Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Temmuz 2015, 00:52
Helal olsun ben bir depoyla daha 205 km gecemedim bu yakit pompa sikintisindanmidir bilmiyorum en yakin zamanda gidip degistirtmem gerekiyo galba
Reklamlar
-
07 Temmuz 2015, 13:50
Deltaeagle adlı üyeden alıntı
Tam tamına 352
Tripmetre 330 km'deyken resim çekmiştim kırmızı ışıkta ama o anda yakıt göstergesi yanıp sönmüyordu, yanıp sönmeye başladığı anda kamerayı açacak kadar şarjı kalmamıştı telefonun
Ben MSX ile bir depo ile 300km'nin altına nadir iniyorum, çok agresif kullandığımda oluyor ancak. Genellikle 305-315 km arası gidiyorum bir depoyla, ama bu sefer rüzgar siperliği ve biraz daha ağır kullanınca 352 rekorumu görmüş oldum.
siperlikle halinin resmi varmı paylaşırmısın nasıl oldu
-
07 Temmuz 2015, 15:20
s0me0ne adlı üyeden alıntı
siperlikle halinin resmi varmı paylaşırmısın nasıl oldu
-
07 Temmuz 2015, 19:48
Hakangvnr adlı üyeden alıntı
Helal olsun ben bir depoyla daha 205 km gecemedim bu yakit pompa sikintisindanmidir bilmiyorum en yakin zamanda gidip degistirtmem gerekiyo galba
Yok hocam onla alakası yok. Kullanımınıza gaz açma sertliğinize devrinize ve modifikasyonlarınıza bağlı
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
07 Temmuz 2015, 19:57
telike adlı üyeden alıntı
Yok hocam onla alakası yok. Kullanımınıza gaz açma sertliğinize devrinize ve modifikasyonlarınıza bağlı
Kesinlikle, düşük devirde kullansanız bile, limit devrinize hızlı çıkıyorsanız yine çok yakarsınız, hem düşük devirde kullanıp hemde ağır hızlanırsanız yaptığınız KM'nin fazlası ile arttığını göreceksiniz. Fıtı fıtı gitmek çok daha zevkli
-
08 Temmuz 2015, 09:01
Deltaeagle adlı üyeden alıntı
On numara beş yıldız bende yapim montajı kalaymı kendin mi yaptın
-
08 Temmuz 2015, 09:13
s0me0ne adlı üyeden alıntı
On numara beş yıldız bende yapim montajı kalaymı kendin mi yaptın
Evet kendim taktım, montajı kolay, içinden nasıl takılacağı ile ilgili bir çizim de çıkıyor.
-
08 Temmuz 2015, 16:31
Merhabalar,
Bende birkaç gün önce msx aldım çanta takmak istiyorum çanta demiri nerden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Bir de çanta takında 2 kişi binmek daha mı rahat olur acaba?
teşekkürler.
-
09 Temmuz 2015, 00:31
Tesekkur ederim arkadaslar aklimi kemiriyordu bu konu..servise sordum ayni motor ayni yol gittik 8tl benimki fazla yakti cewap super senin kilon fazla )
-
11 Temmuz 2015, 12:11
soweird53 adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Bende birkaç gün önce msx aldım çanta takmak istiyorum çanta demiri nerden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Bir de çanta takında 2 kişi binmek daha mı rahat olur acaba?
teşekkürler.
Çanta Demiri ;
http://www.msx125accessories.com/hon...ck?search=rack
Artçı konusuna gelirsek, eğer artçı olarak alacağın kişi fit diye tabir ettiğimiz bir vücut yapısına sahipse çanta dayanak haline gelip artçı için çok daha rahat bir yolculuk sağlıyor. Şayet artçı biraz iri yapılı ise, çantadan dolayı arkaya pek gidemediğinden biraz sıkışma olabiliyor.
