Yigit bey ses 10 numara ama insanları rahatsız edermi cok ?
Yigit bey ses 10 numara ama insanları rahatsız edermi cok ?
Polini egzoz taksanız bundan güzel ses verirdi hem de çok ucuz. Egzozun motoru olması durumu var akrapovic'te bide çok büyük
Tayfun bey rahatsızlık verebilir gpr dan biraz daha yüksek ses ve tok ses veriyor. Db killer takıcam mutlaka.
Ahahahahah ya bak sürekli bi bok atma çabası içerisindesin. Seksist bi yaklaşım olacak belki ama büyük/kalın iyidir merak etme.
Beni tanıyan arkadaşlar bilirler pek böyle tipleri sallamam böyle cümleler kurmam ama bu sefer hakkaten saçmaladın kardeşim. Sen hayatında hiç akrapović gördün mü? Hadi akrapović i geçtim titanyum gördün mü artılarını ne olduğunu biliyor musun kalkmışsın her paylaşımımda saçma sapan trollemeler yapıyorsun. Başlığı trollüyorsun kalkıp bi de beni trollüyorsun. Power commander takınca ne kulp bulcan merak ediyorum :D :D allahını seversen git işine.
arkadaşlar egzozu yaklaşık 100km dir kullanıyorum yakıt tüketimine etkisi oldu mu inanın ölçemedim çünkü o sürekli yüksek devir yapıyorum.
olumlu yönlerini şöyle sıralamak gerekirse;
-güç artışı oldu, tork artışı oldu, ben 125cc 9-10bg motorda hiçbişey hissettirmez sanıyordum fakat o tork hissettiriyor. top speed hissedilir şekilde arttı. 110 değil 100de dahi zar zor stabil kaldığım yolda 113-115 lere çıkmaya başladım. tork hissedilir seviyede arttı. bakalım diğer değişiklikleri yapınca nasıl olacak. özellikle benim istediğim düşük devirlerdeki tork. eğer yeterli gücü yakalarsam arka dişli bile büyütebilirim.
saygılar
Arkadaşlar kuyruğu sökeceğim nerden söküleceğini bulamadım hiç bilmeden girişmekte istemedim, selenin altından mı sökülüyor bilgisi olan var mı ?
Selenin altındaki bi kapak var o kapağı çıkartıyorsunuz. Sonra koltuğun iç kısmında 4 tane 13 veya 14 tü yanlış hatırlamıyorsam akb somun var onları söküyorsunuz. Öncelikli olarak plaka lambası ve sinyalleri soketlerinden çıkartın. Ve unutmayın ufak bir suya girdiğiniz anda sırtınız mahfolacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
darısı başınıza teşekkür ederim
çok teşekkür ederim programlama gerektirmedi üstüne bir de performans aldım. fakat power commander ım da var ayarlarını yapıp yapamazsam yaptırıp onu da takacağım. bununla egzozdan sisteminden de daha iyi performans alacağım. ama işte yine çok büyük bir beklentim yok. sonuçta tek silindir 125cc bir motosiklet
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Yiğit Can
wideband afr saati gerekiyor mu ?
Laptop ile hartamı yoksa üzerinden birşekilde manuel ayarmı yapılıyor bilmiyorum ama yardımcı olabilirim fikir paylaşımı konusunda
Laptopta harita üzerinden ayar yapabilmek için usb kablosu gerekiyor onu temin etmeye çalışıyorum eder etmez mca motorda alacağım soluğu üzerindeki ayarlarla birkaç ayar oturtmaya çalıştım. Fakat kurcalıyorum hala daha biraz teknik bilgi öğrenmeye çalışıyorum. Hem motosiklet hem egzoz sistemi hem commander in uyumlu en ihi performansta çalışabilmesi için. Forumda bi kaç başlığa baktım ama hiçbir bilgi bulamadım bilgilerinizi paylaşırsanız haliyle çok mutlu olurum
Yiğit Can
Tam olarak müdahaele ettiğiniz parametreleri bilemiyorum ama 2 de 84 demek sanırım devir kesici ile oynayabiliyorsunz demek diye düşünüyorum. Avans haritasına ne kadar müdahele ediyor onuda kestiremiyorum ama devire paralel %5 avans açabilir heralde. Bunuda yakıtla besleriz muhtemelen.
Önemli kısım yüksek devirde fakire düşmesin. Zeginliği sanırım egzoz çatırtı patırtısından ve kokudan anlayabiliriz, ama fakir karışım sıkıntı.
Müdahele ettiğiniz yazılımdan ekran görüntüsü ile de kafa yorabiliriz usb kablodan sonra
Kesici 10bin devirin üstünde ortalama 11800 12bin de giriyor. Zengin yakıt karışımı gönderdiği dediğiniz gibi egzozun ilk kokusundan anladım. Ateşleme zamanlaması ile de oynadığını söylediler. Kesiciye girdiğinde devirden de kaynaklı daha hızlı kesmeye başladı. Fakat bi sıkıntım var rolanti devri. İlk soğukken stop edecek kadar düşük ısınınca da yaklaşık 200 devir yüksek.
4 6 ve 6.40 saniyelere dikkat :D
İnsanın izleyince içi gidiyor beee
karı kız için motora biniyorsan amg daha iyi iş yapar boşver motoru
Arkadaşlar msx motorum sadece 30 km de extra olarak mıchelın lastık ve elcik koruma taktırdım satıyorum gaziantepteyım ilgilenen olurasa 0539 725 60 60
hayırdır yahu bir sıkıntı mı oldu ? çok zarar edersiniz yazık olur
İlla bir sebebi vardır ama 30 km de motosiklet satmak üzücü olurdu benim için herşeyin hayırlısı ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)