Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Eylül 2015, 14:38
erso adlı üyeden alıntı
stop lambası arka fren veya ön fren farketmeden yanıyor yanlış bilgilendirme olmuş, ilk zamanlarda biraz serttir arka fren zamanla yumuşar ayrıca biraz sert basarsan stop yanıcaktır. Benimde ilk aldığımda arka diskten ses geliyodu zamanla kesildi bilgin olsun. Hayırlı olsun kazasız belasız bin.
valla ben motoru sıfır aldım arka fren aldığım dan beri yandığını görmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
bu arada motorun vites geçişlerinden şikayetçi olanlar varsa motul'un 7100 10w30 deneyebilir. özellikle boşa geçmesi çok problem oluyordu şimdi pamuk gibi oldu şıkır şıkır geçiyor vitesler.
Reklamlar
-
29 Eylül 2015, 14:38
arka fren stop ayarı var işaretlediğim yerde ayar somunu var plastik onu sıkacaksınız çok gevşekse frene basarsanız yanmaz, yay gergin olsun.
fren caliper ve rotor birbirine alışınca ses gidicektir.
-
29 Eylül 2015, 14:52
halisakal adlı üyeden alıntı
arka fren stop ayarı var işaretlediğim yerde ayar somunu var plastik onu sıkacaksınız çok gevşekse frene basarsanız yanmaz, yay gergin olsun.
http://i.imgsafe.org/0063178.jpg
fren caliper ve rotor birbirine alışınca ses gidicektir.
aynen somunu biraz sıktım ve yandı teşekkürler üsted
-
29 Eylül 2015, 14:56
gevezebaytar adlı üyeden alıntı
valla ben motoru sıfır aldım arka fren aldığım dan beri yandığını görmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
bu arada motorun vites geçişlerinden şikayetçi olanlar varsa motul'un 7100 10w30 deneyebilir. özellikle boşa geçmesi çok problem oluyordu şimdi pamuk gibi oldu şıkır şıkır geçiyor vitesler.
hallolmuş
-
29 Eylül 2015, 15:05
bende kendi kendime nekadar saçma olmuş nasıl yanmaz arka frende diyo yorum yapıyordum
-
29 Eylül 2015, 15:39
Eyvallah hocam cok tesekkurler
-
30 Eylül 2015, 01:35
Motoru bugün teslim aldım. Hafif acemiyim o yüzden bayiden iş yerine getirene kadar fıtı fıtı geldim 😄 Birkaç acemi sorusuda soracağım. İşyerini açmadan sabahtan plaka ve ruhsatı halledeyim dedim. Derken işe birazda gecikmenin etkisiyle bayide bakmayı unuttum. Olay şu, bayiden benim iş yeri maksimum 1 km fakat otoparka geldikten sonra sayaç 4km'de idi. Bunun sebebi nedir fabrikada ki testten dolayı mı yoksa bayide ki testten mi km yüksekti? Sıfır alan arkadaşlar sizdede km böyle miydi yoksa tam sıfır mıydı? Kıllandım şimdi ben 😕
-
30 Eylül 2015, 09:27
divergent adlı üyeden alıntı
Motoru bugün teslim aldım. Hafif acemiyim o yüzden bayiden iş yerine getirene kadar fıtı fıtı geldim �� Birkaç acemi sorusuda soracağım. İşyerini açmadan sabahtan plaka ve ruhsatı halledeyim dedim. Derken işe birazda gecikmenin etkisiyle bayide bakmayı unuttum. Olay şu, bayiden benim iş yeri maksimum 1 km fakat otoparka geldikten sonra sayaç 4km'de idi. Bunun sebebi nedir fabrikada ki testten dolayı mı yoksa bayide ki testten mi km yüksekti? Sıfır alan arkadaşlar sizdede km böyle miydi yoksa tam sıfır mıydı? Kıllandım şimdi ben ��
servis gerekli kontroller için kullanmıştır teslim etmeden önce herşeyin çalıştığı kontrol edilip onaylanıyor. teslim fişinde yazması lazım tüm kontroller. 1-2 km önemli değil.