-
12 Temmuz 2015, 19:18
Bugun kemerburgaz yolunda kirmizi msx gordum (benimki mavi) baya kornaya asildim bizden biri mi acaba ? Sanirim duke ile beraber suruyorlardi. Artik cok fazla gorur oldum msxleri, inanilmaz bir hizda cogaliyoruz
-
13 Temmuz 2015, 13:49
SercanG adlı üyeden alıntı
Bugun kemerburgaz yolunda kirmizi msx gordum (benimki mavi) baya kornaya asildim
bizden biri mi acaba ? Sanirim duke ile beraber suruyorlardi. Artik cok fazla gorur oldum msxleri, inanilmaz bir hizda cogaliyoruz
Bendim büyük ihtimal :D artçılıydın galiba. Dün sahil şeridinde 4 msx ile karşılaştık arkadaşımla dediğin gibi sayı artıyor. Kemerburgaz maslak sapağında bir kaza yaşadım. Işıklarda sapaktan dönerken altımdan kaydı gitti motor, allahtan motorada banada bişey olmadı. Lastikleri bu hafta içinde değiştiricem servise götürüp.
-
13 Temmuz 2015, 14:25
jmmy adlı üyeden alıntı
Bendim büyük ihtimal :D artçılıydın galiba. Dün sahil şeridinde 4 msx ile karşılaştık arkadaşımla dediğin gibi sayı artıyor. Kemerburgaz maslak sapağında bir kaza yaşadım. Işıklarda sapaktan dönerken altımdan kaydı gitti motor, allahtan motorada banada bişey olmadı. Lastikleri bu hafta içinde değiştiricem servise götürüp.
Highside mı oldunuz Lowside mı oldunuz motordan düşerken ?
-
13 Temmuz 2015, 14:43
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Highside mı oldunuz Lowside mı oldunuz motordan düşerken ?
Lowside oluyor galiba. Işık yandı dönüş sırasında birden kaydı gitti ön tarafı beraber kaydık yani. Sorun belkide bendedir bakışım düşmüşte olabilir. Ama süratte yoktu kalkış sürati 10 - 15 km değildir bile.
-
13 Temmuz 2015, 14:45
jmmy adlı üyeden alıntı
Lowside oluyor galiba. Işık yandı dönüş sırasında birden kaydı gitti ön tarafı beraber kaydık yani. Sorun belkide bendedir bakışım düşmüşte olabilir. Ama süratte yoktu kalkış sürati 10 - 15 km değildir bile.
Sen geride kaldıysan motor altından kayıp gittiyse lowside, motor seni üzerinden fırlatırsa highside.
-
13 Temmuz 2015, 14:48
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sen geride kaldıysan motor altından kayıp gittiyse lowside, motor seni üzerinden fırlatırsa highside.
Evet Lowside
-
13 Temmuz 2015, 18:21
BEYAZ HONDA MSX ÇALINMIŞTIR !
https://www.facebook.com/photo.php?f...2078961&type=1
Facebook linkinden arkadaşa ulaşabilirsiniz.
-
13 Temmuz 2015, 23:53
arkadaşlar merhaba amatörce msx incelemesi yaptım motovlog gibi bişey oldu buyrun
-
14 Temmuz 2015, 13:54
erso adlı üyeden alıntı
dostum eline sağlık ama konuşmaların duyulmuyor sesi sonuna kadar açtım malesef. vlog istiyorsan biraz güçlü tonlamalı ve vurgulamalı konuş çok güzel olur düşüncen çok güzel tekrar eline sağlık.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
14 Temmuz 2015, 14:29
telike adlı üyeden alıntı
dostum eline sağlık ama konuşmaların duyulmuyor sesi sonuna kadar açtım malesef. vlog istiyorsan biraz güçlü tonlamalı ve vurgulamalı konuş çok güzel olur düşüncen çok güzel tekrar eline sağlık.
Ses kaydını telefon kulaklığıyla yapmaya çalıştığım için ancak bu kadar oldu hatta tam senkron bile değil bazı yerlerde görüntü ve ses tam oturmuyor. Bakalım güzel bi mikrofon bulabilirsem o şekilde devam ederim.
Ayrıca teşekkür ederim geri dönüşler önemli benim için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)