ama formun 20. sayfasından sonrasını okuyacak zamanım olmadı açıkçası

Selamlar hayırlı olsun tekerin düz bassın.

Ben topcase demirini msx125accessories.com dan aldım.Kargo ile birlikte 70 dolar civarına gelmişti.
    Ön tur camını da giviturkiye.com dan aldım. - 300 lira civarı. Ön cam kesinlikle şart bence motora.
    bpak bunu beğendi.
    GromNation

Motosikleti
    yine msx 125
    Ben de son zamanlarda cam arayisina girdim ama marka camlar cok pahali benim icin. Yukarda arkadasin givi cami cok hos ama cok pahali gercekten. İnternetten motor cami yapan birine rastladim. Ama motor yakininda olmadigi icin tam net bi sey soyleyemiyo. Cam icin yaklasik 180 lira fiyat verdi bi kac kisi toplu alirsak belki indirim de yaptirabiliriz. Cami yapan kisinin yeri izmir balcovadaymis. Yakin olan ve tur cami taktirmayi dusunen arkadaslar varsa telefon numarasini verebilirim. Ben izmirde olsaydim gidip tam fiyat alirdim tam istedigim turbcam icin ama adam motor olmadan net bi sey soyleyemem diyo. İnternet sitesi motorcami.com orneklere bakmak isteyenler olursa diye yaziyorun.

Motosikleti
    yine msx 125
    Motorun yag seviyesini nasil kontrol edebilirim? Kapagi cevirip cikardiimda ucundaki cubugun en alti bile kuruydu. Yag biraz daha asagida kaliyodu normal mi bu?

Motosikleti
    Honda MSX 125
    Arkadaşlar yeni başlıyorum motora almayı düşünüyorum yan komşum 1400 km tertemiz 7000 liraya satıyor sizce uygunmu.yeni başlamak için iyimi sizce alayımmı

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Alıntı hellaflu35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yeni başlıyorum motora almayı düşünüyorum yan komşum 1400 km tertemiz 7000 liraya satıyor sizce uygunmu.yeni başlamak için iyimi sizce alayımmı
    Kaç model İyice tanıyosanız komsunuzu alın bence adam iyi bakmıssa adam sorun olmaz ama 6.500 falanda bulunurda 500 ver tanıdıktan olsun kimin sürdüğünü bilirsin lastikleri falanda michelinse oo tadından yenmez zaten sıfırı 8.300 olmus

75 sayfayı tamamen dolaştım.. araştırmak için yardımcı olan herkese teşekkürler aklıma yatan Grom almak oldu ki, Boyum 165cm zayıf biriyim hafif, şehir içinde kullanım için ve bazı illere özellikle Fotoğraf çekmek için bir araç bir keyif olduğunu çözümledim ki benim içinde yeterli güç ehliyetimi aldığımda aklımdaki başıma gelir ise inşallah tercihimdir iyi çalışmalar

Motosikleti
    Honda MSX 125
    Tamda üstüne bastınız motor 2015 Michelin lastik var 200 km giyaptım daha dedi

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Alıntı hellaflu35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamda üstüne bastınız motor 2015 Michelin lastik var 200 km giyaptım daha dedi
    Alın o zaman hocam plaka masrafıyla uğrasıcanıza daha mantıklı

Motosikleti
    Honda MSX 125
    Sağolun ustam hafta içi alıyorum

Motosikleti
    msx 125
    bizim ufaklık gene zamlanmış :( 8300tl

feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alın o zaman hocam plaka masrafıyla uğrasıcanıza daha mantıklı
    Bence de çok mantıklı.
    O kadar temiz ve michelin lastikli 7000 altında bulmak zor zaten.

Motosikleti
    yine msx 125
    Givi a660 almaya param yetmedi ben de bu camı aldım .

http://www.ebay.com/itm/7-8-1-Handle...3D181872245848

Umarım hıyar çıkmaz :D
    s0me0ne bunu beğendi.

Tayfun44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GROM
    Hocam bu aldigin on cam direk uyumlumu ?

Birde aküyü cikarmayi unuttum 1 aydir yatiyo 130 km uzakta birde motor acaba mayisa kadar kalsa sorun olurmu ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)