-
30 Eylül 2015, 10:24
-
30 Eylül 2015, 11:13
Gerçek olmalarını dilerim. Şayet çok ama çok güzel olmuşlar. alsak evladiyelik olur, yazın bineriz, kışın salonda dursun seyirlik
-
30 Eylül 2015, 12:23
josepth_o6 adlı üyeden alıntı
Gerçek olmalarını dilerim. Şayet çok ama çok güzel olmuşlar. alsak evladiyelik olur, yazın bineriz, kışın salonda dursun seyirlik
aynen çok hoş duruyolar
-
30 Eylül 2015, 17:52
Herkese selamlar.
Honda Grom (8.000TL) ve Bajaj Pulsar 200RS (10.000TL) arasında kaldım
sizce tercih edilecek motor hangisi olabilir?
Arada uzun yol yapmayada niyetim var
-
30 Eylül 2015, 18:07
eskilerden temiz transalp alın
-
30 Eylül 2015, 20:25
Honda güzel modeller çıkarmaya baslamıs yine yamaha capy diyede bi monkey bike var oda güzel grom süre süre monkey bikelara taktım bende tam bütce ayarlaması yaptım motorun sağ sinyalini yaptırıcaktım kış geldi kışlık eldiven alıcam ve motor botlarına baktım fakat hiçbiri içime sinmedi bende harleyin postallarından alıcam bütcemden arta kalırsada termal içlik alıcam zaten motor kir içinde kaldı okuldangelincede silmeye üseniyorum cuma günü detaylı bi temizleyip wd40 lıcam birde artık kışın yaptıramasamda yaza baslamadan motorun sinyalini yaptırıcam
-
30 Eylül 2015, 20:52
msx ile takas olur üste para verecek. xj6 diversion f 2013 model 26000 km de ilk sahibiyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28405702/detay
-
01 Ekim 2015, 14:07
Peki rodaji nasil yapmaliyim msx te?
-
01 Ekim 2015, 15:01
kurttomer adlı üyeden alıntı
Peki rodaji nasil yapmaliyim msx te?
Rodaj konusunda çok şey söyleniyor farklı şekillerde yapanlar var. Kitapçıkta yüksek devirlerde kullanmayın ani frenlerden kaçının diyor.
-
01 Ekim 2015, 15:08
Ilk bakim 1000 km de olmasi lazim. O zamana kadar motorun devrini degistirerek fazla zorlamadan kullanmak en iyisi heralde. Birde debriyajin kavramasi neredeyse sonda. Normalde ayar nasil olmali? Ortalara ayarlasak bi sorun olurmu
-
01 Ekim 2015, 15:46
Herkese selamlar Ankara'dan. Yaklaşık 1 ay önce sahip oldum bu tatlı şeye. İnternette görüp beğenmiştim Hondaya uğrayıp bi bakmaya gittim ama o kadar güzeldi ki hadi gel seni eve götürelim dedim. Şimdilik rodajı bitirmeye uğraşıyoruz bir de trafiğe alışmaya. Ama motorumdan çok memnunum oldukça hafif, kıvrak kullanması kolay. Kendisini çok sevdim. Herkesin gönlündeki araca sahip olması dileği ile mutlu günler dilerim.
-
01 Ekim 2015, 16:38
kurttomer adlı üyeden alıntı
Ilk bakim 1000 km de olmasi lazim. O zamana kadar motorun devrini degistirerek fazla zorlamadan kullanmak en iyisi heralde. Birde debriyajin kavramasi neredeyse sonda. Normalde ayar nasil olmali? Ortalara ayarlasak bi sorun olurmu
aynen öyle 1000km ye kadar sakin kullanırsın. debriyaj yukarda kavrıyorsa kalkışlarda felan zorlanabilirsin ben 1000kmde servise gidene kadar yukarda kavrıyodu sonra serviste ayarladılar oh dedim :D
Aeryn adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar Ankara'dan. Yaklaşık 1 ay önce sahip oldum bu tatlı şeye. İnternette görüp beğenmiştim Hondaya uğrayıp bi bakmaya gittim ama o kadar güzeldi ki hadi gel seni eve götürelim dedim. Şimdilik rodajı bitirmeye uğraşıyoruz bir de trafiğe alışmaya. Ama motorumdan çok memnunum oldukça hafif, kıvrak kullanması kolay. Kendisini çok sevdim. Herkesin gönlündeki araca sahip olması dileği ile mutlu günler dilerim.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Bende ankaradayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)